Ale ono došlo. Pamatujete ten projev mistra Fialy v 2013, že EU je zlo? 😀 😀 Ho pak zvolili předsedou.
Ale ono došlo. Pamatujete ten projev mistra Fialy v 2013, že EU je zlo? 😀 😀 Ho pak zvolili předsedou.
I 100 % (obzvlášť, to je jasné) liberální země je autoritářské uspořádání.
Protože když nejsou pravidla, žijete v anarchii.
Problém je, že je velmi těžké najít rovnováhu mezi svobodou, svobodnou volbou, rozkvětem jednotlivce, který by měl směřovat ke vzkvětu země, regionu… a moc povolenou uzdou.
Obzvlášť v zemích, kde si lid ještě moc dobře pamatuje režim minulý.
Tady to opravdu není tak, že nemáte možnost volby. Můžete žít bez dodávané energie a jídlo a šampon si vyrábět sám, takže ani v sámošce tu DPH neodvedete, a u doktora si prostě zaplatíte, nebo si vypěstujete penicilin doma, můžete
taky jet barter, zboží - službu za službu, existuje u nás několik umělých měn, ty mě teda nezajímají,
přijímám hovězí a mléko.
Tyhle věci jsou produktem liberálů. Teda libtardů. Já nevim.
Tak jsme se po revoluci rozjeli… a teď… kdo rozhoduje, kde
je to správné místo zabrzdit?
Koho omezit víc, čím se řídit?
Hele, co to je za neznámý Program?
Nevim nevim, esi “ODS odmítá druhé referendum o členství České republiky v Evropské unii, vystoupení České republiky z EU označuje za nerealistické až nebezpečné.” mám označit jako liberální.
Měla jsem dojem, že se libtardi nemají starat o celou planetu.
Jsem prostě mladá a blbá, no.
Máte pocit, že strana, soustraní, o které Fiala hlásá “jsme konzervativně-liberální strana”, se fakt dá nazvat liberalismem?
I když konzervativním?
Retardovaným?
Myslím, že tady šlo jen o to nažrat se, než je vykopou, ostatně jako vždy, od první porev. vlády.
Tohle nemá se svobodnými názory, volnomyšlenkářstvím, morální hodnotou, …
nic společného.
Totalita - ano, malinko to tak vypadá, vláda jedné strany, přes mrtvoly,
ale neurážejte, prosím, to, co on si vylhal za spojovník.
Liberální a totalita se jaksi vylučuje…
Jste to pěkně otočili na mě, ale já si nevymyslela, že CIA něco potvrdila.
I kdyby tu zprávu napsal ET, mnozí si ze zahraničních médií prostě převzali jen to, co se jim hodilo a co se jim, evidentně, vyplácí.
No už si hledám jiné působiště, protože esi lidé v té zoufalosti (taky jsem)
vzhlíží k takovýmto pravdám,
tak se na podzim máme na co těšit.
Máte to správně, Havel Ryba z Bradlece. 🙂 Na Pecku jste to nevzali? Pejskové tam bývají a ten průvodce, takový kulatější, ten nemá konkurenci. A nečekaně jsme si dost pokecali v v synagoze v J., tam je pán, který ví vše o všem, eště se tam stokrát vrátím.
Konec OT.
a najednou tam najdete vyhublého psa se zarostlým řetězem, případně už jen seberete mrtvolku.
Neznám nikoho, kdo má uvázaného psa a chodí s ním ven, cvičí s ním, hraje si s ním.
Většinou je to tak - moc tahá, nechodíme.
To je Kumburk?
Bezva nápad s tím patrem. 😀
Mám psa na postroji na úvazu, přes celou zahradu, abych nemusela řešit, že někdo strká ruce skrz plot, no ona Megi teda je schopná to skočit z místa…
Až budu bydlet na samotě u lesa, za lesem, tak nebudu řešit blbé lidi.
Jaký jiný zdroj, ten dokument CIA je jen jeden. ;-)
CIA nic nepotvrdila, něco si myslí, to stejné, co zbytek planety. V té zprávě je, že příčin může být několik, ale Rajchlík
si z toho vybere jen jednu. 😀 😀
Fakt je to tak těžké pochopit?
Akorát se ztrapnil.
Lež se dá z obličeje jednoduše vyčíst, to už si najdete sama. ;-)
Ajéje, to je pan Tečka, který jako jediný z chovzvirat.cz dostal tečku a teď toho lituje.
Vlastně to tady začíná být trapné celé.
Chápu, že Vás, mnohé, vytočili s celým tím režimem, kecama a tak,
ale to přece - právě proto - neznamená, že
máte na takové kecy skočit někomu dalšímu.
Tím se líp cítit nebudete.
Kde že, to absolutně není z mé hlavy, sama ČK o tom mluvila. Pozemky nebyly nikdy jisté, takže se s tím mělo počítat, co může nastat, už se to jednou málem stalo. To sorry.
https://ekolist.cz/cz/publicistika/priroda/milovicke-rezervaci-hrozi-katastrofa.kvuli-zpozdeni-uredniku-musi-utratit-tretinu-vzacnych-zvirat
Je fuk, o které zvíře, dálnici, … se jedná. Donekonečna něco odsunovat nejde.
A tak se musí koukat i na vlka, medvěda, paneláky. Teda pardon, teď se jim říká honosněji.
To tučné písmo jsou odkazy, ty jsem nedělala já,
ukazuji Vám, odkud si to každý upravil k obrazu svému.
Četl jste tu zprávu?
Až si ji přečtete, tak najděte rozdíly mezi tím, co různé noviny otiskly
a co říká ten, co o tom stejně neví nic, tak nevim, proč o tom mele.
Osobně mám pocit, že lže, říká to jeho výraz. Pakliže má T. syndrom, tak se mu omlouvám. Tedy ví, že útržek vytrhl takový, aby zapadal do jeho scénáře.
CIA neřekla nic jiného, než už všici víme 5 roků.
Někdo jako čekal, že se objeví video, kde stojí doktor ve skafandru a otevírá zkumavku u otevřeného okna?
CIA je stát ve státě, ta nám nic potvrzovat nebude, nikdo jí nevládne.
Teda až na Blackrock, že. 🙂
https://www.myslivost.cz/Casopis-Myslivost/Myslivost/2011/Leden---2011/Stavy-srnci-zvere-
Mi to připadá jako hromada zvířátek. Taková velká hromada.
Mohla by to zredukovat policie, tam aspoň nemusí řešit, že zabila maminku.
Vážně je dokonale uživí? Dyť byl humbuk kolem malé plochy, že ta zvířata nemají dost jídla a že dokrmovat lidmi je nelze, takže honem honem pronajmout, sehnat pozemky další. Řešili, zda zvěř utrácet, odvézt jinam.
To se nedělá, takto to podávat. 🙂 Ale jsem ráda, že jste zmínil zemědělce, protože spolu se stavěním chat a domů pomalu na Sněžce je to také příčina, proč se sem nevejdeme.
ančovička: takových míst je u nás vícero, Podyjí např., to znám, ale tak pět deset jich je určitě.
Tak je jasné, kam můj komentář směřoval.
Tahle republika není nafukovací.
Platí to pro všecky druhy, které zde žijí.
Regulaci potřebuje každý a všecky ty organizace musí spolupracovat,
a ne že policie vletí do prostoru, kde se teď nic živé neukáže sto let, a zabije celých 5,5 prasátek a
počne tak válku těch, co
mají spolupracovat.
Nikdo z těch, co si tu zprávu upravil pro své potřeby,
tu zprávu nečetl.
https://www.bbc.com/news/articles/cd9qjjj4zy5o
“CIA v sobotu nabídla nové posouzení původu epidemie Covid a uvedla, že koronavirus je „pravděpodobnější“, že unikl z čínské laboratoře než ze zvířat. Ale zpravodajská agentura varovala, že má „nízkou důvěru“ v toto rozhodnutí. Mluvčí uvedl, že „původ související s výzkumem“ pandemie „je pravděpodobnější než přirozený původ na základě dostupného souboru zpráv“.
Konkrétně hypotéza laboratorního úniku byla žhavě zpochybněna vědci , včetně mnoha, kteří tvrdí, že neexistuje žádný definitivní důkaz, který by ji podpořil. A Čína v minulosti tvrzení laboratoře odmítla jako „politickou manipulaci“ ze strany Washingtonu."
A to jsme ale všici tušili před pěti lety, nebo ne?
Nezlobte se, ale ten Rajchl (a mnozí další) má nějaký titul a je to veřejná osobnost nebo jak se tomu řiká,
to je tak blbý, že si neumí přečíst zdroj,
nebo z Vás jenom dělá debully?
To je související téma. 🙂 Podařilo se nakoupit pozemky kvůli počtu zvířat tam?
Tak uvidíme, jak aktivní budou aktivní sousedé. 😀
Podle “výjimka při krátkodobém uvázání pod dohledem chovatele”
to vypadá, že jakýkoli jiný úvaz bude přestupek.
Návrh jsem neviděla, počítá se obojek nebo i postroj?
Zrovna jsem si pořídila nové šňůry, když jsme na zahradě… o čištění kotce tam nejde…
Teď na mě furt vyskakují reklamy “těhotnej kuchař doporučuje pánvičku”. Prostě obyčejná další vrstva nerezu (je to náhodou super, žádný teflon), honeycomb vzor… odkud myslíte, že to všecky ty české značky mají? Jen logo namalované.
https://www.productfrom.com/products/0/Tefal/0/1
Je to k pláči, že se u nás nedá (všici víme proč) vyrábět jako dřív.
Vůbec ne. Ale to si nesmíte vybírat věci za pět korun.
Kde myslíte, že se vyrábí to množství Fiskars, Makita, Bosch, v Evropě, jo?
Většinu věcí si teda koupím tady, protože mi to je blbé…
ale evropským eshopům není blbé si dát 500 % navrch. Koupí kontejner výrobků, tady je zabalí a dají EAN ČR, PL, DE.
To pak člověk přemýšlí, podporuji fakt nějaký náš obchod, nebo překupníka, co si ze mě dělá…?
Dělá se na Taiwanu, ve Vietnamu a hlavně té Číně. Vemte si, že Čína je největší výkupník kovů. Na co, na těch “pár” aut?
Pořídila jsem sadu nožů Fis., jely tak rychle zpět do krámu, a eště jsem se cítila blbě, že se mi nelíbí, co tento vrchol kvality stvořil, že jsem asi namyšlená. Hm.
https://www.productfrom.com/products/0/Fiskars/0/1
Když hledám nářadí, tak třeba kované, nože, rýč, vidle.
Protože ty staré, tisíc let snad, někdo ukrad.
Jak říká drvodělka. Vrtačku jsem chtěla ne made in china, tak bazar… už má asi 20. narozeniny.
A kdo jiný tu loví? Fíci? 🤭
https://www.cmmj.cz/vsichni-proti-nove-myslivecke-legislative-myslivci-vlastnici-ochranari-a-hlavne-nase-zver/
Každý to může jít dělat a nově, se uvidí, i na svém pozemku. Hurá do toho.
My u nás nemáme nic, pár srnců, dva tři dravci se vrátili… všecko to uteklo kvůli uřvanym pražákům,
no tak teď je máte od nás přemnožené.
O jaké druhy jsme přišli?
1849 - Fr. Josef I. vydal zákon o myslivosti a začaly inten. chovy. 1945 - zlepšení ochrany i chovu. 1962 - vše se podělalo kvůli bezohledným komoušům, co ukradli horské chaty a přežírali se zvěřinou.
A teď to má zachraňovat člen zájmového spolku ve volném čase?
👌
Bráněnka a potemník je ale rozdíl, bráněnka je hodně tučná; má stejně tolik bílkovin jako tuku, to pro slepici není dobré. Potemník má víc bílkovin než bráněnka (50 / 35),
takže cenově je to stejné, kilo sušeného mám za 300. Tuku má také hodně, je to fakt jen pamlsek; hódně ředit.