raven_kix
autor webu 26.11.2025, 12:11:03xxx.xxx.156.19
Ahoj všem, koukal jsem na to a na PC vidím tužku pro editaci bez problémů. Ale na mobilu se mi občas v posledních dnech stává, že se nenačtou některé ikonky. I na úvodní straně (logo a ikonky kategorií). Po aktualizaci stránky je zase vše v pohodě. Když tu tužku pro editaci nevidíte, nemáte skryté i ostatní ikonky? Děje se to pouze na mobilu?
Zkuste případně aktualizovat stránku, když editaci nevidíte, jestli se tužka potom nezobrazí.
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 26.11.2025, 12:11:03
No já to mám opačně, na mobilu jo, ale tam mi je to fučík, protože z mobilu psát nelze, jak to píše pozpátku - nepodařilo se něco vymyslet? - Editace právě chybí naopak v PC
raven_kix
autor webu 28.11.2025, 09:46:16xxx.xxx.156.19
Díky za info a otestování. Taky si myslím, že to je právě tím načítáním. Je možné, že náš server má nějaké pomalejší odezvy. Z mé strany jsem žádné změny teď nedělal a obrázek funguje, jen se bohužel asi ne vždy správně načte. Snad problém zase sám přestane.
Klikneme-li na Upravit příspěvek a je již po časovém limitu, který je mimochodem stále velmi krátký, hodí nás vaše nastavení přímo na hlavní stranu, bez informace. U příspěvku je stále vidět tužka pro úpravu, ale čas už uplynul. Po kliknutí na tužku po uplynutí je uživatel vždy hozen na hlavní stranu.
Je nutné, aby vyskočila hláška - Pokoušíte se upravit příspěvek, jehož časový limit pro úpravu vypršel - a uživatel musí zůstat v dané kategorii, tématu, na dané stránce, v daném příspěvku.
Grey Wolf (neregistrovaný)06.12.2025, 21:49:32xxx.xxx.150.108
Dobrý večer,
chtěl bych Vás poprosit, zda je možné uzamknout vlákno Šestirámku na DadantBlatt v sekci Včelařství. Vlákno jsem založil jako inspirativní pro zájemce o chov včel v tomto typu úlu a to, v co se to zvrhlo, se mi příčí, navíc, pokud někdo bude podobné téma na internetu hledat, zcela určitě ho to na tohle vlákno nasměruje. Pevně věřím, že tu možnost máte a vyhovíte mé prosbě, popřípadě vymažete příspěvky, které s tématem nesouvisí.
zbynek
autor webu 06.12.2025, 22:21:07xxx.xxx.230.164
Grey Wolf:
Dobrý večer,
chtěl bych Vás poprosit, zda je možné uzamknout vlákno Šestirámku na DadantBlatt v sekci Včelařství. Vlákno jsem založil jako inspirativní pro zájemce o chov včel v tomto typu úlu a to, v co se to zvrhlo, se mi příčí, navíc, pokud někdo bude podobné téma na internetu hledat, zcela určitě ho to na tohle vlákno nasměruje. Pevně věřím, že tu možnost máte a vyhovíte mé prosbě, popřípadě vymažete příspěvky, které s tématem nesouvisí.
Moc děkuji.
Grey Wolf
Dobrý večer, vyhověl jsem vaší žádosti a téma uzamkl.