Aktuálně: 5 716 inzerátů166 201 diskuzních příspěvků17 630 uživatelů

Burzy a výstavy - termíny

Burzy a výstavy - termíny
Ing. Zbyněk Pokorný 10.03.2014, 16:00
49 368 8 minut čtení

Česká Lípa:
Aqua-Tera-Exotic - prodejní výstavy v České Lípě. 

České Budějovice:
Každou první sobotu v měsíci se koná setkání chovatelů okrasného ptactva, spojené s trhy. Koná se v KD Planá u ČB, od 7 do 9,30h.

Hodonín:
Všeobecná burza v Hodoníně se od června koná každou 1. a 3. neděli v měsíci v areálu bývalých velkých kasáren od 06-09 hod. Občerstvení, výkup exotů, prodej chovatelských potřeb a krmiv zajištěno.

Burzy a výstavy - termíny

Chodov u K.V:
ZO ČSCH Chodov u K.V. pořádá každou druhou sobotu v měsíci od 8 do 12 hodin ve svém výstavním areálu pravidelné trhy exotů. Prodej krmiv a občerstvení zajištěno!

Chomutov:
ČSCH ZO 4 Chomutov pořádá každou poslední sobotu v měsíci burzu exotů v Chomutově v chovatelském domě ve Škroupově ulici.

Jablonec nad Nisou:
Burza v Jablonci nad Nisou - Kokoníně Restarurace "Sokolovana" u fotbalového hřiště se koná každou třetí neděli v měsíci od 7:00. Výkup ptactva a prodej krmení a chovatelských potřeb.

Kladno:
ZO ČSCH Kladno pořádá každou 1. neděli v měsíci tradiční trhy exotického ptactva a terarijních zvířat ve velkém sále Domu Kultury, Sítenské náměstí, Kladno. Otevřeno vždy od 7.00 do 11.00 hod., bohatý výběr krmiv a chovatelských potřeb. ZO ČSCH Kolešovice, okr. Rakovník, pořádá ve svém výstavním areálu každou druhou neděli v měsíci od 8 do 11 hodin trhy okrasného ptactva a drobného zvířectva.

Kolešovice:
ZO ČSCH Kolešovice, okr. Rakovník, pořádá ve svém výstavním areálu každou druhou neděli v měsíci od 8 do 11 hodin trhy okrasného ptactva a drobného zvířectva.

Kolín:
ČSCH Kolín pořádá každou neděli od 5.00 do 11.00 setkání chovatelů a trh okrásného ptactva v areálu Kolín-Štítary. Exotické ptactvo je umístěno v samostatné vytápěné hale, ostatní zvířectvo ve velké hale a venkovním areálu. Výkup ptactva a prodej chovatelských pomůcek zajištěn. .

Kralovice:
ZO ČSCH Kralovice, okr. Plzeň-sever pořádá výměnné trhy králíků, holubů, drůbeže, exotického ptactva, morčat a akvarijních rybek. Možnost nákupu a prodeje krmiv, minerálních doplňků, chovatelských potřeb, zahrádkářských výpěstků a hospodářských přebytků. Trhy jsou každou poslední sobotu v měsíci v chovatelském areálu v Kralovicích, ul. B. Němcové 199, vždy od 8 do 11 hodin. Občerstvení v areálu zajištěno.

Kroměříž:
Každou první neděli v měsíci se konají trhy okrasného ptactva, holubů, králíků a ostatního drobného zvížectva v chovatelském areálu Horní zahrady. Výkup táků, prodej krmiva a chovatelských potřeb včetně bohatého občerstvení zajištěn. 

Křenovice:
ZO ČSCH Křenovice okr. Vyškov pořádá každou 1. neděli od 7 - 10 hod. trhy exotů a ostatních zvířat, Výkup ptactva a prodej chovatelských potřeb, krmiva, občerstvení zajištěno. 

Libčice nad Vltavou:
ZO ČSCH Libčice nad Vltavou pořádá každou první sobotu v měsíci od 8 hodin v chovatelském areálu Kuželník setkání chovatelů drobných zvířat. Prodej krmiv, chovatelských potřeb a veterinárních přípravků..

Litovel:
ZO ČSCH Litovel pořádá každou třetí neděli v měsíci od 6 hod. v areálu chovatelů trhy okrasného ptactva.

Olomouc:
ZO 4 ČSCH Olomouc pořádá každou 1. neděli v měsíci burzy exotického ptactva v kulturním domě LOLA v blízkosti BAUMAXU. Burza začíná v 6.00 hod. Výkup ptáků, prodej krmiva, chovatelských pomůcek, pletiva, léčiv a občerstvení zajištěno.

Ostrava:
První a třetí sobotu v měsíci se konají v Ostravě na výstavišti Černá louka, pavilon 2, výstavní trhy okrásného ptactva. Každou neděli od 7.30 do 11.30 se koná prodejní burza okrasného ptactva v Ostravě Michálkovicích.

Pařezov u Domažlic:
Setkání chovatelů exotického ptactva se koná každou 2. neděli v měsíci v Pařezově u Domažlic. Je nabízen nákup a prodej exotů, chovatelských potřeb a krmiva. .

Písek:
Burzu a setkání chovatelů exotického ptactva a drobného zvířectva pořádá ZO č.3 ČSCH Písek každou 3. neděli v měsíci ve svém chovatelském areálu v Žižkově ul. (nad hlavní poštou). Dobré parkování, občerstvení zajištěno.

Plzeň:
KCHP Plzeň pořádá každou 2. sobotu v měsíci ptačí trhy od 7.00 do 10.00 hodin v areálu SK neslyšících v Plzni - Slovanech. Výkup ptactva, krmiva.

Praha:
Burzy exotických rostlin, exotického ptactva, akvarijních a terarijních živočichů, chovného a sbírkového hmyzu, přírodnin, chovatelských a pěstitelských potřeb a odborné literatury se konají v KD Eden, U Slavie 1, Praha 10, vždy od 9 do 12 hod. pro návštěvníky a od 8 do 13 hod. pro vystavovatele.

Prosiměřice:
ZO ČSCH Prosiměřice u Znojma pořádá ve svém chovatelském areálu každou poslední neděli v měsíci od 7 do 11 hodin trh exotů, holubů, drůbeže a králíků. Výkup zajištěn. 

Přerov:
Setkání chovatelů a burza na výstavišti v Přerově se koná každou 2. neděli v měsíci. Exotické ptactvo, drobné hospodářské zvířectvo, terarijní zvířata, krmivo, chovatelské pomůcky, atd. Akce začíná v 6.00 hod.

Rosice u Brna:
Burza exotického ptactva Rosice u Brna se koná každou 1. neděli v měsíci na Zbýšovské ulici. Výkup, prodej krmiv, občerstvení, parkování zajištěno. 

Ředhošť:
Každou 3. sobotu v měsíci od 7 do 11 hodin pořádáme burzu malých domácích a exotických zvířat. V prostoru prodejní haly a přilehlých prostor. Burza staršího vybavení, selský dvůr, zahradnictví. Přijeďte se podívat, přivezte štěňátka, nebo můžete využít inzertní vývěskovou službu..

Slezská Ostrava:
ZO ČSCH Slezská Ostrava pořádá každou neděli ve svém areálu u dolu Petra Bezruče chovatelské trhy. Velký výběr zvířat, ptáků a chovatelských potřeb i krmiva. Otevřeno: 7-10 hod.

Strakonice:
ZO ČSCH Strakonice I pořádá každou neděli od 7 do 11 hod. ve svém chovatelském areálu Podsrpenská 399 (za hřbitovem) prodejní trhy drobného zvířectva, výrobků, výpěstků a chovatelských potřeb. Nyní i prodej vykrmených krůt, krocanů, kuřic, krůťat, brojlerů, kachňat a housat na výkrm. Každou třetí neděli v měsíci bude probíhat v areálu ZO trh okrasného ptactva.

Stříbro:
ZO ČSCH Stříbro pořádá každou první sobotu v měsíci chovatelské trhy. Otevřeno od 8 do 11 hodin. Možnost nákupu a prodeje chovatelských přebytků, prodej krmení. Občerstvení zajištěno.

Telč:
ZO ČSCH Telč pořádá ve svém chovatelském areálu pravidelné výměnné trhy exotů rozšířené i o další zvířectvo, a to vždy druhou neděli v měsíci od 7 do 11 hod. Výkup zajištěn

Třebíč:
ZO ČSCH Třebíč pořádá každou 3. neděli trh exotického ptactva, holubů, králíků a jiného drobného zvířectva. Výkup a občerstvení zajištěno, začátek v 8:00.

Třinec:
ZO ČSCH Třinec 1 zve na setkání chovatelů za účelem výměny zkušeností a zvířat v chovatelském areálu za tratí. Začátek těchto setkání je vždy v 7 hodin. Tato setkání jsou každou čtvrtou neděli v měsíci.

Týniště nad Orlicí:
Ptačí trh Týniště nad Orlicí se koná každou 4. neděli v měsíci od 6 do 10 hod v Areálu chovatelů v Týništi. Kroužky, výkup, léčiva pletiva, krmiva, chovatelské potřeby, občerstvení.

Uherské Hradiště:
Každou 3. neděli v Uherském Hradsišti se koná burza cizokrajných ptáků a setkání chovatelů v areálu městské tržnice. Začíná v 6.00 hod.

Újezd u Brna:
ZO ČSCH Újezd u Brna pořádá každou čtvrtou neděli v měsíci v chovatelském areálu trhy drobného zvířectva, a to vždy od 7 hodin. Výkup a prodej krmiv zajištěn.

Úštěk:
ZO ČSCH Úštěk pořádá každou 2. něděli v měsíci trhy exotického ptactva v areálu chovatelů "Moštárna" od 7-10 hod. Občerstvení zajištěno.

Velké Pavlovice:
ZO ČSCH Velké Pavlovice pořádá každou 4. neděli v měsíci v chovatelském areálu trh drobného zvířectva (7-10 hod.). Přijeďte, přivezte prodat králíky, drůbež, holuby, exotické ptactvo. Výkup králičích kůží, prodej prosa a krmení pro exotické ptactvo. Občerstvení zajištěno.

Vysoké Mýto:
ZO ČSCH Vysoké Mýto pořádá každou druhou neděli v měsíci prodejní trhy ve výstavní hale ve Vysokém Mýtě-Lipové. Otevřeno od 7.30 do 11 hodin.

Zastávka u Brna:
Ptačí trh a setkání chovatelů Zastávka u Brna se koná každou 1. neděli v měsíci. Prodej chovatelských potřeb,výkup ptactva atd

Znojmo:
ZO ČSCH Znojmo 1 pořádá každou 3. neděli v měsíci ve svém areálu v Družstevní ulici chovatelské trhy.

Podělte se s námi o názor na tento článek →

Ing. Zbyněk Pokorný

Agronom a chovatel

Autorem od: 28.02.2013

Autor webu a chovatel zároveň. Snažím se starat o obsah tohoto webu a zároveň chovám exotické ptactvo: 2,2 aratinga jendaj, 2,2 aratinga škraboškový, 1,1 amazoňan žlutolící, 1,1 amazoňan běločelý, 1,1 papoušek senegalský, 1,1 alexandr rudohlavý, 2,2 holoubek diamantový a také 6 ks suchozemských želv ostruhatých (Geochelone sulcata) - 3. největší suchozemská želva na světě.

Podobné články

Může vás také zajímat