a hele touhle cestičkou jsem ještě nešl
a to je špatný tohle, to je špatný, jak tohle člověk řekne, žene se do průseru 😀 😀
a hele touhle cestičkou jsem ještě nešl
a to je špatný tohle, to je špatný, jak tohle člověk řekne, žene se do průseru 😀 😀
Myslím, že to tehdy nemělo žádný efekt, jen páníček se hodně moc divil, že jsem ho prej měla vzbudit a došel by s ním. To byla pozdě zachycená horečka, která nejspíš začínala už dva dny předtím, akorát já byla na nějaký konferenci a nejdřív mi bylo divný, proč jsem najednou tak utahaná, pak už mi to začínalo bejt jasnější, tak jsem odjížděla o půldne dřív… a další den ráno horečka jak vyšitá. A tradičně mi oficiálně dle dr. “nic nebylo” a pijte čaj a užívejte céčko, déčko, atd, prostě viróza úplně o ničem 😀
Trickyvoo:Nevím, zda už jsem to tu psala, ale tuhle jsem šla s Malinou a slyšela výstřely. Jdu dál a zhruba za čtvrt hodiny potkáme ohaře, který nadšeně uvítal Malinu a zmizel zas někde v lese a jedeme dál a za další čtvrt hodinu cesty vidím stát na cestě myslivce, flintu přes rameno a hleděl zamyšleně na rybník a když jsme šli kolem něj, tak prý jestli náhodou neumí Malina sportovat, když jsem mu řekla, že moc ne. Tak posmutněl, že je to škoda. Tak jsem si říkala, že jestli ten ohař byl jeho, tak běžel dost na druhou stranu a vůbec nevypadalo, že se chystá něco sportovat 🤣. Přitom ten pes měl šedivou tlamu, tak jestli třeba cestou nezapomněl, kam běží 🤭.
Třeba si to nakonec našel sám. To, co střelil. 🙂
Vypadá to, že vichřice se nám vyhnula. Nebo zaznamenali jste někdo u vás něco? Tady je dnes jasno, sluníčko, ale v noci byl opět mráz a ráno 0.
Vichřici hlásí v Ústeckém a pak Olomouckém a Moravskoslezském kraji. Takže jsem optimisticky pověsila prádlo ven a doufám, že tam bude i ráno.
My jsme dneska vyrazili (nečekaně 😃) směr Vizovická vrchovina. Od května mi ty krpály tak chyběly, že jsem tam už druhej víkend po sobě. 😃
Parking jsme si našli u Švehlovo hájenky, je tam menší lesní plácek na pár aut, kde v půl osmé ráno nebyla ani noha. Vyházet psy, nechat vysrajdit, zapřáhnout a tradá směr rozhledna Vartovna. Pak zpátky dolů do údolí, nahoru na hřeben, dolů do údolí, nahoru na hřeben a tak pořád dokola. 😂
Výlet byl boží. Prvního člověka jsme potkali někde na jedenáctém kilometru, jinak ani noha, max koně a kravky. O půl kilometru dál přišla krize. Před námi krpál a nohám už se tak moc nechtělo. Další kilometr jsem se motala po cestě jak špína v kýblu a modlila se, ať už tam budem. K hrdinství mě dovedla až vyhlídka, na které byli hasiči a mrtě dětí a pouštěli draky. Přece se před nima nebudu plazit. 😂 Hrdinství mi vydrželo jen za roh do lesa a pod další krpál. 😂
Naštěstí už jsme se blížili k civilizaci a tak jsme sem tam někoho potkali, uhnuli mu do lesa, prohodili pár slov a to mi pomohlo překonat další kilometr. Pár set metrů od auta jsme našli krásnou kládu, na kterou jsem si konečně sedla a podělila se se smečkou o oběd. 😁 Zbýval krátký sestup do doliny a konečně auto. 😂
Měla jsem trochu depréze z toho, že jsme před mým posledním covidem chodili 17-18km a po covidu jsem při čtrnácti mrtvá. Ale na druhou stranu ty krpály, co po covidu lezeme, ty se s tou naší chřibskou a hostýnskou poloplackou nedají srovnat. 🫣😃
Praha zatím bez zásadního větru, kolem poledního mírný deštík, tak jsme šli ven až po tom.
U nás nic moc, prostě jen vánek s mírným mrholením .
Daja:U nás nic moc, prostě jen vánek s mírným mrholením .
Tady zatím taky tak.
Uničov bezvětří,zataženo,8 stupňů..
U nás trochu pršelo, trochu foukalo, 11 stupňů.
Jo a zapomněla jsem napsat, že teplo 10 stupňů po těch mínus je dost teplo.
Po covidu jsem si po prvním kopečku musela sednout na lavičku, protože jsem nemohla dýchat, ale celkem brzy jsem se dostala zpátky do formy. Asi třeba za měsíc. …
Yoda tento týden - nedělní Děčínské skály už tu byly, tak jen od pondělka lesy za humny (jednou delší výlet až na přehradu na Černé Nise) a včerejší louky kousek od Berouna… kde každoročně už více než 35 let lítáme po louce a pouštíme draky. Už si to užívá i další generace…
a teď ty nepsí
U nás sobota propršela, to jsme dělali pelíškovej den, ale dneska je nádherně, sluníčko…
Jo a jakobparadox k tomu krásnýmu slunečnímu počasí, vyfoceno předevčírem večer v parku( foto není moc kvalitní, líp to nešlo, ale snad je k rozpoznání)… rozsvícený strom a altán..
Včera jsme nešli, protože pršelo. Dneska teda 15 km v místech, kde brzy poroste dálnice. Nevím, jak změní vizuálně, ale takový příjemný klid už v tom lese asi nebude. Šla jsem po kopci, kde by měl být tunel. Cestou jsme potkali zvláštní značku, která vůbec nevím, co znamená.
my byly po vycházkách v týdnu-kdy jsme dělaly vycházky mezi polama a po dědině,
tak v sobotu ze všema 3 v lese-byla kosa,ale slunko a a bezvětří,takže větší teplo vlastně,než když bylo 8stupnů a fučelo…
Dafi si užila pařezů a krásně se proběhla,by jsme tyhle vycházky,který by ji bavily,tak ty by jsme potřebovaly denně,a ne ji zbytek týdne táhnout za sebou,a vyběhávat furt obíháním něčeho a přinášením něčeho☹️
bohužel,žádný houby,ani mochomůrky-mám ráda mochomůrky na focení,a taky ještě není moc barevný listí-bože já se na to vždycky tááák extrémně moc těším!!!!!!
v neděli po dědině ke koníkům,obíhání sloupů a přinášení hračky-obíhačky Dafi bavily,ale první část se táhla zas…,
víkend jsem měla odpolední,takže ono je to taky o tom,že se člověk před tou prací nemůže moc nikam vydat a rozjet,a že ho honí čas a to,že si předtím,když vím,že budu v práci lítat,tahat věci,tak že si předtím musím trochu odpočnout…
Po patnáctém budeme venčit už Fantastickou čtyřku😍. Nejmenší roste jako z vody a už prý trénuje do kruhu🥰
..ten je kouzelnej…