Aktuálně: 2 776 inzerátů261 569 diskuzních příspěvků19 169 uživatelů

Příspěvky uživatele

Fikovnice

Fikovnice
Fikovnice 13.07.2025, 11:46:11 xxx.xxx.177.249
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 13.07.2025, 11:45:33

🍀🌼

Fikovnice
Fikovnice 13.07.2025, 11:43:21 xxx.xxx.177.249
Bobca:

no to jsem se tě chtěla Jani zeptat..jak to dopadlo..ale vidím,že jsi to zvládla🙏to je dobře..

S tím Fidem..myslíš,že se to nebude opakovat?neuvažovalas o tom,že bys mu dala už klid?..nemyslím to zle,ale jak to popisuješ,vypadá to dost vážně😟a táhne se to taky už chvíli-hm?..Nemá i bolesti?A ty to taky hodně prožíváš…🤔

😉😀

Obrázek
Fikovnice
Fikovnice 13.07.2025, 11:37:37 xxx.xxx.177.249
Kilian:

..moc mně to mrzí a moc, moc  držím palce aby bylo lépe…  🍀

Evinko, i Tobě moc děkuji… Situace dobrá není (ani náhodou), ale Fido má stále zájem o život…

Fikovnice
Fikovnice 13.07.2025, 11:36:21 xxx.xxx.177.249
Bobca:

no to jsem se tě chtěla Jani zeptat..jak to dopadlo..ale vidím,že jsi to zvládla🙏to je dobře..

S tím Fidem..myslíš,že se to nebude opakovat?neuvažovalas o tom,že bys mu dala už klid?..nemyslím to zle,ale jak to popisuješ,vypadá to dost vážně😟a táhne se to taky už chvíli-hm?..Nemá i bolesti?A ty to taky hodně prožíváš…🤔

Bobi, nezlobím se… Já v ten pátek večer už sháněla dr. na uspání… Pak se prostě po té glukóze zlepšil. Mám přátele, kteří jej dobře znají, nejvíc asi ta moje kamarádka, co mi přijela pomoct. A ta mi k tomu napsala (pár dní poté), že Fido ani náhodou není na uspání: Žere, mazlí se a chce chodit ven. To ještě není kandidát na smrt. Ale mě to bere hrozně, to je pravda…

Fikovnice
Fikovnice 13.07.2025, 11:33:39 xxx.xxx.177.249
Sardullah:

Hele upřímně ti řeknu klobouk dolu…jasně nejsem v tvé situaci, nemám takhle nemocnýho kocourka, ale takhle po písmenkách, jak jsi ten stav popisovala mi přijde, že už bych to nedala….

Janinko, a holky vůbec, já se taky poté zhroutila. V pátek v noci jsem mu zachránila život. On mi pak v sobotu nad ránem přišel do postele poděkovat. Ale mě to poznamenalo tak, že jsem v sobotu na nikoho nereagovala (myšleno mobil), jen jsem ležela a bylo mi zle a zle… Až v neděli jsem začala odpovídat na telefonáty a SMSky. Ten zážitek nepřeji ani největšímu nepříteli. Fidovy zornice se nedají zapomenout: Jak talíře, nevidoucí, on naprosto zmatený a pak ochrnutý…😢

Fikovnice
Fikovnice 12.07.2025, 18:43:53 xxx.xxx.177.249
Sardullah:

Jani…co mám říct, chudák kocourek, tak držím palečky, abyste to zvládli do nějakého rozumného stavu.🍀

Jani, moc děkuju. Oni mě dr. ze začátku varovali, že to dojde do stavu dekompenzace…

Fikovnice
Fikovnice 12.07.2025, 13:19:18 xxx.xxx.177.249

Jo, a nějakým spíš zázrakem jsem zvládla to promotorování.😉

Fikovnice
Fikovnice 12.07.2025, 13:11:35 xxx.xxx.177.249
Orionka:

Všem nám to je líto.

Orionko, už dlouho se Vám chystám napsat… Byť např. politicky máme asi jiné smýšlení, mám Vás ráda.

Fikovnice
Fikovnice 12.07.2025, 13:07:30 xxx.xxx.177.249
lesnizinka:

Jani ne, to ne, to prosím nepiš, co se děje, nic nevím😢

Raduš, napsala jsem Ti to soukromě, až teď…promiň, prosím.

Fido oslepl a ochrnul!!! Měl nepopsatelné šílené mydriatické zornice, na které nikdy nezapomenu. Chodil přes vodu, záchod, vše převracel. Pak už jen ležel a hrabal nohama, naprosto hrůzný zážitek. Mně pak přišla myšlenka Shůry a změřila jsem mu glykémii. Měl cca 3, což v životě neměl. Takže opět jakýmsi Zázrakem jsem vyštrachala 40% Glc. a násilím do něj trochu nalila. Jak už se klasicky stává, byl pátek pozdě večer. Moje nejbližší kamarádka za mnou přijela taxíkem. Našla mě brečící. Pak jsem Fida změřila znovu a to už měl jen 2! Takže opět glukóza. A pak se začal pomaličku zlepšovat a jen jedl a jedl a jedl. Nad ránem mi přišel poděkovat za záchranu života, zato mě to složilo nepopsatelně…

Situace není dobrá, víc asi nemám sílu psát…

Fikovnice
Fikovnice 23.06.2025, 11:40:31 xxx.xxx.38.40
Bobca:

Jani dík za vysvětlení..Jak mi je?? bídně..ale stále čekám,stále čekám….nevím na co,ale čekám..Ty jsi na otm určitě hůř,ale ty 2 měsíce tady na vozíku už mi lezou krkem..Mám pocit,že se mi tam něco seká..šla jsem naproti do bufetu na jídlo a zůstala jsem s bolestí stát uprostřed silnice..cvičení mě už nebaví.nevídím motivaci a výsledky..Tak to všechno zvládni..držím pěsti..🙏

Bobčo, moc dobře si dovedu ty stavy představit a moc Ti přeju, ať je Ti líp!💓

Edit: Jo, a děkuju moc!

Fikovnice
Fikovnice 21.06.2025, 10:52:13 xxx.xxx.38.90
eva:

no ještě k tomuto - možná kdyby mi bylo o deset let méně, snažila bych se třeba získat nějakou půjčku, hypotéku…a dala to jakž takž do kupy…ale nesmělo by to být až tak dlouho a moc zanedbané, jako ten dům na fotkách,  ten nebyl asi udržovaný léta …😲

Ano, řádově roky není udržovaný… Už dřív to byl jen “víkendový” dům. Jediné, co zvládám, je zaplatit si za posekání zahrad (je jich tam víc) a za průřez stromů. Loni jsem nechala v baráku vyměnit zárubně a ještě teď je mi z toho zle. Zedník vylámal palubovky (obložení na stěnách), zapravení/zedničina otřesná a peníze za to chtěl šílený. A to byla naprostá miniinvestice.

Fikovnice
Fikovnice 21.06.2025, 10:46:26 xxx.xxx.38.90
Ronja s motejlem:

Hezké místo, práce jak na kostele by tam tedy byla, taky mne nejvíc okouzlila zahrada. Já Vám držím palce, ať se prodej zadaří, vím, že Vás to bude bolet, ale přeju Vám, abyste to jednou…brzy viděla jako příležitost, třeba jako investici do sebe, možnost, jak si s klidem udělat radost, investici do zdraví, vzdělání, bytu - tak jak by se Vám líbil, čičin… To hezký s Vámi zůstane. 

Holky, napíšu hromadně: Vím, že máte všechny pravdu…

Je to opravdu moc bolestná záležitost, mimo jiné já tam mám pohřbené i rodiče… Nikdy dřív bych si nemyslela, že to dopadne takto. Strašně to tam chátrá, v tom máte všechny pravdu.😢 Zároveň je to barák z poloviny 19. století, nádhernej…teda po opravách bude nádhernej…

Fikovnice
Fikovnice 21.06.2025, 10:42:17 xxx.xxx.38.90
Bobca:

Jani-jsem laik..rozpis promocí…středa-poslední běh..co to znamená..vlastně jako celé??co to obnáší?

No a chalupa? tak tam muselo být super,když jsi ještě byla redy👍..ta zahrada celkově…vzadu “altán”..posezení…Vážně..ale já-můj pohled-ta investice do oprav by byla obrovská,tak bych si asi chvíli poplakala(říkáš-rozum velí jinak)..Já mohla bydlet na rodném domě.hospodářství jak blázen-vyštrachám fotky..ale nemohla bych..nezvládla bych to tam a chlapa už v žádném případě bych si do života  nepřipustila,aby mi tam pomáhal..Vidíš sama,jak najednou člověk může být bezmocný a odkázaný na pomoc jiných..Drž se!! 🙏a rozhodni se správně👍

Bobčo ahojky, moc Tě zdravím… Ta promoce = studenti si mě vybrali za promotora. Je tam moje jméno v té tabulce ve středu, tudíž bych je měla odpromovat. Ale opravdu netuším, zda to zvládnu…to myslím naprosto vážně.

Jak je Tobě?

Fikovnice
Fikovnice 19.06.2025, 06:41:42 xxx.xxx.38.158
Varaxi:

Mno, docela normální, i když mi to trošku vadí. Ale lepší tohle, než ta hádka předtím.

Nějak není čas, na nic. Ale i tak jsem se dnes podruhé podívala na původní portál…a Varaxi - Tvé příspěvky paní Š. jsou fuč! Myslím ty nedávné. Nulová sebereflexe, cenzura a neunesení kritiky.👎

Fikovnice
Fikovnice 19.06.2025, 05:59:51 xxx.xxx.38.158
Kilian:

Jani je to nádhera, ale do chalupy musíš investovat čas, práci   a finance…jinak umírá….

Evi, já to všechno vím - rozumově. Jen - city jsou proti…😢

Vím, že nejen práce, ale nasypat tam tak 5 mio. do oprav je úplně slabý odhad…😟

Fikovnice
Fikovnice 19.06.2025, 05:58:01 xxx.xxx.38.158

Ještě něco vkládám, středa - poslední běh😉, ale jak to dopadne, netuším…ptž skoro nemůžu chodit. No, asi to bude zajímavé…😉🙃

Obrázek
Fikovnice
Fikovnice 19.06.2025, 05:36:41 xxx.xxx.38.158
Daja:

Je tak to se nedivím za to srdíčko, já až jednou budu taky ( nebo syn) prodávat tak snad bude můj mozek mimoň protože to by mi srdíčko fakt krvácelo, ale vím, že to jednou přijde.

Dajo, moc zdravím a plně s Vámi souhlasím.