efe:Já když koukám na Bonnie, tak se mi pořád vkrádá myšlenka, že naše Eliška je křížená s pinčem 😍
Však ano, střední knírač je taky pinč - stájový 🙃Pro vás jak dělaný.
No je to těžký, no. Já jsem to takhle u svýho prvního psa podcenila a pak jsme v tom lítali o to dýl.
Baruška po ranní lesoprocházce na zahradě
I v Praze to žije. Tyhle dvě zjevně randící ještěrky jsme potkali při odpoledním rychlovenčení. Méně optimistický byl nález ulovené kosice a mláděte hřivnáče.
efe:Baruška po ranní lesoprocházce na zahradě
To je pohled. 😀
Děkuju všem za gratulace. Ten pocit, který jsem měla poslední stovky metrů, byl silný. Směs bolesti a vědomí, že jsme to zvládly. Hodně mi pomohla společnost, už první den jsme se sešly (teď už) s kamarádkou a její malinou. Mimochodem, takhle vyrovnanou malinu jsem ještě nepotkala.
Včera přišel nový obojek. Koupila jsem polostahovací s motivem rally obedience. Tak snad pomůže při zkoušce 😂 Polostahovací z důvodu “syndromu chrta” - dlouhý krk, malá hlava, obyčejný obojek se snadno nechtěně vyvlíkne.
Já když koukám na Bonnie, tak se mi pořád vkrádá myšlenka, že naše Eliška je křížená s pinčem 😍
Mně připadá, že všichni kříženci kříženců (v Rumunsku a tak) končí nakonec po x generacích v typu labradora nebo pinče.
Včera jsem vyměkla a dala na zem do obýváku matraci, že bude spát Mirďa se mnou. 2 hodiny lezl přeze mě, po mě, tahal pelech že si bude hrát, do kuchyně furt chodil že chce něco dobrýho, až jsem se v půl jedenáctý naštvala a vrzla ho zpátky do ohrádky a šla spát do ložnice. No taky že ráno zo už zase zádíčka trošku bolela. Taky v úterý měl poslední léky. Takže musím být krutá matka a z ohrádky nevyndávat….snad jsem to nepos……
Nebojte, bude to dobrý.
Aluška:Včera jsem vyměkla a dala na zem do obýváku matraci, že bude spát Mirďa se mnou. 2 hodiny lezl přeze mě, po mě, tahal pelech že si bude hrát, do kuchyně furt chodil že chce něco dobrýho, až jsem se v půl jedenáctý naštvala a vrzla ho zpátky do ohrádky a šla spát do ložnice. No taky že ráno zo už zase zádíčka trošku bolela. Taky v úterý měl poslední léky. Takže musím být krutá matka a z ohrádky nevyndávat….snad jsem to nepos……
Hele ..já ti rozumim a dovedu si představit, že by to u nás dopadlo podobně…
člověk chce pro toho svýho marůdka udělat to nejlepší a tak nějak mu to usnadnit, být mu nablízku a dopadne to takhle…
efe:Já když koukám na Bonnie, tak se mi pořád vkrádá myšlenka, že naše Eliška je křížená s pinčem 😍
Však ano, střední knírač je taky pinč - stájový 🙃Pro vás jak dělaný.
Tak vetka říkala že v poho, hlavně nesmí skočit někam dolů a že je mu už líp
Hurá hurá 🙂!
Sardullah:Hele ..já ti rozumim a dovedu si představit, že by to u nás dopadlo podobně…
člověk chce pro toho svýho marůdka udělat to nejlepší a tak nějak mu to usnadnit, být mu nablízku a dopadne to takhle…
No mě se stejně v tom obejváku nedařilo usnout, jiná matrace než v ložnici, tak jsem to svedla na Mirďu 😀
Tak to já jsem teda držák…když měl Máťa ten urvanej dráp a pajdal a bolelo to, tak aby za mnou nelozil do patra do ložnice, tak jsem si ustlala na chodbě hned za venkovníma dveřma…když byla Jessinka štěňátko a nechtěla spát v ložnici, tak jsem takhle s holkama spala asi dva měsíce, abych jí v noci pustila na čůranda, když se vzbudí. Jenže ona to není chodba, ale chodbička 1,15x2.15m takový zádveří a pak schody do zvýšenýho přízemí.
Což je na pohodu, když tam se mnou spí pyrenejka, který ještě není rok a půl a malý štěndo…jenže při současných rozměrech Giny, Matěje a mých…jsme se tam všichni nevešli…resp. vešli, ale byli jsme jak sardinky…a Gina byla nervózní, protože si nemohla lehnout kam chtěla a roztáhnout se..
No a teď ta situace…pokud Matěj zůstane na chodbě sám, tak se sebere a bude pajdat po schodech za mnou, ale když s ním bude Gina, tak to dá…takže jsem se sebrala a šla do postele, protože psi leží a spí dole…jenže za chvíli dupyty dup Gina přišla spát taky do postele…tak jí říkám, že teda ať spí v posteli a já musím teda spát s Matýskem a popadla jsem saky paky a šla si zase ustlat dolů…za chvíli Gina “kňourinky kňourinky…tak kde jsi…haf haf..čekám”…tak se zvednu, aby nevzbudila celej barák a jdu jí nahoru vysvětlit, že musí spát v ložnici sama, že musím být s Máťou…jdu dolů…za chvíli přijde Gina a chvíli se tam teda motáme jak nudle v bandě, než se tam zase poskládáme jako puzzle…tak když usnou, tak se zase opatrně zvednu, seberu polštář a peřinu a jdu do postele…
No a teď si to přečtěte tak 3x za sebou a tak vypadala moje noc…
Z toho mi jasně vyplývá jedno…máme malou chodbičku…
😃 jsi obětavá a žádaná panička a psi, co choděj ještě tzv.po houbách, si na Tebe vedou pořadník ❤️
Já takhle pochodovala 4 měsíce s Batynkem než jsme ho daly uspat ( vysoká demence ) celé noci prochodil a mě ho bylo tááák hrozně líto😢. Manžel ještě pracoval tak až on se aspoň vyspí.
Chápu Dájo, budu to samé a snad už budu v té době v důchodu. Chystám se jít dřív a nebo si úvazek nejméně pokrátím, ale rozhodně bělouškovi posloužím. ❤️
Včera jsme šli zase do zahrádek, ale kokřičku jsme nepotkali 🧐 snad o víkendu. Ale i tak se nám tahle delší procházka líbila.
nechci tu plevelit-omlouvám se..vím,je to tu psí..ale soucítím s vašimi čtyřnohými miláčky,sdílím to tu s vámi úplně všechno..🐕tak jsem neodolala,a dala jsem sem nemocného Maxíka..🐈.snad se nebudete zlobit...Nosil šátek,ani neprotestoval.
Vahine:😃 jsi obětavá a žádaná panička a psi, co choděj ještě tzv.po houbách, si na Tebe vedou pořadník ❤️
Ale jenom ti, co nechtěj nic dělat…resp. na prochajdě je zábava ta prochajda, doma mi tak max můžou asistovat, neboť mi necvičíme a neděláme žádné psí sporty a nevymýšlím psům zábavu…prostě spolu jen bydlíme a trávíme spolu čas…😉
A teda doufám, že ti psi, co choděj po houbách, neviděj, jak je Gina rozmazlená a rozmazlená, to by nebylo nejhorší, ale jak je vytrvalá a spoustu si toho vykňourá…protože to by se k nám potom chtěli dostat samí vychcánkové.
Ale teď vážně…myslím, že když je potřeba, tak každá z nás klíďo bude spát se svým psem za zemi a nebude to brát jako oběť, ale jako samozřejmost…😉