…no ano, tmavý a žíhaný (jako boxeři)…jinak bych řekla,že skvělí sporťáci a nejsou tak pohrkaní jako maliňáci…jinak, nejedeš se podívat do Dobříše na CACIT?
…no ano, tmavý a žíhaný (jako boxeři)…jinak bych řekla,že skvělí sporťáci a nejsou tak pohrkaní jako maliňáci…jinak, nejedeš se podívat do Dobříše na CACIT?
Belgický ovčák s jeho varianty je jedno plemeno a holandsky ovčák je druhé plemeno, nedávno bylo MS holandských ovčáků a belgický tam nebyl ani jeden🙂
💐opravdu velká gratulace
Moc na Matýska myslím a držím mu palce🍀
V Praze to pustili za cca 2 hodiny
Moc držím palce🍀
..to je dobrý nápad, že si to všechno sepíšete…člověk si opravdu nemusí vzpomenout na všechno…
..za nic 🍀
..to jsem ani nevěděla…tak moc držím palce aby bylo lépe….
Držím palce 🍀
..vstávám v pět,do osmi se věnuju psovi a pak už jen na kratké čůrpauzy..fakt to jinak nejde….
..ja myslím, že uhádly všichni…
…určitě bych nedávala,přinejmenší se pose.e a bude mít žízeň..jednou vydrží než narazíte na něco poživatelnějšího..
…moc držím palce🍀
Zdravím všechny a mám dotaz- prosbu. Začala jsem s Kelišem jezdit na stopy a než ji našlapu, tedy tu stopu, potřebovala bych ho ubytovat, jednak aby byl v klidu a nevyváděl než našlapu a jednak aby, když ho nebudu mít v dosahu, ho neotravoval náhodný kolemjdoucí pes. Potřebovala bych aby byla lehká, pevna a dala se složit jednoduše neb jsem dřevák, diky předem za tipy.
..to je mi Jani moc a moc lito, vím co pro tebe znamená a že pro něj děláš nemožné..
…to já se rosila ve středu na veterině, jelikož jsem skoroslepá, tak jednou za čas ty drápy z gruntu vezme veterinář….to co vycházelo za pazvuky z Keliše to bylo něco děsivého..osazenstvo čekárny muselo nabýt dojmu, že tam toho psa vet za živa pitvá..…zvláštní je, že když tahle operace skončí, pes v klidu ulehne u stolu veta jako by byl někde na návštěvě, zrovna tak v čekárně je z něj milionovej vzornej pes….
..memnožíme …kastrujeme
🙂
..kdepa, Keliš je hnědobilý hošíček..