- Příspěvek #112290
- Nahlásit
při druhém propláchnutí dám večer do namáčecí vody cca deset kapek jabl. octa, pozdější - ranní propláchnutí je už bez octa
Používáte někdo jabl. jako prevenci plísní při klíčení a jakým způsobem
v jaké koncetraci? Zrní namočím na 12h tam už by se měl taky dát, nebo
zrní až propláchnout vodou s octem před samotným klíčením.
děkuji
při druhém propláchnutí dám večer do namáčecí vody cca deset kapek jabl. octa, pozdější - ranní propláchnutí je už bez octa
;Pred samotnou fázou namáčania zrno popreplachujem na site a potom dám 1ml. citrexu na liter vody /môžete použiť i jablčný ocot / a máčam zhruba 12 hod. Potom znova popreplacujem a zrno je pripravené na podávanie.Výhodu v tomto spôsobe vidím v tom, že zrno je nasiaknuté Citrexom, ktorý v období keď podávam suchú zmes dávam do pitnej vody.
v.:;Pred samotnou fázou namáčania zrno popreplachujem na site a potom dám 1ml. citrexu na liter vody /môžete použiť i jablčný ocot / a máčam zhruba 12 hod. Potom znova popreplacujem a zrno je pripravené na podávanie.Výhodu v tomto spôsobe vidím v tom, že zrno je nasiaknuté Citrexom, ktorý v období keď podávam suchú zmes dávam do pitnej vody.
Dobrý den,kde sa da kupiť citrex?Dakujem