Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 05.11.2025, 07:38:45
ano prosím, to mu bylo celých pět let. A tady mám ještě jednu výbornou fotku. Na tohle venčení hrozně ráda vzpomínám, protože si to s tím prckem člověčím hrozně užíval a lezli tam spolu furt nahoru a dolů. Bylo to hrozně milý. On je takovej malej človíček v psím kožíšku a tak si tý dětský společnosti opravdu maximalisticky užíval. A já toho pohledu na ně taky.
Taky nám jedna kříženka lezla po stromech. Měla ráda fotbalový míče, takže když už to s ní na zahradě bylo otravné, tak jsme ho dali na strom, aby už dala pokoj, a ona si pro něj prostě vylezla. 😄 Měla jsem i fotku, ale po přechodu na Windows11 se mně nějaké z PC asi smazaly, už jsem je nenašla.
Můj poslední letošní závod se blíží (bude to 33km a něco přes 1000m převýšení), takže potřebuju naběhat kopečky a terén. Znovu jsem vyrazila na Kokořínsko, tentorát trošku upravila trasu a vzala to přes Pokličky. Doufala jsem, že se vyhnu bahnu v roklích, ta trasa je skoro stejná, jen to vede nad tou roklí, kde je tolik bahna. A opravdu mnohem lepší, jen se mě Efík pokusil přizabít při seběhu schodů z Pokliček. Dřevěný schody hodně klouzaly a Efík dost tahal, asi tušil nějakou zvěř...
Počasí parádní, krásně svítilo sluníčko. Přitom u nás se mlha ještě nezvedla a asi ani nezvedne...
dneska bylo krásné odpoledne - vyrazili jsme na delší procházku až na přehradu na Černé Nise. A zpátky dolů přes vrchol Milíře - kde jsme snad nikdy nikoho nepotkali… ale cesta je teď rozježděná těžkou technikou. Ale v bahýnku je dobře vidět, že už jeleni schází dolů z hor… stopy jsou všude.
dneska bylo krásné odpoledne - vyrazili jsme na delší procházku až na přehradu na Černé Nise. A zpátky dolů přes vrchol Milíře - kde jsme snad nikdy nikoho nepotkali… ale cesta je teď rozježděná těžkou technikou. Ale v bahýnku je dobře vidět, že už jeleni schází dolů z hor… stopy jsou všude.
Tak teď přemýšlím, které Milíře myslíte. Na Rádlo by to byla pořádná štreka. Tak snad Albrechtice? Ale i tak pěkná procházka
Tak teď přemýšlím, které Milíře myslíte. Na Rádlo by to byla pořádná štreka. Tak snad Albrechtice? Ale i tak pěkná procházka
kdysi to byl Pilzberk - a my na Pilcberk stále rádi chodíme - máme to za humny. Snažila jsem se použít “dnešní oficiální” jméno - Orionka má pravdu - je to mezi modrou a zelenou značenou cestou od přehrady na Černé Nise směrem ke Kateřinkám.
Já hodně používám staré názvy - i proto, že už moje babička se na konci předminulého století narodila v Liberci a s krátkým obdobím války (byla to česká rodina) “jsme” Liberec neopustili. A protože moji rodiče nás po horách tahali od malička stále… tak názvy holt máme trošku rodinně historické. A Houbový vrch by byl jistě hezčí, než Milíř, kterých je v horách mnoho