Aktuálně: 5 018 inzerátů173 583 diskuzních příspěvků17 744 uživatelů

Komentáře uživatele Martin Vašut (Marty)

Zobrazeno 7 komentářů

Marty
I když jsem chovatel papoušků, tento článek jsem přečetl jedním dechem. Opravdová nádhera a to je jen malý zlomek, co pan Chovatel má ve svých voliérách. Vydržel bych tam sedět celé hodiny.
Marty
Pěkný odchov rosel. Při pohledku na fotky jsem si připoměl moje malé penanty. Celkově jsou si tyto rosely v mnohém podobné. Jak už jsem jednou psal, mít místo, tak si je určitě pořídím. A jak jsi psal, že tě fascinuje robustní zobák ( a samozřejmě i postava), tak u mě to je zrovna tak. Souhlasím s tebou, že tyto rosely jsou hodny chovatelské pozornosti. Hodně chovatelského štěstí do nového roku. Marty
Marty
Pěkný článek. Občas jsem se i vžil a zasmál se. S něma se určitě nemůžeš nudit. Tak ať vám to spolu vydrží.
Marty
Super článek o nádherném papoušku. Gratuluji k odchovu. Tento článek by se i hodil na otištění v nějakém časoopise, pokud tak ještě není.

Nebýt začátečník a mít prostředky na chov, určitě bych ho měl hned doma. Moc se mi líbí a někdy o něm i uvažuji, jako o plánu do budoucna.
Marty
Dlší pěkný článek. Líbily se mi hlavně pěkné ostré fotky, ale i o nich jsem se zase něco dozvěděl.

Jen jedna maličkost, asi jsi měl na mysli kamínky 1-4mm a ne cm.

Jinak moc pěkný článek, určitě se bude mnohým líbit.
Marty
Zbyňku připravil jsi super rozhovor. Pan Bartl, ikdyž ho znám jen z internetu, patří mé oblíbené české chovatele. Mnozí chovatelé by si z něj měli vzít příklad, protože ke svým papoušků přistupuje jako ke členům rodiny.

Když jsem tak četl jeden bod rozhovoru, tak jsem mi hned přebleskl v hlavě pan cone, chovatel afických papoušků, kterého taky bohužel znám jen z internetu. Musím se teda zeptat p. Oldřicha: Neuvažujete o návštěvě tohoto chovatele?

Marty
Co kdybyste zkusil vyměnit samečka? Možná by to prospělo.