?
Příspěvky uživatele
Stelle
N:Muete caro vitangiaty es profito sandes.😐
???????????????…?
Pokud chcete závojnatky, kupte akvárium (lepší jsou sety) 200 litrů, dejte tam nový štěrk, rostliny, akvárko nechte zaběhnout 2 měsíce.
Kupte 2 závojnatky, klasik variantu(žije nejdéle a je hezká a barevná), doporučuju koupit v obchodě přímo v akvaristice, ne nikde v hornbachu. Rybky si předem prohlédněte, zkuste se zeptat prodejce na nějakou otázku, třeba na zaběhnutí akvárka.
K rostlinám- závojnatky ničí rostliny. Kupte nějaké obyčejné, třeba echinodory, ty nejsou pro závojnatky nebezpečné.
Závojnatky se mohou ochočit, jíst z ruky a jsou krásné a aktivní. Myslím, že pro děti jsou zajímavé.
Ale to bude trvat roky. A mezitím budene ty vlky střílet? Asi ano.
jasné jen dotlačit vlivné
To znamená co?
K otázce-já bych radši koupila nový štěrk, přece jenom je lepší neriskovat. Minimálně 2 rybky, je to společenský druh. Akvárium 200l a víc, pokud máte ty větší.
Přeju štěstí s novými rybkami
5 l je moc málo.
Možná to bylo netaběhnutým akvárkem, takže jste akvárko zakládala jak dlouho před pořízením?
Stromek v bytě s kočkou přežil?
Shodneme se o vlcích v česku, že se neshodnem.
Jak zaměřit, aby se sem vrátili? To je máme odchytit mimo čr a převézt je sem?
Tak váme přeji dvakrát- všechno nejlepší k vánocům a vsechno nejskvělejší k narozeninám🌷❤️.
Přeju vám všem spoustu lásky a móóóc zvířecích pusinek❤️
Chyba co se týče chápání není na straně megí.
Vyřizuju pozdravy…
Copak? Jsem otravná😄?
Náhodou jsem narazila na toto téma…
Bety(říkali jsme jí Bellinka) v nedožitých 17.
Jéé, Fikovnice, přeji vám hezké Vánoce a ať se daří Fidovi🌷.
Snaživce?
Všichni lidé nehsou takoví pokrytci.
Za mě nejlepší podestýlka-nesmrdí, dobře saje, nepráší.
Cože? Tohle rozhodně tahat sem vlky neznamená. Můžete mi říct, kdo si z toho dělá živobytíčko?