Aktuálně: 5 593 inzerátů168 271 diskuzních příspěvků17 657 uživatelů

Fotografie žluny a lasičky, které se staly hitem internetu

Fotografie žluny a lasičky, které se staly hitem internetu
Lubomír Pokorný 05.03.2015, 16:00
6 244 2 minuty čtení

Londýnský fotograf Michael Le-May pořídil naprosto unikátní snímky letící žluny zelené s lasicí kolčavou na zádech. Tento pohled se mu naskytl během procházky se svojí ženou v jednom z londýnských parků.

Michael se ženou si nejprve všimli divně poskakující žluny zelené v trávě a až později rozpoznali na jejich zádech mládě lasice kolčavy. Malá lasička se snažila žlunu ulovit, ale evidentně si vzala příliš velké sousto. Žluna vzlétla i s lasičkou na zádech. Následně dopadla v těsné blízkosti Michaela a jeho ženy. To zřejmě lasičku rozrušilo a žluně se podařilo uniknout.

Žluna vzlétla i s malou lasičkou na zádech. Žluna vzlétla i s malou lasičkou na zádech. Foto: Michael Le-May

Michael Le-May nafotil s malou lasičkou a žlunou sérii snímků, kterou ihned nasdílel na sociální sítě. Odezva se dostavila velice rychle. Lidé fotografie sdíleli a během chvíle se z nich stal přímo internetový hit. Dlouho na sebe nenechaly čekat ani některé vtipné úpravy jeho fotografií.

Řada lidí pochybuje nad pravostí těchto fotografií a myslí si, že jsou dílem Photoshopu. Autor za jejich autentičnost ručí. Co si o tom myslíte vy?

Znáte nějaké další zajímavé fotografie se zvířaty? Můžete se o ně podělit v naší diskuzi.

Mládě lasice kolčavy zápasící se žlunou zelenou. Žluna zelená vzlétající s malou lasicí kolčavou na zádech. Žluna zelená vzlétající s malou lasicí kolčavou na zádech.

Vtipná úprava fotografie s Miley Cyrus. Na žluvě se svezl i John Travolta. Další vtipná úprava fotografie.

Fotografie: Michael Le-May

Podělte se s námi o názor na tento článek →

Podobné články

Může vás také zajímat