Aktuálně: 5 729 inzerátů166 352 diskuzních příspěvků17 632 uživatelů

3 důvody, proč potřebuje vaše kočka škrabadlo

Reklamní sdělení
3 důvody, proč potřebuje vaše kočka škrabadlo
E-shop Hawaj.cz 21.06.2017, 10:00
5 061 3 minuty čtení

Plánujete pořízení kočky a teď přemýšlíte, co všechno bude váš nový člen domácnosti vlastně potřebovat? Pelíšek, záchod, přepravku, misky, hračky a hlavně škrabadlo. Pokud poslední položku vynecháte, vytvoří si škrabadlo kočička sama. Jak? Z gauče, ze židle, z kytek a podobně. Věřte, že kočky jsou v tomto směru velmi nápadité.

3 důvody, proč potřebuje vaše kočka škrabadlo

1.  Je to divoká šelma

Připadá vám vaše kočka jako roztomilý andílek? Nenechte se zmást. I když vaše srdce jihne nad roztaženými zorničkami a něžným vrněním, uvnitř se stále skrývá divoká šelma. A ta se občas přihlásí o slovo. Najednou je z vašeho mazlíčka stane malý ďáblík, který chce řádit, lovit a naplno si užívat svou přirozenost. Jak takové chvíle vypadají? Kočka začne šílet jak zběsilá, hraje si a blbne. Pořiďte si proto domů škrabadlo pro kočky, ušetří Vám to spoustu poničeného nábytku a rozbitých skleniček.

 

2.  Škrabadlo nahradí nůžtičky na nehty

Kočkám dorůstají drápky podobně jako nám nehty. Zatímco my k úpravě používáme pilníček, kočky používají škrabadlo. Je to v podstatě jejich velký pilníček na drápky. Divoké kočky si své drápky zkracují škrábáním kůry stromů, takže pokud vám uprostřed obýváků nevyrostl strom, bez škrabadla se neobejdete. Můžete si vybrat nějaké pěkné, které bude zároveň sloužit jako dekorace. A vyjde i celkem levně, na e-shopu Hawaj.cz seženete kočičí škrabadlo s garancí nejnižší ceny. My víme, tak elegantní jako dobře rostlý strom není, ale svou funkci splní.

 

3.   Škrábání je přirozené

Jestli žijete v představě, že vaší kočce jednou za čas zastřihnete drápky a tím pádem nějaké škrabadlo nepotřebuje, jste na omylu. Ani ten nejlepší “zaříkávač koček” nedokáže kočky škrábání odnaučit. Proč? Je to instinkt. Kočky škrábáním v přírodě zanechávají kromě vizuální stopy také tu pachovou. Díky pachovým žlázám na packách kočka svému okolí sděluje něco ve smyslu: „Dej si zpátečku, tohle je moje území!”

 

Co z našeho článku vyplývá? Nějaké škrabadlo byste svému novému mazlíčkovi pořídit měli. On i vy pak prožijete mnohem radostnější život. Pokud nechcete, aby na něj padla celá vaše výplata, prohlédněte si nabídku e-shopu Hawaj, mají zde pěkné, a hlavně kvalitní kousky. Chcete škrabadlo hned a se slevou? Rozklikněte následující odkaz a objednejte si nyní se slevou 40 % škrabadlo pro kočky Hawaj s rozměry 170 x 75 x 50 cm.

Podělte se s námi o názor na tento článek →

E-shop Hawaj.cz

Autorem od: 20.06.2017

Podobné články

Může vás také zajímat