Tak se drbou normalně.
Příspěvky uživatele
Stelle
Přesně tak… nebuďme pesimisté a nehledejme poruchy psů, Neverende( N mi nejde přes pusu, co jsem pochopila tak jste si tak říkal).
Tak to máme stejně☹️.
Vau, ten je nádhernej! Ale fotit bych ho nechtěla ;)
Koně taky mají podobné parazity, nicméňe to první nevypadá hako parazit.
Přijde mi to jako plísňová infekce.
Ten psík( border kolie?) je váš?
Trojaaačko tady ještě psal něco o mně mě. Na to mám jednoduchou pomůcku:
Mně=mi( vzal mě/vzal mi)
Mě=mne( vidíš mě/ vidíš mne)
Jo, takhle to vypadá že odpovídám spíš megí. Příště si dám pozor.
Uf. Děkuju Varaxi.
Hm. Já jsem taky udělala několik chyb a nemyslím, že bych byla tupá. Stejně tak kdyby udělala chybu Bobca, (příklad), nemyslela bych si že jste tupá.
Co zavěsit na větve?
Takhle: (obrázek ze zelenadomacnost.cz)
.
Ahoj, dnes jsme šli z maminkou dávat morčátkům nový seno, každý jsme dali do hubičky jedno stéblo, náme obě ucpaný nosy. A když hsme jim ho dávaly do misky, všimli jsne si, že voní po plísni. Hned jsme ho z hubiček vyrvaly a daly jim nový.
Může se z tohohle něco morčátkům stát?
Vroubenkovití?
PF 2025:
Prosím, péčkařům, pejskařům, pěstitelům potvor, přeji pěkný prok 2025. Přeju plno prima pozážitků pdo proku 2025. Pať potvory pvaše přezdravé pobudou, pospoustu pdobrodružství plus pohody psi požijte, pať pve posněhu, přecenebo pna pláži, požijte psi prok 2025, pjak pojenom pmůžete❤️.
Normální vysvětlení? Já megiině textu rozuměla při prvnim přečtení.
trojAAAcko:Váš příspěvek nějak nechápu. Potřebuji vysvětlení pro méně chápavé.
Že pravopisné chyby neznamenají tupost pisatele.
trojAAAcko:Na tom posledním komentáři mi něco nesedělo. Musel jsem si ho přečíst asi třikrát než mi to došlo. 😃 Jména jsou zamazaný, ale s tím dotyčnou osobou jsem párkrát něco diskutoval a nějak jsem tušil, že to nebude nejostřejší tužka v penále, ale tohle jsem opravdu nečekal. 😃
Ono je to přece z podsvětí!
Takže oni ho otrávili kvůl tomu, že byl “bojový” plemeno?