- Příspěvek #141532
- Nahlásit
A ppak je x plemen ktery pod fci nejsou a presto jsou svym plemenem. Fci neni panbuh s monopolem a zprasil dost plemen
A ppak je x plemen ktery pod fci nejsou a presto jsou svym plemenem. Fci neni panbuh s monopolem a zprasil dost plemen
Lidicky. Sakra zjistete si neco jeste nedavno nikdo u jorku zadny testy na nic nedelal. Takze pp je zarukou vicemene jen vzhledu. A ani ten nemusi bejt vystavni
Jork zadny povinny nema.
Neposlal bys mi odkaz? Me to v mobilu proste nejde najit.
Ja teda vim jen u mysi ze se narosi normalni nasrsti a pak vylysaj a zustanou holy. Nunu mysky. Netrpet na nadory byly moc fajn. Chov se musel od toho vycistit a jet hlavne holej na hetky samice. To byl nej. 4 generace a bylo to prakticky pryc. Pak jsem je zrusila
Ja bych jen dodala ze takovou kocku venkovni d4iv nebo pozdejc neco zabije,zastreli,zakousne nebo se zatoula a v pripade techhle drahych je jisty ze ji nekdo ukradne. Takze poustet ven za me ciry nerozum.
Parset tisic. Navic to co tu je k sehnani nebude zrovna top kvalita.
A sehnat dodavatele kraliku kolem 2-3kg v chlupech pro hady za rozumnej peniz je teprv utopie
Me posledne v pet centru tvrdili ze ten krasnej sumecek bude mit max 15cm (pangas) 🤣 a podobny hlody i o gibicepsovi. Takze tomu i verim
Do tohohle bych se zbavila ryb co tam jsou osadila rostlinkami. Pancernicky poridila 2 az 4 ale ty miniaturni a z rybek mozna danio galaxy nebo micro rasborky. Pripadne nakombinovat. (Takto to ma mamka ve stejnych litrech a funguje to opravdu dobre, zarostle ale ciste akva, zdrave rybky,zadny pozorovatelny stres. Krevetky se mnozi )
Deti at si vezmou proutek a parkrar ho zlisknou proutkem kdyz na ne vystartuje. Bude klid. Zas tak maly nejsou aby to nezmakly.
U nas ho ma snad kazdej zverimex. Obe soukrome akvaristiky i super zoo.
Pani dokonala promluvila
A jak to maj delat jinak kdyz fci to odmita? Vykvaknout se na to? To plemeno ma standart, je ustalene. Neni jediny duvod krom pitomosti ho do te fci nepridat. A kdyz nechteji tak maj udelat 40 klubu a 40 typu pp? To je blbost. Uz takto se par svedomitych ozyva ze maj cary papiru a ne pp natoz kdyby zalozili dalsi
Nevim o tom ze by existovaly nejake testy ktere by jork mel podstoupit. Tedy i biewer.
Tam bych rekla ze bude preklik v datu natozeni nebo odberu. Stava se. Na malicke prcky vypadaji az moc starsi. Druha vec. Bavila jsem se s par pp chovateli bieweru. Zavedli jim nova pravidla, placeni atd a jak se par shodlo. Je jednodussi prodavat bez pp za nizsi cenu nez absolvovat silene byrokraticke kolecko vyplaznout prachy a vysledek stejny. Testy se nedelaj takze timto uplne oponovat nejde.
Kdyb fci nebyla zkostnatela zkorumpovana zumpa mohli mit biewery davno pod sebou a nejakiu stabni kulturu lepsi jak ted to mohlo mit uz davno.
A možná by někdo měl přestat kecat nesmysly.
Mě tedy zásobu sprostých slov nejvíc doteď rozšiřovali malí hadi. Velcí sice nadělají čurbes při útěku ale lze je snadno najít a polapit. Zato 15cm tkanička zalezlá za nečím o váze 400kg a kterou nelze vyšťourat to je chuťovka.
Ovšem současnými rekordmany jsou 2 týdenní kuřata kvůli kterým se ze slepičího výběhu stala kombinace Alcatrazu, Shawshanku, Borské věznice a vězení kde byl Monte Christo. 5 dní jsme je asi 140x za den chytali u sousedů, na louce, u druhých sousedů. Jedno stihl u sousedů sejmout kocour. Dnes už se nedostali nikam. Tak snad současné úpravy postačí 🤣
Odchyt neni v tom mnozstvi realny a efektivni.
3x exomed. Spokojenost.
Servatori nejsou nejezditelni magori. Vraždila bych za kobylu se Servatory v původu. Jako laik sem si servatorskou (povahove ory naprosto typickou) koupila. Lip mi sedla jen ta achala. Ale ta zas úplně jinak. A s vic zkušenostmi.