Aktuálně: 2 754 inzerátů261 611 diskuzních příspěvků19 170 uživatelů

Třetí víčko

lesnizinka
lesnizinka 16.09.2025, 12:06:22 xxx.xxx.95.122
acher:

https://ekozahrady.com/broskvone-z-pecek/

nemáte něco takového

No to je právě to, co se jí snažím už dva dny vecpat😜Má prostě plánku, vinohradnickou broskev, broskev semenáč, tedy broskev z pecky. Jsou rozdílné jakosti. I se nám stalo, že byly skoro stejné jak kupované broskve(plody) 

Bobca
Bobca 16.09.2025, 12:17:31 xxx.xxx.223.74
Buggyra:

Ani ne, já si hlídám min. těch 7 hodin denně spaní, a hubnutí se nekoná, takže… Je to na metabolismu každého soudruha 🙂

Já spím v průměru 9 hodin, s chobotem, nekdy i 10…. Tady teda ne, ale doma vpohodě A nejsem žádný drobek.. Je to i věkem, rodem.. Tady pravidelně jim, tak uvidim doma, kolik jsem opadla.. Tady podle jejich váhy mám kilo dole.. 

Buggyra
Buggyra 16.09.2025, 12:35:01 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 16.09.2025, 10:16:45

lesnizinko, k těm velkým porcím - porce si nechte jak velké chcete, jen v nich obměňte skladbu 🙂 Místo přílohy dejte zeleninu. A máte vyhráno. Třeba zelí. Vařené, kysané, syrové krouhané se zálivkou, různě nakládané, to je výborná výplň. Třeba. Taková okurka je samá voda, případně strouhaná mrkev, když něco takového slupnu před jídlem, hned se do mě vejde míň 🙂

lesnizinka
lesnizinka 16.09.2025, 12:59:10 xxx.xxx.95.122

Buggyro já vím. Vím, co bych měla, jenže já třeba brambory miluju, o víkendu bylo ossobuco s bramborovou kaší. Ne, nedám si trošku kaše, protože mňam😛Jsem prostě svině..nenažraná. Ale třeba některý den máme jen rajčata s mozzarelou nebo balkánem. Zhubnu? Ne, ani hov…dožeru se gumídkama😜Zašít hubu jedině😏Jsem býk, labužník, jídlo mám ráda a za těch 40let, co jsem mohla žrát, co jsem chtěla a nebylo to nikde poznat je to prostě naučené a těžko se teď přesvědčuju, že už si papinkat dle libosti nemůžu😜

Buggyra
Buggyra 16.09.2025, 14:53:42 xxx.xxx.198.226

Chápu. Já zase mám ráda ovozel, takže mi nedělá problémy se nacpat k prasknutí tím 🙂 a oželet sladké.

Ale ne že by mi to pomohlo. Tak leda držet váhu.

Orionka (neregistrovaný) 16.09.2025, 15:25:13 xxx:xxx.96de:a0a
lesnizinka:

Buggyro já vím. Vím, co bych měla, jenže já třeba brambory miluju, o víkendu bylo ossobuco s bramborovou kaší. Ne, nedám si trošku kaše, protože mňam😛Jsem prostě svině..nenažraná. Ale třeba některý den máme jen rajčata s mozzarelou nebo balkánem. Zhubnu? Ne, ani hov…dožeru se gumídkama😜Zašít hubu jedině😏Jsem býk, labužník, jídlo mám ráda a za těch 40let, co jsem mohla žrát, co jsem chtěla a nebylo to nikde poznat je to prostě naučené a těžko se teď přesvědčuju, že už si papinkat dle libosti nemůžu😜

Když mi bylo o hodně míň než dnes, jedla jsem jako horník a měla pod 50 kilo. Když jsme si s kamarádkou objednávaly 2 večeře, přišel se kuchař kouknout…..Dnes si nakrájím 1 housku na tenké plátky a mám plný talíř jídla. Doporučuji. On to tak mozek chce. Plný talíř a dlouho jíst. Bez telefonu, vnímat, že jím. 

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 16.09.2025, 15:56:15 xxx.xxx.119.6

A s čím tu housku máte?

Teoreticky: Žínka má dost pohybu, 1 houska v jejím případě by mohla být slušná redukce, hladové tělo, zpomalený metabolismus. 

Orionka (neregistrovaný) 16.09.2025, 17:55:23 xxx:xxx.96de:a0a
Ronja s motejlem:

A s čím tu housku máte?

Teoreticky: Žínka má dost pohybu, 1 houska v jejím případě by mohla být slušná redukce, hladové tělo, zpomalený metabolismus. 

Jasně, že ji mám s něčím. Tam jde o ten efekt plného talíře. Dáte si housku napůl a slupnete jen dva kusy a koukáte, co je dalšího. Co se oběda týče, tak více malých chodů je něco podobného. Jinak svou teorii ani žínce ani nikomu jinému nevnucuji. 

Sarah01
Sarah01 16.09.2025, 18:39:15 xxx.xxx.162.253

Můžu sama potvrdit, že když jsem pečivo a veškerou přílohu nahradila zeleninou, tak jsem zhubla během 3 měsíců 10 kilo. Jenže to znamená nejíst to pečivo už doživotně, což mně jaksi teď momentálně nejde. ☹️

Repta-A-Repta
Repta-A-Repta 16.09.2025, 19:09:08 xxx.xxx.198.65
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 16.09.2025, 18:39:15

Když omezíte pečivo, případně ho nahradíte zeleninou, tak fajn, snížíte příjem a zlepšíte si složení živin.

Problém je jinde - v dospělosti už tukové buňky nezmizí - po návratu k předchozímu stravovacímu režimu velmi ochotně a čile znovu pojmou tukovou zásobu, případně se ještě objeví nové…..je to nefér a smutný příběh.☹️

https://zeptejsevedce.cz/dotazy-a-odpovedi/kam-mizi-tukove-bunky/

Sarah01
Sarah01 16.09.2025, 19:28:17 xxx.xxx.162.253
Repta-A-Repta:

Když omezíte pečivo, případně ho nahradíte zeleninou, tak fajn, snížíte příjem a složení živin.

Problém je jinde - v dospělosti už tukové buňky nezmizí - po návratu k předchozímu stravovacímu režimu velmi ochotně a čile znovu pojmou tukovou zásobu, případně se ještě objeví nové…..je to nefér a smutný příběh.☹️

https://zeptejsevedce.cz/dotazy-a-odpovedi/kam-mizi-tukove-bunky/

Jj, tak toto vysvětlení by asi sedělo, tuším, že někde jsem o něčem podobném už četla.

V létě nemám vcelku se zeleninou problém, ale jak se ochladí, třeba jako teď, tak na ni ani nemám chuť. Nejlíp tak kafíčko s buchtou. 😄

Anonymní (neregistrovaný) 16.09.2025, 21:08:58 xxx:xxx.51ec:278e

Raduš s tou dovolenou je to letos sakra zapeklitý,takhle veselý jsme to ještě neměli,jako letos🤭

Já už prostě nechci nikam,kde jsem byla,chci zase jinam..Miluji Řecko,ale letos jsem chtěla zkusit něco jiného..podmínkou je samozřejmě kvalitní all inclusive a čistý hotel plus super cena..luxus nepotřebuji..ale když čtu ty recenze od lidí na ty hotely,tak je to docela peklo..no a tím,že z Řecka už jsem byla na Kosu,Rhodosu,Krétě,Korfu,Zakynthosu,Samosu,Thassosu a Kefalonii,tak i kdyby,výběr Řecka mi tím sakra prořídl…

No a tak jsme se rozhodli pro Kanárský ostrovy. Konkrétně Grand Canarii..jenže..ten hotel,co jsme chtěli,byl jen na závazné poptání..s odletem zítra..podmínkou bylo zaplatit ten zájezd a čekat na vyjádření cestovky..tak jsme to zaplatili a dnes ráno nám zavolali,že to není volný..tak jsme řekli,že chceme peníze vrátit a hledali jsme dál..že teda odlety ve čtvrtek..jenže všechno,co jsme našli,tak i když na fotkách super a chtěli jsme se pro to rozhodnout,tak když jsme si pak na Bookingu našli recenze,tak to byla slabota..no a pak se najednou objevil zase ten hotel,co jsme chtěli na ty Kanáry,s odletem v sobotu..jenže zase chtěli zaplatit tu plnou cenu,protože je to prostě hotel na poptání..jenže nám ani neposlali ještě ty peníze zpátky..tak jsem jim řekla,ať to neposílají zpět,ale uhradí s tím tenhle hotel a dají nám co nejdřív vědět,aby když to nebude dostupné,našli jsme něco jiného,protože sobota je nejpozdnější termín,kdy potřebujo odletět..no a oni,že mají čas až do pátlu,že den před odletem..no jako máme s kámoškou už trochu nervy,jak tohle celé dopadne a jestli vůbec odletíme🙄

lesnizinka
lesnizinka 16.09.2025, 21:09:19 xxx.xxx.95.122

Ještě jsem si to nepustila, panebože, ony tukové buňky i někdy mizí?? Jsem furt jak malé děcko, ono se to asi mým tukovým buňkám nedoneslo. Takže jim to musím nějak vnutit😉

Orionko, blbý dotaz, houska je normální rohlík? U nás se to absolutně nepoužívá, tak se raděj ujišťuju. A rovnou k tomu dám k dobru😉Byli sme na welnesu a tam někdo mluvil česky, tak jsem zajásala: jéé, vy ste Češi? Ano, byli.  A Tom hned: měla jsi se zeptat, odkud z Česka byli. Říkám: z Čech, podle přízvuku. Tak se příště zeptám. A Tom: ale prosim tě, neptej se ,,z kama sté"? To by ti rozuměli spíš Japonci, než Češi🤪Z Liberecka(hned jsem pomyslela na vás😉ale byli mladší, i mladší než já)

Orionka (neregistrovaný) 16.09.2025, 21:30:56 xxx:xxx.96de:a0a
lesnizinka:

Ještě jsem si to nepustila, panebože, ony tukové buňky i někdy mizí?? Jsem furt jak malé děcko, ono se to asi mým tukovým buňkám nedoneslo. Takže jim to musím nějak vnutit😉

Orionko, blbý dotaz, houska je normální rohlík? U nás se to absolutně nepoužívá, tak se raděj ujišťuju. A rovnou k tomu dám k dobru😉Byli sme na welnesu a tam někdo mluvil česky, tak jsem zajásala: jéé, vy ste Češi? Ano, byli.  A Tom hned: měla jsi se zeptat, odkud z Česka byli. Říkám: z Čech, podle přízvuku. Tak se příště zeptám. A Tom: ale prosim tě, neptej se ,,z kama sté"? To by ti rozuměli spíš Japonci, než Češi🤪Z Liberecka(hned jsem pomyslela na vás😉ale byli mladší, i mladší než já)

Pletýnka, žemle, kaiserka….rohlík je dlouhý a zpravidla gumový, nakrájený tak na jednohubky.

Canka
Canka 17.09.2025, 07:39:26 xxx:xxx.51ec:278e

Koukám Radu,že jsme psali minutu po sobě😂

Já mám dole 4 kg..z pečiva jím žitný chleba..jinak nic..ale musím říct,že chuť v hlavě na čerstvý rohlík s máslem je obrovská🤣A mě teda tukový buňky nemizú,na mě se ty svině drží😂A taky celulitida je na mě přisátá už od puberty🤣

kometa
kometa správce
17.09.2025, 09:29:36 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 17.09.2025, 07:39:26

Celulitidu mají ženy tak nějak fyziologicky od přírody. To jenom poslední léta se řeší. Stejně jako vrásky.

Ani jedno není ostuda.

lesnizinka
lesnizinka 17.09.2025, 10:26:29 xxx.xxx.95.122
kometa:

Celulitidu mají ženy tak nějak fyziologicky od přírody. To jenom poslední léta se řeší. Stejně jako vrásky.

Ani jedno není ostuda.

Tak ne snad ostuda, on i ten tuk v jistých partiích je na ženských od přírody daný. Ale je hnusná, nebudem tvrdit, že je hezká. Kdo by nechtěl krásně hladká stehna. Na mě vlezla Nikči teprve až teď, jak jsem začala přibírat, do těch 50 to bylo trochu, celkem neznatelně, stačí pár kilo a hnus. A mám ji i na rukách👎prostě na každém kousku sádla🙄Masíruju, mažu, bojuju, ale dokud tam to sádlo bude, je to boj s větrnými mlýny😕Pečivo nejím nijak moc, ale jím. Půl tousťáku máme k snídani(každý trojůhelníček zapečený s šunkou a sýrem) někdy k něčemu k obědu je pečivo, třeba k leču chleba. Ale víc jak jednou týdně to není. A není to tak kvůli dietě, prostě je něco jiného k jídlu. 

lesnizinka
lesnizinka 17.09.2025, 10:28:49 xxx.xxx.95.122
Orionka:

Pletýnka, žemle, kaiserka….rohlík je dlouhý a zpravidla gumový, nakrájený tak na jednohubky.

Pletýnka, žemle, kaiserka…aha, tak tohle jsem právě myslela, že je ta žemle😊

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.