Ahoj lidi, chci si koupit kočku a sháním se po zkušenostech s krmivem. S jakým máte zkušenost které brát a které nebrat? Děkuji
Kočičí krmivo

... teda my kočku doma nemáme. Ale vím, že pro kočky lidé kupují konzervy s masem králičím a kuřecím. Také kupují pro kočky konzervy určené pro psy, a v těch konzervách je také kuřecí maso nebo hovězí maso.
O tom, že kočky přenášejí na člověka nebezpečnou a nevyléčitelnou nemoc "toxoplasmózu", o tom víte ?

J.M.: Vy nejste zrovna zatáncem koček že? :D Bára: Jakou kočku si chcete kupovat? Já teda kočku doma mám obyčejnou domácí. Ujala sem se jí když se kamarádčina kočka okotila a nebylo kotátka komu udat, tak jsem si vzala alespoň jedno :) V každém případě je určitě dobrý kupovat krmivo pro koťata pokud si nebudete brát dospělou kočku. Já té svojí beru krmivo Faraon a stím jsem spokojená. Jinak sem tam přihodím i nějaký to maso nebo rybí konzervu.

- Ano, nejsem zastáncem držení kočky v bytě. Důvodem jsou osobní zkušenosti s kočkami v bytě, a zejména riziko přenosu pro člověka nevyléčitelné nemoci toxoplazmózy z kočky na člověka.
- Nesouhlasím ani s tzv. "zachraňováním toulavých psů a koček" za každou cenu (některými tzv. "ochránci zvířat") při současné jejich ignoranci k bídě některých lidí. Domnívám se totiž, že dostatečně státem nebo soukromníky financovaných a sponzorovaných ˇ Útulků pro lidi v nouzi " existuje v současnosti nepoměrně méně, než je útulků pro psy a kočky; a to není správné. Proč by např. měl mít někdo bohatý právo vyhodit kočku nebo psa na ulici (do lesa) a jiný, mnohem chudší člověk, by měl mít povinnost to "vyhozené zvíře" zachraňovat ? Za opuštění zvířete jeho majitelem a zanechání zvířete bez chovatelské péče někde na ulici nebo v lese by měl být takový majitel ze zákona potrestán pokutou.

jednoduše řečeno:Zvíře které nemá PP je odpad a není proč jej zachraňovat

kdo se tu ptal na kočičí nemoci?
já četla o krmivu...

No já se dívám... že jsem svojí otázkou způsobila takové dohady. Staňko na to krmivo se podívám,díky.Jinak maso dáváš normálně syrový nebo vařený? J.M. to bych nemohla mít doma žádné zvíře.Nemoci přenáší i morčata, králíci,křečci... jak je to u psa nevím. Ale moje babička měla celej život kočku a nikdy nikdo nemocný nebyl

Pro Báru:
... Vaše babička měla buď štěstí, nebo o své nemoci nevěděla. Jsou i přípany, že někdo nemá celý život kočku, a přesto onemocní. Tím spíše onemocní s kočkou.
Doporučuji Vám, abyste si něco o toxoplazmóze přečetla, a to zejména pokud jste mladá, a chcete mít ještě děti. Ta nemoc je totiž pak NA CELÝ ŽIVOT, a možná i na další generaci !!! Takže chovat kočku doma za to opravdu nestojí.
Psi mají např. tasemnice, které mohou napadnout člověka; ale i jiné parazity. Z infekčních nemocí jmenuji např. nebezpečnou vzteklinu.

Dobrý den kde kupujete to krmivo Faraon??

Odkazy na krmivo Faraon:
http://www.faraonpetfood.cz/kontakty-x31006
http://www.faraonpetfood.cz/faraon-prodej-x31063
http://www.faraonpetfood.cz/nabidka-produktu-x31036

Určitě bych nedávala kočce barevné granule typu Whiskas, atd. Já používám Optimanovu a jsem s ní spokojená :) kupuju je na juko-krmiva.cz

Dobre a kvalitní granule jsou granule OPTIMAnova. Jsou to monoproteinové granule, které usnadňují zvířátkům trávení. Mají spoustu příchutí, které je možné střídat. Na internetu u každých granulí najdeš i jejich složení. :)
Zkuste se podívat na www.juko-krmiva.cz, nabízejí více značek granulí a na stránce se dočtete i složení. Já mohu doporučit granule OPTIMAnova Cat, které jsou složením výborné, ale také o něco dražší. Ale když srovnám kvalitu a cenu, tak cena granulí odpovídá. Na trhu jsou i dražší granule s horším složením.
Určitě jdi do kvalitní optimanovy, která má vysoký obsah masa

můžu doporučit příchuť kuřecí, ta chutná našim půsm extrémně

prosím vás,
i když dotaz zněl uplně jinak, nemůžu nereagovat na váš příspěvek. Věděl/a jste, že toxoplasmózou se mnohem pravděpodobněji nakazíte špatně omytou zeleninou? Abyste dostal/a toxoplasmózu od kočky, co chováte doma, musel/a byste jíst 24hodin stará kočičí hovna a to ještě je otázka, jestli to k vám vubec dojde. Při správné hygieně jste absolutně v bezpečí.

Poradíte mi prosím, co kupovat pro kočku? jaké žrádlo? máme nové kotě a moc nevíte co koupit....

Já kupuji kvalitní konzervy Brit pro naši kočku, je velice spokojená, vždy když ji jen rozdělávám.

Koupit Fake a Real Passport, Visa, Licence, ID CARDS, manželství certifikát vyrábíme nejkvalitnější kvalitní fake a reálné ID a pasy, manželství certifikáty a licence řidičů atd. koupit nyní vysokou kvalitu - máme to nejlepší HOLOGRAMY A DUPLIKAČNÍ STROJE S více než 13 miliony dokumentů pohybující se po celém světě. -IDy Scan-yes ... -HOLOGRAMY: IDENTICKÉ KÓDY BARU: IDS SCAN -UV: ANO FAKE a Real IDS WITH FAST SHIPPING - EMAIL PODPORA -marijuana licence
Kontaktní ----------------
Treasuremann1990@gmail.com Kontaktní ---------------- <Kontakt ---------------------------------- Treasuremann1990@gmail.com Koupit kvalitní skutečné a falešné pasy, licenční ovladače, průkazy totožnosti, Fake ID pro přes
Je k dispozici 50 státních licencí a státních průkazů. zahrnuje státních řidičů
licenční hologram a magnetický proužek nebo čárový kód na zadní straně. 2 pracovní dny % * $ #......