Dobrý den,
ráda bych upozornila na nabídku brických koťat na tomto serveru. Asi jde o podvod, jak vylákat peníze. Měla jsem, zájem a odpověděla na inzerát, poslala 2.500,- do Kamerunu- sídlo agentury co řeší v Paříži transport zvířat pod hlavičkou Camair.......neb prý museli do Francie pracovně s koťaty a budou je posílat letecky, že to není problém, jedno prý už poslali do Prahy.... a to "extempóre" s údajnou francouzkou rodinou a posílání koťat z Paříže, vydíráním s tím, že musím poslat dalších 10.000,- nebo alespoň 6.000,- že je problém na letišti a oni nemají a musí zastavit auto a abych alespoň 3.000,- nebo kotě zmrzne a další výmluvy, že musím finančně pomoc... Poslali scan nějakého palubního lístku bez data s letem který neexistoval.... No neměla jsem být naivní, že by britská koťata s PP za 2.500???? Posílám nějkaé fotky, co mi nabízeli... pro představu, kdyby jste je zahlédli....
Nemám ani peníze, ani kotě a přestali komunikovat. Tak pozor, jsou tu takové inzeráty dva... Nerada bach se někoho dotkla, ale raději chtějte více info a neposílejte peníze předem!!!!