3 dny v Blansku
ranní venčícícvičící vycházka,a po obědě odjezd-i s Žerykem-focení v Jedovnicích u rybníka-bohužel nebylo slunko☹️
pak byla v plánu Rudice-tam se nebylo možný dostat-tak v Blansku zámecký park a pak u řeky+2 videa jak obíhají oba zaráz strom a Dafi ukazuje lavičku,
Pak Žeryk s přítelem odjel,já zašla ještě s rodičem do obchodu-on do obchodu-já knihobudka,pak na kafe a dom-a jen moje cvičení-na záda a 2 venčící ke kostelu a tv kultura-to byla neděle
pondělí-ráno v parku u vlaku focení,pak u řeky focení,pak dom-za chvilku dorazila teta,co u nás vydržela 2 a půlhodky do mého odchodu na velkou hlavní vycházku z kamarádkou z našeho 4lístku-těsně před odchodem liják-takže pláštěnku Dafi a nepromokavou soupravu mě,u lázní přestalo pršet,bylo,teplo,slunko!!!!!!!a moje zrcadlovka doma…tak kamarádka fotila mobilem,šly jsme tradičně kolem řeky,splavu,přes silnici,podél řeky,směr na Ráječko-kde už je vidět jen řeka-božíííí!!!!chodíme tam snad jen my😀
pak dom,převlíct-řít Dafi-dobrou noc-coýž uzemnilo kamarádku😀😀😀 a s ní a další kamarádkou na oběd-meníčko,
pak dom-koupit si vánočnídeku a tatínkovi utěrky,a tv kultura a večerní venčení ke kostelu a cvičení
úterý-ranní vycházka v mlze-podél řeky,obíhání stromů,ukázání laviček,Dafi zpět běžela!!heč!!
a v pekařství pro raženku,odměnit sedcí Dafi u dveří,a pak-PAK JSE BĚŽELY OD DROGERKY PŘES MĚSTO AŽ DOM ZA VOLÁNÍ MY BĚŽÍME,MY BĚŽÍME,MY BĚŽÍME-U TOHO JSEM FOTILA DAFI-NO BLÁZEN JSEM-ONA MĚLA TÁÁÁK DOBROU NÁLADU!!!!!!
pak už jen doma snídaně,dopo zajít a kamarádkou,výcvikářkou,chovatelkou kníračů ponuchnat si štěmátko,nákupy cestou dom přes park-to bylo slunko,nebyl foták…
a ve čtyři odjezd dom,doma na vcházku s Žerykem
dnes odpolední…