Než mi to nějak došlo, tak jsem myslela, že je to fotka - fotka fotky. 😮
Ani nevím kde, cvakala jsem programy, jestli někde něco nejde, muž pracoval na compu, já se nudila😏
Ani nevím kde, cvakala jsem programy, jestli někde něco nejde, muž pracoval na compu, já se nudila😏
Krásné! Je moc šikovná 🍀
Vahine děkuju, za ni❤️ Já jí to říkala, ale ona to ví, však je na fotce i vidět, že maluje hodně.
Dáji, jak pejsan pokračuje, je to dobré?
Dáji chlupatej čumák mne zajímá též, jak to pokračuje???
A co Vaše Mandy, je furt dobrá? Přijde mi to úplně neuvěřitelné, měla velké štěstí a mamka taky ❤️🙏
Holky zlaté vypadá Gigoušek už o takových 98% lépe a fakt dobře. Dokonce jsem mu už snížila i dávku Codejnu a třeba dám až slyším, že zase začíná pokašlávat tak jako včera po dvou dnech a jen půlku prášku. Snad to tak vydrží a už se dědek nebude trápit. Řasu jí stále každé ráno i s Chulim a fakt jim chutná , bez kamufláže.
Je fakt poznat, že je mu o hodně líp hlavně si dokonce může i hrát s Chulim a nekašle, jí s radostí, spí spokojeně ( on už i v leže bez námahy při spaní kašlal třeba za noc i 5X záchvat). Fakt ten pes ožil celkově a má dokonce i jiskru v oku.
Tak, že jsme spokojení všichni a konečně zavládl u nás klid bez stresů.
No a hlavně co Mandy? Neprojevilo se něco? Byl by to tak trochu zázrak. Já přes týden jela autem a přebíhali mi tři srny. Přeběhly v pohodě. Jedu nazpět a ony, že znova dem naproti jenže si vybraly zatáčku , já je zahlédla brzo, ale auto naproti ne a dvě srazil. Jedné asi nic se nestalo, ale druhá sedla na prdel a pak honem odběhla po třech, ale dost špatně. No nevím jestli přežila a hlavně teď před zimou. Řidič neměl šanci zabránit, ale jen přibrzdil byl asi tak trochu v šoku, ale jel stále dál.
Než mi to nějak došlo, tak jsem myslela, že je to fotka - fotka fotky. 😮
Ronjo, to mi sem dáváte schválně😏už i kdejaková rosnička je lepší cukrářka, než já. A pak: nepodceňuj se😔Já jsem byla alespoň dobrá zahradnice. Teď, s těma zádama naprd už ani to nejsem🙄(dneska jsem se nemohla zhrabat z postele👎jsem nějaká celá bloklá, ani jít mi moc nešlo☹️)
Předevčírem jsem u mamky byla a Menďáska je pořád v pohodě, fakt jí asi nic není, muselo ji to nějak šťastně odhodit. Ve středu jsme jezdili po Vysočině a tam byl na začátku jedné vesnice přejetý malý černý pejsek, špicovitý😢
Předevčírem u oveček ležela jedna mrtvá😢Včera měli vedle ve vsi, na mé trase zabíjačku, už se vařilo v kotle, když jsem šla kolem. Dneska u jiného domu visí na zábradlí nahatá husa - ti taky štěstí neměli👎My dneska odpoledne jedem pro zabitou krůtu do mrazáku - ke známé. Zase z toho budu mít trauma týden, já to čerstvé nedávam. No name zvířata z hypermarketu snáším líp😔
Omlouvam se tímto panu Kotkovi, hospodářství registrované má, tak abych nepomlouvala. Po shlédnutí včerejšího dílu jsem v údivu, kolik tam musí protect peněz… ale to je jejich věc 🙂 Jen že nirmalní člověk by to asi takto nedělal 🙂
Jsem zvědavá, kolik snílků z Prahy😉se do toho farmaření s nadšením vrhne, protože je to tak jednoduché, tak romantické, vždyť to viděli v televizi. A když to zvládá herec Kotek, proč ne oni? Škoda, že tam se ty konce nedozvím😏
Byli jsme v ložnici, chystali se na to, že pojedem pro krůtu a oráč poslal SMS, že za hodinu přijede. Tak jsem se šla dolů radši převléct do pracovního, ať jsem v pozoru. Jen jsem otevřela dveře do jídelny, bacil mě šílený smrad! Gučajzo!(ležela pod stolem na tom šňůrkatém koberci a mě jen blesklo, že snad nepochcala ten?!?) No po pár krocích bylo jasné, že je to kuchyň nebo pracovna. letím do pracovny, smrad se zmírnil, vrátím se do kuchyně a systematisky jedu ode dveří do pracovny podél zdí. Dveře do špajzu nic, koukám na lednici smrad se stupňuje a to už mi padlo oko na obří kaluž pod lednicí😲Ona ne, že by ji přeznačkovala, ona si normálně u ní asi dřepnula a vyčůrala se. Letím se kouknout, jestli mají něco v záchodku, ten čistý, jak jsem ho ráno uklidila. A to tam od ní bylo ráno jen cvrknuté a teď načůrá lavor🤔 Před tím, než jsem šla nahoru chtěla jít ven, ale nakonec se zavrtěla ve dveřích a nešla. Je možné, že slyšela sousedy vedle na poli, nevím co tam ještě dělali, ale pak orali. Takže nafrněná, že ven jít nemohla, se pomstila nám, koza🙄Už jsem to umývala třikrát, smrdí to furt, zřejmě zateklo i pod nožky, odkud to pořádně nevytřu, i když jsem se snažila, vedou tam zrovna zkraje i nějaké hadičky a káblíky, bála jsem se do toho moc rýpat, abych to někde nevytáhnula, nechtěně🙄Takže asi budem v tom smradu, dokud to samo nevyčpí😎
Hele a co pod tu lednici zkusit stříknout nějakou dezinfekci…
ocet, nejlépe bílý (mám kanystr kyseliny a ředím do postřikovače)
jinak na to funguje alpík (likvidátor pachu alp)
soda
Jo, jo děkuju holky, tak nějak jsem to prováděla. Ocet nemůžu, Tom nesnáší octový puch😏to je vždycky řevu, když něco čistím, jak se tam určo udusí😛Ale nedávno jsem koupila enzymatický čistič, měla jsem, když byl Woruška a čůral už pod sebe na dlažbu. Už mi došel, tak jsem naštěstí objednala pro jistotu nový. Sem ho pod tu lednici doslova načákala. Akorát je problém, že nám topí dlažba, tak ono to tam všechno celkem rychle přischne. Všechno😏Dneska už se tam dá vydržet😛Už to cítím jen, když jdu těsně kolem lednice, nezávislý pozorovatel by možná ani nepoznal, protože Tom ráno mlčel, raděj jsem mu to nepřipomínala otázkama, jestli to ještě cítí😜
Ještě jsem si vzpomněla na počasí. Půl týdne hásili o velkém oteplení, až 19st. Tom říká: jo, na Šumavě. Hm, tak nevím, ale krom těch pár lidí, co žije na Šumavě to zajímá koho? U nás se teplo nekonalo, byla hnusná zima až do včera, včera malinko teplj, 8st a nefučelo. Dneska by to taky tak bylo, kdybych se neprobudila zase do mlhy a mrholení. Teď začíná přes tu inverzi prosvítat světlo, slunko teda úplně ne, ale rozjasnilo se. Ale nefučí(proto ta inverze, že áno) a je těch 8,5st…no vedro 😛Zítra má začít zima(ta co je u nás furt😏)
Tady je mrtvo, asi slavíte na náměstích, slavte i za nás🙂 U nás prší, nepřekvapivě, bylo hlášeno na celý den. Ne nějak vydatně, ale prská pořád. Jdu něco uklízet, ať tu neležím jak brávek celý den🤭
Nikde neslavím, jsem doma, venku zima a prší, odpoledne má dokonce sněžit. 😁
Sarah01:Nikde neslavím, jsem doma, venku zima a prší, odpoledne má dokonce sněžit. 😁
Sníh si nechte, tohle stačí😏Musela jsem místo venku šlapat ve sklepě na pásu - nesnáším to, je mi tam horko🙄
Asi si ještě všichni vzpomenete na moji sestřenku, co spadla z hůry na zadek. Zůstala jí na něm taková prohlubeň velikosti pěsti. Včera mi k večeru poslala zprávu, že se zase měla zabít🙄Teta si nechala před barákem udělat nové schodiště, žulové, jako na hrobě. Byla u ní na návštěvě, jestě tam ani není zábradlí. Mrholilo, schodiště mokré a jak odcházela, sletěla po zadku dolů. Sekla zadkem přes kostrč na tu ostrou hranu schodu. Sekla si tam rýhu přes půl zadku a až na té kostrči. Hned jí tam naběhla velká boule, jako by jí tam něco teklo. Kůže se jí umrtvila, začaly jí brnět nohy pod koleny. Říkala jsem jí, že to není sranda, ať jede radši na pohotovost. Ony sestřenky celkem po doktorech chodí, pravidelné prohlídky, s křečovýma žílama byly na sklerotizaci atd. Ale je naše, tvrďák😉že ona nikam nejede. A že teda to kecnutí z hůry na zadek byl proti tomuto ještě pohoda😛 No a ještě to neměla doléčené a na tu stejnou stranu sebou práskla znovu🙄Maže to od včera nějakou mastí, co jí tehdy dali v lékárně na sraženiny a čeká, co bude. Nohy fungují, ale tu pr.el má prý takovou umrtvenou, boule je stejná zatím.
Jj, peněz tam proteče spousta…to samé v tom již zmiňovaném pořadu Jak se staví sen. Neustále nevycházím z údivu, kolik ty přestavby stojí korun…Ale Kotkovi fandím a už se moc těším, jaký domeček bude příště stavět🙂
Nemyslím si, že je to věc jen Pražáků..🤔
Taky neslavím, pěkně doma v teploučku koukám na TV, občas si tedy musím zanadávat…ale abych někam chodila oslavovat, tak blbá nejsem🙂