Aktuálně: 2 756 inzerátů261 821 diskuzních příspěvků19 171 uživatelů

Příspěvky uživatele

JardaPecival

JardaPecival
JardaPecival 19.01.2025, 12:26:41 xxx.xxx.228.63
Anonymní:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-ptaci-chripka-se-zmenila-a-decimuje-divocinu-nic-podobneho-se-jeste-nestalo-265660#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

v diskuzi pod článkem 🙂

Dinosaurů odzvonilo už dávno. Poslední jejich zbytky v podobě ptáků následují. I tak vydrželi hodně dlouho. Dobře jim tak.

JardaPecival
JardaPecival 18.01.2025, 11:56:12 xxx.xxx.228.63

nemám čas zabejvat se kohoutama.. moje rytmy mě nutěj jít vyhnat svoje stádo 🐔🐔🐓na pastvu 🤠

JardaPecival
JardaPecival 17.01.2025, 12:41:24 xxx.xxx.37.169
ančovička:

Jeje😀, zdrobnělé maransky?..tak ty nemám,ani nevím,že existují 😀.. musí být roztomilé..musím se podívat na netu,jestli tam jsou. teď  mi jedna maranska snesla první vajíčko..tedy, pidivajičko😄..to velké je od hybridy..

Obrázek Obrázek

Tady jsou naši první mrňousi.. To bylo radosti 🙂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
JardaPecival
JardaPecival 17.01.2025, 12:25:15 xxx.xxx.37.169

Když tak katalog mám, můžu požadovaný stránky oskenovat a poslat..

JardaPecival
JardaPecival 16.01.2025, 20:44:41 xxx.xxx.228.63
ančovička:

..posílám foto části mých slepiček,maransek.. přepeřily a nabírají sílu na výrobu vajec😀..už se těším na kuřátka…

Obrázek Obrázek

ježiš to je nádhera 🙂 Jako v Betlémě 🙂

JardaPecival
JardaPecival 14.01.2025, 12:55:25 xxx.xxx.37.169

jj, mojí řadu posuzoval nějakej chlap.. Loni v listopadu byl kohout 96b měl tuším i čestnou a ten se mi ani zdaleka nelíbil jako tenhle.. Teď má ten chovatel na bazoši kohouty na prodej, ale bez fotek..

JardaPecival
JardaPecival 12.01.2025, 11:56:40 xxx.xxx.228.63
Fiane:

Chtěla jsem hlavně vědět, jestli je běžné, že se takto postižená drůbež nechává mezi ostatní zdravou. Prostě mě to hodně dostalo. Byl tam pěkný kohout velsumky velké + dvě slepičky. Chtěli jsme si je koupit, ale z tohoto důvodu jsme se báli a nekoupili. Jinak děkuji za Vaše reakce. Aspoň vím, jak se příště zachovat.

U mě každej novej kousek dostává(třeba i z “nezavšivený výstavy” 🙂) preventivně par kapek ivermectinu pod křídlo, po pár dnech opakuju a 14dní karanténa a pozorování.. 

JardaPecival
JardaPecival 12.01.2025, 11:52:22 xxx.xxx.228.63
Fiane:

Katalog jsme neměli. Nikdo nám ho nenabídl a nás to nenapadlo. Vlítli jsme rovnou ke slepičkám, hodně jsem se na ně těšila. Příště už budeme mít nějaké zkušenosti a budeme jednat jinak.

Katalog je dobrej, mimo jiný tam sou i informace o tom, který zvíře je na prodej a za kolik.. Před výstavou se nechá zjistit průběžnej stav přihlášenejch zvířat/chovatelů a některý další kusý informace tady https://onlinevystava.eu/ Na Náš chovatel se katalog prodával hned po vstupu do budovy, na listopadový byl k dispozici ke koupi hned se vstupenkou ve vrátnici..

JardaPecival
JardaPecival 12.01.2025, 09:41:47 xxx.xxx.228.63

Byl sem v sobotu asi od 11:00 a vůbec mi nepřišlo, že by zvířata byla zněčištěná.. Třeba loňská speciálka v Bydžově byla v tomhle o dost horší.. Info o parazitech na lístcích jsem taky nezaregistroval.. Bavím se ale jen o drůbeži a holubech.. U králíků netušim, těma jsem jen prošel k prodejnímu stánku..

JardaPecival
JardaPecival 11.01.2025, 18:18:53 xxx.xxx.228.63

K panu královi má eště 14dní, pak teprve dostane výběr 4-5 slepiček k obhospodařování.. Méno nemá,  sem srababa, takže zvířata co maj masitou budoucnost ména zásadně nedostávaj 😄

Jinak teda je to divnej kohout, když sem přišel k jeho kleci poprvý tak v tom výstavním maglajzu tvrdě chrápal a když pak jel v přepravce na místě spolujezdce tak místo aby byl rád, že je v klidu tak se rozčiloval a nadával 😄