Aktuálně: 5 053 inzerátů173 557 diskuzních příspěvků17 744 uživatelů

Na vánočním stromu ze Staroměstského náměstí si pochutnala zvířata v zoo

Na vánočním stromu ze Staroměstského náměstí si pochutnala zvířata v zoo
Ing. Zbyněk Pokorný 12.01.2014, 19:33
1 252 1 minuta čtení

Příjemné zpestření jídelníčku čekalo v sobotu na zvířata pražské zoologické zahrady. Za velké pozornosti návštěvníků si pochutnala na větvích z vánočního stromu, který stál na pražském Staroměstském náměstí.

Stejně zužitkovány byly nakonec i smrčky a borovičky, které se prodejcům vánočních stromků nepodařilo před svátky prodat a zůstaly jim ve skladech.

Mezi prvními, kteří si na větvích a stromcích pochutnali, byli jeleni wapiti.  Jehličnany běžně jedí také bizoni, kteří nad změnou jídelníčku projevili velikou radost.

Obdarováni byli také sloni, kteří byli z větví vyloženě nadšení. Jejich stádo se sice zpočátku trochu ostýchalo, ale pak se všichni osmělili a s větvemi si užili spoustu zábavy, než je snědli. Mezi hodovníky nechyběla ani malá slonice Sita.

Podělte se s námi o názor na tento článek →

Ing. Zbyněk Pokorný

Agronom a chovatel

Autorem od: 28.02.2013

Autor webu a chovatel zároveň. Snažím se starat o obsah tohoto webu a zároveň chovám exotické ptactvo: 2,2 aratinga jendaj, 2,2 aratinga škraboškový, 1,1 amazoňan žlutolící, 1,1 amazoňan běločelý, 1,1 papoušek senegalský, 1,1 alexandr rudohlavý, 2,2 holoubek diamantový a také 6 ks suchozemských želv ostruhatých (Geochelone sulcata) - 3. největší suchozemská želva na světě.

Podobné články

Může vás také zajímat