Aktuálně: 5 033 inzerátů173 673 diskuzních příspěvků17 746 uživatelů

Vláknitý porek

Barbora (neregistrovaný) 19.10.2016, 19:47:39 xxx.xxx.150.146

Ahoj, v článku o želvě čtyřprsté jsem se dočetla, že jí velice chutná vláknitý porek. Je to prosím klasícký porek, který se běžně používá v kuchyni? Díky za odpověď.

J.M. (neregistrovaný) 19.10.2016, 21:32:52 xxx.xxx.168.107
Odpověď na příspěvek uživatele Barbora z 19.10.2016, 19:47:39

Domnívám se, že to je velmi mladý normální pórek o tloušťce asi jako špejle. Tedy po zasetí je třeba ten pórek nechat asi růst do tloušťky sazenic, t.j. do tloušťky,  jakou má v době, když se sazenice vysazují na záhon. Nebo snad ještě slabší ? Jiný význam termínu "vláknitý pórek" neznám a určitě to není nějaká zvláštní odrůda. Ale mohu se i mýlit.


Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.