Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 09.12.2025, 07:31:05
pocit zmaru.
víte co je opravdu pocit zmaru?
Když vám robot rozjezdí průjem psa po celý místnosti, zatímco Vy vedle vaříte, nebo co to tam děláte.
😂
Navíc úplně zbytečně rozjezdí. Protože krátce před tím požádáte svou druhou polovinu, aby toho psa vzal ven, že se mu očividně chce. A protože druhá polovina je ducha kynologicky mdlého, zato ovšem občas propadne zcela mylné myšlence, že ví šécko nejlíp…………. tak rozhodne, že si pes vymejšlí.
A vy pak to vymejšlení musít co? No uklízet, uklízet. A není toho málo, protože než si toho všimnete, tak to trvá. A to jste navíc člověk, který se právě tomu, aby se něco podobného stalom snaží poctivě vyvarovat a nikdy nenechá uklízet robota, když on není doma a psi naopak ano… A ..jak je vidět nestačí to. Stačí mít moudrého manžela 😀 😀
Bože já tehdy řvala tak, že hrozilo, že mě klepne. A jeho chuderu, pochopitelně, taky, páč ….no nedala jsem mu to zadarmo, nedala. A omluvila se až asi po roce. Dobrý to bylo v tom, že mi ani nemohl jít s uklízením pomoct, a seděl potupně ve verandě, neb se přes hovna domů dostati nemohl 😀 a celou dobu poslouchal trpně ty moje litányje! 😀
To já bych teda původce toho zmaru (drahého polovičníka) nechala to nadělení uklidit. Klidně by mohl přes dotyčnou plochu přeťapat, by mi bylo srdečně lhostejno.
Ale ty stupidní seriály pro zklamané životem mě fakt nebaví.
Zaznamenala jste Ratolesti?
Ano, ty jsem cíleně sledovala. Ale to není seriál pro zklamaný životem, tam řadím ty seriálu typu Srdce, Esmeralda a tak. 😀
I když mně to chvílema přišlo jako taková masírka, tak celkově ten seriál hodnotím velice dobře, hlavně tu linku hlavních hrdinů s jejich synem, distributorem trávy. Na csfd to má průměrný hodnocení, většina tam vyzdvihuje hlavně to udání rodičů na vlastního syna, to by prý ve skutečnosti nikdo neudělal. Jako těžko říct, že jo, hodně jsem nad tím přemýšlela a ten kluk byl prostě na facku, holt asi špatná výchova, možná se tak narodil, kdoví. Takových podobných případů v reálu je a často se rodiče dětí úplně zřeknou. Co bych dělala já, vůbec netuším.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 09.12.2025, 08:43:53
To je stejně sranda, jak se z takových katastrof, které v tu chvíli nejsou ani trochu vtipné, spíš by z toho člověka kleplo, stávají po nějaké době “veselé historky z natáčení”…jo zrovínka jste mě tou vaší fakt pobavila….ve své podtatě mi přijde, že čím jsem starší, tím víc jsem vlastně ráda za podobné, ‘neškodné’ katastrofy, protože následně tém pobavím ostatní.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 09.12.2025, 08:43:53
Jsme jediní, komu je líto toho psa? Měl v domě dva lidi, vysílal nejjasnější signály, a přesto ho nikdo z nich nedokázal vyvenčit. Navíc pes nemá průjem jen tak…☹️
Srovnávat Srdce z produkce italské TV RAI s Esmeraldou je hodně vypovídající.
No tak podle toho popisu, o co tam jde, je to pro mě prostě úplně stejné jako Ordinace, Esmeralda, Rosalinda, Divoký anděl atd. atd. Každý člověk je jiný a já to taky bez urážení protějšku respektuju.
Ratolesti jsem sledovala spíš jen ze zvědavosti, jestli najdou tu odvahu to dokončit nebo ne. Já stojim za těmi rodiči, ale pravdou je, že když člověk v té situaci nebyl, nemůže soudit. Na facku byla ta babka, celou dobu. Vím o sobě, že mám extrémní názory neslučující se se současnou společností. Taky vim, že jsem dítě neměla mít, neumím se k dětem, a puberťákům už vůbec, chovat. Ale mám nějaký svý morální hodnoty chovaní člověka k člověku bez ohledu na vazbu a říct mi tohle 18 letej hajzl - mám v tom milion, dělám správnou věc a co si myslite vy je váš problém - tak jde okamžitě, ani to jídlo by nedojed. Máš mega tak se zařiď jak chceš. Když by tedy zvítězilo to, ze jako rodič ho nemám napráskat. Prostě kasleš ty na mě, kašlu já na tebe. Jenže.
eva (neregistrovaný)09.12.2025, 11:28:01xxx.xxx.162.187
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 09.12.2025, 10:56:16
Ratolesti jsem taky sledovala…nevím, jestli bych dokázala napráskat vlastní dítě. To, co ten kluk dělal, samozřejmě odsuzuji, ale asi bych ho nemohla napráskat policii…to je přece strašné, zradit takhle vlastní dítě, ne? Babka jediná stála při něm, přestože to byl hajzlík..
eva (neregistrovaný)09.12.2025, 11:37:54xxx.xxx.162.187
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 09.12.2025, 08:40:25
Ještě byl dobrý krimi seriál Stíny v mlze - Petra Špalková a Vyorálek. Jinak já moc nemusím ty krimi, kde je cítit “nadpřirozenost”, to mě nebaví - např. ty s Trojanem a Vágnerovou, zvěrokruhy atd…na to nevěřím a nějak se mi to příčí kvůli tomu.
eva (neregistrovaný)09.12.2025, 11:40:50xxx.xxx.162.187
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 09.12.2025, 10:08:09
Tak nic z těch jmenovaných jsem nesledovala, kromě toho Srdce..to mi přijde opravdu trochu jiné než všechny zmiňované, ale možná je to jen můj pocit. Každopádně jsem to měla jako prima relax a odpočinek..
Odpověď na příspěvek uživatele Kukulín z 09.12.2025, 09:52:23
Ne nejste jediný. Pochopitelně, že mi tý flekatý nebožačky bylo líto. Byl to blbej souběh okolností, hrálo v tom roli i to, že jednak ona si madam občas tak říká, že chce ven jen tak, třeba zkontrolovat kocourovi nedožranou misku a my se ven i chystali právě. A ona si neříkala - a bohužel neříká, když je potíž, že by vysílala nouzový signály. Ona třeba popadne plyšáka a běhá s ním domem. Ovšem tohle dělá zároveň asi tak 1000x za celý den, rozklíčovat to, je o intuici. Ona neměla průjem v tom smyslu, že by běhala, ne, to vůbec, to by bylo nad slunce jasnější, že si toho psa v takovém případku člověk všímá co minutu, to byla konzistence průjmu, to nebylo, že by měla průjem a běhala, ani před, ani potom.
Druhý pes třeba svou potřebu dává najevo tak, že taky buď běhá s plyšákama a nebo jde a v tichosti si stoupne ke dveřím. Vchodovým. Který teda rozhodně v zorným úhlu nemám 😀 .
ale jsou psi, kteří to dávají najevo ještě hůř. Třeba jdou k vaně a koukají do ní. No není to někdy lehké to odhalit.