Jaterní skvrny to jsou také, jak se říká, stařecké?
24.07.2025, 15:11:56 xxx.xxx.147.163
To se mi nezdá, to si vymýšlíte,
Asi se nám zrodila další reklama.
Vymýšlí, paní Rottrová žádnou konkrétní značku neuvádí.
To se mi nezdá, to si vymýšlíte,
Asi se nám zrodila další reklama.
Vymýšlí, paní Rottrová žádnou konkrétní značku neuvádí.
já to měla rozepsané asi 2 hodiny na dospleji,tak jsem to jen dopsala..a vidím,že mezitím přibylo příspěvků🤗…a já s kravskou mastí🤭Já teda nic,akorát jsem kdysi dostala Niveu s Q10..asi ve 40..tak ta byla jemná..to byla jediná mast..a i teď nic nepoužívám..Kůžička napnutá-žádná vráska😎
Bobca:já to měla rozepsané asi 2 hodiny na dospleji,tak jsem to jen dopsala..a vidím,že mezitím přibylo příspěvků🤗…a já s kravskou mastí🤭Já teda nic,akorát jsem kdysi dostala Niveu s Q10..asi ve 40..tak ta byla jemná..to byla jediná mast..a i teď nic nepoužívám..Kůžička napnutá-žádná vráska😎
Ale Nivea s Q10 je úplně jiná, ta je na obličej vhodná. Červenou Indulonu jsem taky používala dětem na ekzémy, bylo to doporučeno přímo od kožní lékařky.
Jo, a s tou kávou počítám. 😉
Sarah01:Ale Nivea s Q10 je úplně jiná, ta je na obličej vhodná. Červenou Indulonu jsem taky používala dětem na ekzémy, bylo to doporučeno přímo od kožní lékařky.
Jo, a s tou kávou počítám. 😉
jojo..jen písněte kdy…Já to zapoměla a nechce se mi to hledat🤭budu ráda..
tu Niveu jsem myslela,jen že to byl jediný krém,co jsem kdy měla…Zdenka se mazala obyčejnou,ale nomálně jak krajíc chleba na obličeji(jak masku) a za 15 minut neměla na čuni nic..Všechno se vsáklo…
Bobca:jojo..jen písněte kdy…Já to zapoměla a nechce se mi to hledat🤭budu ráda..
tu Niveu jsem myslela,jen že to byl jediný krém,co jsem kdy měla…Zdenka se mazala obyčejnou,ale nomálně jak krajíc chleba na obličeji(jak masku) a za 15 minut neměla na čuni nic..Všechno se vsáklo…
30. 7. , podrobnosti si případně ujasníme v soukromé zprávě.
Sarah01:30. 7. , podrobnosti si případně ujasníme v soukromé zprávě.
OK..
Já už se mažu asi 20let kde čím. Teď myslím hubu😉První to byly hodně drahé značkové krémy, které ovšem nezabránily jaterním skvrnám, které se mi hojně začaly dělat, zřejmě vlivem antikoncepce. Na ty jsem před lety objevila slimejšové korejské krémy. Teď se mažu vyloženě jen korejskou a čínskou produkcí, jiný krém jsem už léta neměla. Na tělo zase opačně, kupuju většinou to, na co najdu nějakou chválu, testy a pod(je mi jasné, že jde o placenou reklamu) zkusím a buďto u toho na čas zůstanu, nebo zkouším zase další. Momentálně se mažu olejema s vůní, tělovým mlékem s kozí syrovátkou - jelikož mi i hezky voní a broskvovým bambuckým máslem od Yvony Maléřové(sestry Simony Krajnové)
S mazáním bojuju, obličej OK, ale mazání těla, tam jsem se pravidelnosti dokopala poslední…možná ty tři roky, co není Worka. Tedy donutil mě pohled na tu scvrklou kůži(ano vím, už to moc nepomůže) Dělá mi totiž ten ,,materiál" blbě na ruce, nesnáším to rozmazávání mastnoty, dlouho jsem si na to musela zvykat😏
Jaterní skvrny to jsou také, jak se říká, stařecké?
Můžou být, ale mě se dělají od 20😉 Melasma správně. Hyperpigmentace.
Děcka nevídáno, u nás přešly další 2 bouřky, jen kolem, ale krásně pršelo i u nás, máme od rána 42mm!!!
Niki prší ti? Tak tam vidím mrak. A co břicho, už úplně dobré?
acher:Jaterní skvrny to jsou také, jak se říká, stařecké?
Myslím,že né..Jaterní jsem mívala zamlada..taky při používání antikoncepce-ty jsem měla ale pouze na obličeji..hnus..jak špatně opálená..Tenkrát se ješt jedly dryjáky,a byla pauza 2 měsíce nebrat..(můj chlap to nikdy nerespektoval a pálil do mě "ostrýma")..Stařecké mám po celém těle-teda na rukách a od kolen dolů..řekla bych,že tam,kde svítí slunko-u mě..A prý na to něco existuje,ale nesmí se přitom na slunko..takže jsem se na to vykašlala..
dodám..vlastně jsem se o to nikdy nějak nezajímala..štvou mě,ale že nikam nechodím,tak mi až tak nevadí-nejsem sama,kdo je má,když vidím kolem sebe starší ženský..
Tohle mi přišlo na mejl….Tady se to scvrklo,ale bylo to samozřejmě rozděleno po částech…🙂
Vážení chovatelé, s velkou radostí oznamujeme, že českému týmu iFauny se podařilo odkoupit web od zahraničního vlastníka a nyní děláme maximum pro to, aby se iFauně opět dařilo a mohla plnit svůj hlavní účel - podporovat etický chov zvířat a slušné chovatele. I když nás na webu čeká ještě mnoho práce, již nyní jsme vrátili nejen veškeré inzertní rubriky, ale i oblíbené diskusní fórum, a to včetně archivu, který je doslova studnicí chovatelských zkušeností. Element Prosím, přečtěte si nové znění Obchodních podmínek a Pravidel inzerce a diskuse. Zejména prosíme všechny uživatele, kteří na iFauně vystupují v souvislosti se svou podnikatelskou činností (např. výroba a prodej chovatelských potřeb, profesionální chov zvířat atd.), aby tuto skutečnost při první návštěvě nového webu označili ve svém uživatelském profilu a uvedli zde i své IČO a obchodní název. Povinnost zajistit viditelnost podnikatelských entit nám ukládá nařízení P2B. Element Případné chyby, nesrovnalosti nebo jakékoliv náměty prosím posílejte na redakce@ifauna.cz nebo vkládejte do diskusního vlákna, které bude k tomuto účelu založeno. Kontaktovat nás můžete také na Facebooku a Instagramu. Děkujeme Vám za spolupráci a přejeme krásné letní dny. S pozdravem Vaše iFauna
Já teda nikam nejdu🤗..zůstávám tady !! nemám nic proti ní-nechovám zášť,nerozumím ani tomu,proč to ukončili…Ale jsem tu ráda a jsme tu vlastně skoro všichni a je mi s váma dobře..❤️
Rakousko a oblast jezer - myslím, že ať se upíchnete kdekoli, bude se vám tam líbit, jezera a okolí jsou prostě nádherná a bohatá na zážitky a asi záleží, co preferujete. Vypíchnout jedno, dvě bych nedokázala, taky jsme na to ale měli tři týdny. Takže ve zkratce - doporučuju ledovou jeskyni - nutné mít s sebou teplé oblečení, dobré obutí. Jinak bylo by toho víc, ale tři dny by nestačily, užijte si to!
Tohle mi přišlo na mejl
Ale tohle už tady přece proběhlo. Vlákno ifauna nová tvář - od stránky 22.
Na sluníčko se může, ale používat krémy s faktorem 50+. Na vybělení se používají hlavně krémy s obsahem vit. C. Mně to na obličeji hodně pomohlo, měla jsem flekate hlavně čelo.
50kou se mažu celoročně, ale stejně když vylezu, byť jen nechtěně na slunko bez klobouku, kšiltovky, hned mi nějaký ten flíček vyskočí. Momentálně jsem si asi před měsícem všimnula náznaku pod nosem, u levého chřípí. Není až tak viditelný, ale je tam. Taky ještě pořád beru antikoncepci, už je to spíš místo substituce, jak mi říkal gynekolog. Včera jsem koukala na tenis a shodou okolností valila voka, že čínská tenistka nemá na sobě snad jediné znaménko, pihu. Absolutně čisté nohy, ruce záda - co bylo vidět😲Ty jo nádhera👍 Já mám záda šíleně hnusně flekatá, už letos přemýšlím, že na podzim vlezu na dermatologii a nechám si toho většinu odstranit, ať už vyřezat, laserem nebo dusíkem - je mi to jedno. A přitom jinak než v košili, tunice, triku na zahradu nevylezu, plavky mám jednodílné, takže i u plavání většinu zad zakrytou a stejně takhle flekaté🙄Samou bradavici, znaménko nebo jen nějaký pigmentový flekanec👎
Ne, na Faunu nepřecházím, musí zalovit u mládeže😉nebudu pořád trajdat sem a tam, jsem konzerva😉
lesnizinka:50kou se mažu celoročně, ale stejně když vylezu, byť jen nechtěně na slunko bez klobouku, kšiltovky, hned mi nějaký ten flíček vyskočí. Momentálně jsem si asi před měsícem všimnula náznaku pod nosem, u levého chřípí. Není až tak viditelný, ale je tam. Taky ještě pořád beru antikoncepci, už je to spíš místo substituce, jak mi říkal gynekolog. Včera jsem koukala na tenis a shodou okolností valila voka, že čínská tenistka nemá na sobě snad jediné znaménko, pihu. Absolutně čisté nohy, ruce záda - co bylo vidět😲Ty jo nádhera👍 Já mám záda šíleně hnusně flekatá, už letos přemýšlím, že na podzim vlezu na dermatologii a nechám si toho většinu odstranit, ať už vyřezat, laserem nebo dusíkem - je mi to jedno. A přitom jinak než v košili, tunice, triku na zahradu nevylezu, plavky mám jednodílné, takže i u plavání většinu zad zakrytou a stejně takhle flekaté🙄Samou bradavici, znaménko nebo jen nějaký pigmentový flekanec👎
Ne, na Faunu nepřecházím, musí zalovit u mládeže😉nebudu pořád trajdat sem a tam, jsem konzerva😉
Mohla byste mně poradit s kytkama? Na petuniích mám asi nějakého škůdce, jsou to takové malé bílé čárečky, lepí to a celá rostlinka postupně uhyne. 😢Nevěděla byste, co na to pomůže? Už na ty truhlíky letos asi kašlu to pořád obnovovat. Loni jsem je měla krásné, letos mně jeden truhlík návštěva shodila, to jsem vyhodila, celé to bylo polámané, koupila nové a už mně asi další 3 odešly právě na tuhletu potvoru.
Lítá to? Molice? Já se přiznám, že balkonovky, truhlíkové nepěstuju, takže tenhle typ škůdců nemám(nemusím mít taky všechno😜) Občas jsem petunky koupila do truhlíků před barákem(ty jsou tam vystavěné, nafurt😉) ale je tam hrozný úpal, takřka všechno tam zajde, petunky chytaly ale tuším svilušku, ty chcíply na ni.
Já zase mám náhradní okurky hadovky do skleníku, až ty zajdou na plíseň, napěstované v koupelně na okně. Usadím se na WC, koukám na ty okurky a říkám si, proč tak začaly žloutnout, vždyť nakonec chcípnou dřív než ty v tom skleníku. Jdu se kouknout a ony celé oblepené červci - takové ty bílé vatové ,,mšice". Čumím na ně denně a nechápu, jak jsem mohla nezachytit začátek jejich řádění🤔Dostaly se tam asi ventilačkou.
lesnizinka:Lítá to? Molice? Já se přiznám, že balkonovky, truhlíkové nepěstuju, takže tenhle typ škůdců nemám(nemusím mít taky všechno😜) Občas jsem petunky koupila do truhlíků před barákem(ty jsou tam vystavěné, nafurt😉) ale je tam hrozný úpal, takřka všechno tam zajde, petunky chytaly ale tuším svilušku, ty chcíply na ni.
Já zase mám náhradní okurky hadovky do skleníku, až ty zajdou na plíseň, napěstované v koupelně na okně. Usadím se na WC, koukám na ty okurky a říkám si, proč tak začaly žloutnout, vždyť nakonec chcípnou dřív než ty v tom skleníku. Jdu se kouknout a ony celé oblepené červci - takové ty bílé vatové ,,mšice". Čumím na ně denně a nechápu, jak jsem mohla nezachytit začátek jejich řádění🤔Dostaly se tam asi ventilačkou.
Nelítá to. Já to právě mám schovaný tak, aby na to nepražilo, vždycky se jim tam dařilo. Je to lepkavý, tak jsem vygůglila, že jsou to asi mšice. Ty tam ale nevidím. A nebo padlí.