lesnizinka:Z dotyčných pořadů nesleduju ani jeden, ale když to někoho baví, jeho věc, nic proti nim nemám, cokoliv lepší než tedy mnou nepochopitelné různé reality show. No každého baví něco jiného.
Tak nevím kde jste žili celá ta léta, poplatky za TV se platí, co pamatuju. Je zajímavé, že všem začaly vadit, až to začal vykřikovat Babiš a spol. Reklamy jsou na všech hlavních stanicích, někde jsem je tedy neviděla, ale už netuším kde. Třeba primácké programy vám je ani nedovolí přetočit, což nás, co si platí ještě drahé Oneplay štve mnohem víc.
Poplatky mně vadily už dřív, než byl ředitelem Dvořák, s Babišem to nic nemá, vlastně ani nevím, že o nich něco vykřikuje, mně je naprosto ukradenej. Nechápu, že mám platit za něco, co nevyužívám, televizi nemám, koukám občas přes Skylink na PC, když mě něco zajímá. A je toho opravdu čím dál míň, vlastně v poslední době nic. Skylink si pochopitelně platím. ČT dávno není televizí veřejné služby, reklamy má jako každá jiná TV, a peníze, které od lidí vybere, stejně smysluplně neinvestuje. Neznamená to, že když za komunistů jsme museli držet hubu a krok, tak že budu i dnes.