Ravene, pořád čekám na nějakou, třeba malou, maličkou, reakci… Nechci, aby to vyšumělo do ztracena, protože se může kdykoliv opakovat, že někdo využije možnosti záměny písmen a pro mě to bylo velmi, velmi nepříjemné. Proto opakuji svou prosbu - změňte mi, prosím nick na BaLu.
raven_kix
autor webu 03.04.2025, 09:21:23xxx.xxx.156.19
Jsem zpět 🙂. A změnu jsem právě provedl. Jen je prosím potřeba počítat s tím, že se vám změnilo i přihlašování. Pokud máte uložené údaje, tak si je prosím upravte.
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na neustále vyskakující reklamu ve vteřinových intervalech . Překryje mi to v mobilu celý displej,křížek k odkliknutí je tak malý a ještě hned těsně vedle znau k otevření reklamy. Úplně to znemožňuje psaní i čtení. Vím že je pro vás reklama důležitá,ale tohle už je agrese. Je to ve vaší kompetenci,nebo problém mého mobilu? Děkuji.
raven_kix
autor webu 10.04.2025, 09:39:29xxx.xxx.230.164
»
Odpověď na příspěvek uživatele Mi z 06.04.2025, 07:26:33
Vyskakovací reklama by se měla objevit jen při některých načteních stránky. Ne tedy vždy a hlavně při zavření křížkem už by neměla znovu vyskočit. Tak to funguje u mě na PC i na mobilu a tak by to mělo být i nastaveno. Vám se reklama znovu zobrazí, i když ji zavřete? Napadá mě jedině, jestli na vašem účtu Google netestuje nějakou experimantální fukci. Můžete prosím zkusit, jak vám reklamy fungují v anonymním okně? Děkuji.
Editace příspěvku s 8 fotografiemi. Chceme donahrát další foto. Vyskočí hláška - je možné nahrát max. 5 fotek. To je staré z doby, kdy 5 byl limit na příspěvek. Ale nebyla opravena Editace. Je třeba opravit Editaci, aby šlo nahrát k osmi fotkám třeba 5 dalších.
Vyskakovací reklama by se měla objevit jen při některých načteních stránky. Ne tedy vždy a hlavně při zavření křížkem už by neměla znovu vyskočit. Tak to funguje u mě na PC i na mobilu a tak by to mělo být i nastaveno. Vám se reklama znovu zobrazí, i když ji zavřete? Napadá mě jedině, jestli na vašem účtu Google netestuje nějakou experimantální fukci. Můžete prosím zkusit, jak vám reklamy fungují v anonymním okně? Děkuji.
“Hledáte důvěryhodné a flexibilní finanční řešení? Nabízíme rychlé, bezpečné a legitimní nebankovní půjčky po celé České republice. Ať už jste jednotlivec nebo firma, naše možnosti….”
Napadlo mě, že některá slovní spojení by šlo nastavit jako automatický důvod k blokaci při zakládání nového vlákna. A nemuselo by se to řešit ručně, ale zároveň by takových spamů asi ubylo.
I (neregistrovaný)06.05.2025, 21:09:11xxx:xxx.22e5:6215
Anonymní:
Zase příspěvek
“Hledáte důvěryhodné a flexibilní finanční řešení? Nabízíme rychlé, bezpečné a legitimní nebankovní půjčky po celé České republice. Ať už jste jednotlivec nebo firma, naše možnosti….”
Napadlo mě, že některá slovní spojení by šlo nastavit jako automatický důvod k blokaci při zakládání nového vlákna. A nemuselo by se to řešit ručně, ale zároveň by takových spamů asi ubylo.
Nebo naopak když by příspěvek obsahoval slovo půjčka atd. tak by šel automaticky k ručnímu schválení - a po kontrole by se teprve zveřejnil. Narozdíl od ostatních které se zveřejní bez kontroly
raven_kix
autor webu 10.05.2025, 10:53:28xxx.xxx.230.164
Takto to na webu máme už zavedeno, máme seznam blokovaných slov. Ale je to marný boj, stačí jim malá změna a jedou dál, nejde to úplně 100% odladit. Ale něco zase doplním 🙂.
prosím, připomenu se zase s popiskama u fotek. Speciálně u “venčení” je řada fotek z výletů a bylo by fajn vědět, co je na obrázku. A i snímky ptáků, hmyzáků, kytiček… by byly dobré s popiskou