Aktuálně: 2 755 inzerátů261 734 diskuzních příspěvků19 170 uživatelů

Třetí víčko

Zrzavci
Zrzavci 09.12.2025, 12:29:08 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele eva z 09.12.2025, 11:28:01

Já jsem to pak sledovat přestala, protože bych se vztekla. Někdo tam umřel, ne? A ten spratek v tom pokračoval dál s tím, že jako wocogo? 

Jaký je rozdíl  mezi tím, kdyby totéž dělal sousedův syn a jeho chováním by moje dítě bylo v ohrožení?? a já bych nejradši toho jejich synáčka ubezdušila?  A když totéž dělá moje dítě někomu jinému?????Bez milosti by jel a bez milosti bych já jela na policii, protože bych nechtěla mít na svědomí to, že to někomu jinému zase ublíží. 

Bodlinka
Bodlinka 09.12.2025, 12:30:43 xxx.xxx.153.166

nora když je doma a potřebuje ven, tak mlátí do dveří. jakože mlátí, prostě packou dělá rýhy v dřevěných dveřích že to vypadá jak kdyby chtěl projít medvěd

teda ještě předtím významně vzdychá, tak je potřeba pustit jí ve stadiu vzdychání

ale stejně chci nový dveře asi hliníkový plechem obitý 

Sarah01
Sarah01 09.12.2025, 12:32:44 xxx.xxx.11.197
Kilian:

..jinak za mně mimiserie Pustina…ale nevím už jestli to šlo na Čt1 nebo kde..

Jo, bylo to kdysi na ČT. Na i Vysílání jsem to nenašla, ale tam bývají některé seriály a filmy k dispozici jen po určitou dobu. Nafurt jsou tam k dispozici jen nějaké starší filmy a hlavně takové ty studiové pohádky, které se třeba mně vůbec nelíbí.

Sarah01
Sarah01 09.12.2025, 12:37:28 xxx.xxx.11.197
Zrzavci:

Já jsem to pak sledovat přestala, protože bych se vztekla. Někdo tam umřel, ne? A ten spratek v tom pokračoval dál s tím, že jako wocogo? 

Jaký je rozdíl  mezi tím, kdyby totéž dělal sousedův syn a jeho chováním by moje dítě bylo v ohrožení?? a já bych nejradši toho jejich synáčka ubezdušila?  A když totéž dělá moje dítě někomu jinému?????Bez milosti by jel a bez milosti bych já jela na policii, protože bych nechtěla mít na svědomí to, že to někomu jinému zase ublíží. 

Přesně a ještě na to úmrtí toho kluka řekl, že to teda neměl brát, když mu to nedělá dobře, tvl. Jako jo, byl to jen seriál, ale podle skutečných událostí a případů. Nevíme samozřejmě, co všechno předcházelo tomu, že z něj vyrostl takový hajzlík. Sama nevím, jestli bych vlastní dítě dokázala udat, ale zase vím určitě, že pokud by vinou mýho dítěte někdo umřel, žít jen tak bych s tím nedokázala, něco bych udělat musela.

Sarah01
Sarah01 09.12.2025, 12:39:28 xxx.xxx.11.197
lesnizinka:

Ratolesti, jak už jsem psala jsem nesledovala, téma dětí mě nezajímá, netýká se mě. Ale co jste teď o tom načrtly mi připomnělo včerejší článek. Za mě zajímavý a veskrze pravdivý. Nikdo se tím doteď nezaobíral. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-dva-roky-bolesti-jak-se-z-nadaneho-kluka-stane-vrah-premysli-rodice-majdy-293497#utm_content=freshnews&utm_term=rodina%20vraha%20z%20univerzity&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz

Četla jsem to dnes ráno a je to asi těžký pro všechny rodiče, i pro tu matku na druhé straně.

kometa
kometa správce
09.12.2025, 12:41:30 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 09.12.2025, 09:30:07

Ale to není seriál pro zklamaný životem

To jsem ani nemyslela. Jenom jsem chtěla napsat, že stále se dají najít kvalitní seriály.

Za mě byla postava toho Honzy typický psychopat - bez emocí, manipulativní, sobecký. Vrozená záležitost, výchova s tím nic neudělá.

Zahrál ho skvěle.

Coudas (neregistrovaný) 09.12.2025, 12:42:52 xxx.xxx.126.48
eva:

Ještě k tomu něco dodám - vždyť ti rodiče ho ani nevarovali, že pokud nepřestane, půjdou na policii, ne? To mi přišlo dost strašný…😔

Pokud bych to měla brát v celém kontextu, tak vědělo to více lidí, proč to nešli nahlásit oni? Proč se kolegyně z prace ptala “co s tím budete dělat”? Bylo to za mě pojatý tak, aby tam to morální dilema bylo vypíchnuto a na různých postavách (babka ho chránila, jak to můžete udělat) se poukázalo na detaily. A pravě proto, ze každý máme svůj pohled, svůj přístup, své hodnoty, se zachovame tak či onak. Vy byste to nikdy dítěti neudělala, já mám vztah dítě - rodič oběma směry postaven jinak. Nesoudim ani tu ani tu stranu. Jen jsem na té straně, jak se zachovali rodiče v seriálu. V reálu to může být úplně jinak. Jen vim, že kdyby se mi dítě takto vysmívalo do očí, tak se přinejmenším nenechám objímat a můj postoj bude odtažitý. Jinak co se babky tyká, myslela jsem to celkově. Kdybych měla chodit na takovéhle “nedělní obědy”,  tak se neustále omlouvám. Chudáci ti, co by tam šli, schytali by to za mě. Znám to z vlastní zkušenosti. Moje babka ta měla bratrance a bráchu, za těma stála, pro ně všechno. Já jsem byla zdivočelá země, co to jsi za člověka, nekouříš, nepijes kafe… a ještě se zavřes do chlíva ke kravám, no fuj… A když jsem odmítla k nám vzít na prázdniny 16 letou sestřenici s kamaradkou, aby si u nás jezdily na koníčkách  s tím, že jednak nemám koně na jezdění a druhak si nevezmu na triko zodpovědnost za pošahaný puberťačky, joj…. chudák taťka, ten si vyslech. Babka na mě neměla ani telefon 🙂 Já jsem odmítala poslouchat sekýrovaní a vylevy, co a jak bych měla dělat se svým životem. Prostě a jednoduše, kazdej to máme jinak.

Sarah01
Sarah01 09.12.2025, 12:43:25 xxx.xxx.11.197
kometa:

Ale to není seriál pro zklamaný životem

To jsem ani nemyslela. Jenom jsem chtěla napsat, že stále se dají najít kvalitní seriály.

Za mě byla postava toho Honzy typický psychopat - bez emocí, manipulativní, sobecký. Vrozená záležitost, výchova s tím nic neudělá.

Zahrál ho skvěle.

Jo, asi tak, taky mě to napadlo, výchova už nezmohla nic. Jako hrozný pomyšlení, že bych měla takový dítě, fakt že jo.

kometa
kometa správce
09.12.2025, 12:43:30 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 09.12.2025, 11:17:35

téma dětí mě nezajímá, netýká se mě.

Mě taky ne. Ale hodně situací se odehrává ve škole a to už mě zajímalo.

kometa
kometa správce
09.12.2025, 12:48:37 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 09.12.2025, 12:32:44

ale tam bývají některé seriály a filmy k dispozici jen po určitou dobu

Nebo naopak. Že tam jsou až po určité době. Jako třeba Stardance 2024.

Sarah01
Sarah01 09.12.2025, 12:53:17 xxx.xxx.11.197
kometa:

ale tam bývají některé seriály a filmy k dispozici jen po určitou dobu

Nebo naopak. Že tam jsou až po určité době. Jako třeba Stardance 2024.

Ano, však to se nevylučuje. Oni to tam prostě někdy dají a je u toho napsáno řekněme Dostupné do 12. 12. 2025. Takže se to tam točí a zůstávají tam jen takový ty “ležáky”. Koukala jsem, že už i některý vánoční pohádky, který jsem měla ráda, zmizely. Občas tam aktuálně dají něco pěkného, když někdo umře, třeba teď ta Zlatovláska s Jorgou Kotrbovou.

Anonymní (neregistrovaný) 09.12.2025, 13:04:15 xxx:xxx.a6cc:eb74
Zrzavci:

pocit zmaru.

víte co je opravdu pocit zmaru?

Když vám robot rozjezdí průjem psa po celý místnosti, zatímco Vy vedle vaříte, nebo co to tam děláte.

😂

Navíc úplně zbytečně rozjezdí. Protože krátce před tím požádáte svou druhou polovinu, aby toho psa vzal ven, že se mu očividně chce. A protože druhá polovina je ducha kynologicky mdlého, zato ovšem občas propadne zcela mylné myšlence, že ví šécko nejlíp…………. tak rozhodne, že si pes vymejšlí.

A vy pak to vymejšlení musít co? No uklízet, uklízet. A není toho málo, protože než si toho všimnete, tak to trvá. A to jste navíc člověk, který se právě tomu, aby se něco podobného stalom snaží poctivě vyvarovat a nikdy nenechá uklízet robota, když on není doma a psi naopak ano… A ..jak je vidět nestačí to. Stačí mít moudrého manžela 😀 😀 

Bože já tehdy řvala tak, že hrozilo, že mě klepne. A jeho chuderu, pochopitelně, taky, páč ….no nedala jsem mu to zadarmo, nedala. A omluvila se až asi po roce. Dobrý to bylo v tom, že mi ani nemohl jít s uklízením pomoct, a seděl potupně ve verandě, neb se přes hovna domů dostati nemohl 😀 a celou dobu poslouchal trpně ty moje litányje! 😀

To bych si určite vybrala peří. A jestli se tou verandou dalo odejít, tak máte zlatého manžela, že tam zůstal🙂)

Buggyra
Buggyra 09.12.2025, 13:04:54 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kukulín z 09.12.2025, 09:52:23

A pak ještě dostal vylágoš (on netušil, že není nadáváno na něj, pravděpodobně všichni tvorové v té domácnosti v tu chvíli byli vystreslí)…

eva (neregistrovaný) 09.12.2025, 13:05:10 xxx.xxx.162.187
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 09.12.2025, 12:41:30

Ano, přesně, ten kluk nebyl totiž normální, byl úplně posedlý…za mě patřil na nějaké léčení, aby mu to někdo kompetentní pořádně vysvětlil, co dělá…rodina se měla sejít celá a poradit se, i se strýčkem policajtem…a ne bez řečí odkráčet na policii..😲a ještě ke všemu ta matka nesympatická, vyznamenaná osoba..( za co? )..ale to sem nepatří

eva (neregistrovaný) 09.12.2025, 13:08:37 xxx.xxx.162.187
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 09.12.2025, 12:29:08

Já bych bez milosti na policii nejela…on potřeboval léčit, nebyl normální, protože věřil, že dělá dobro…mmch a co ostatní drogy, alkohol, cigarety…to je v pořádku? to taky zabíjí, ale pomalinku…🤔

Bodlinka
Bodlinka 09.12.2025, 13:09:02 xxx.xxx.153.166

soud mu to taky vysvětlí

když dospělý člověk neví, že porušuje zákon, je-li to chyba maminky, stala se hodně dávno.

Zrzavci
Zrzavci 09.12.2025, 13:09:53 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 09.12.2025, 13:04:15

Zná mě. věděl, že kdyby fakt odešel, bude ho to stát život. Jsem megera.

Zrzavci
Zrzavci 09.12.2025, 13:10:45 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 09.12.2025, 13:04:54

Von nejen tušil, on dobře věděl, že je to na něj. U psů jsem se postarala o to, aby si byli jistí, že jich se to netýká. Jasně, že vnímali bengál, ale věděli - oba, že to nesměřuje k nim.

kometa
kometa správce
09.12.2025, 13:11:28 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bodlinka z 09.12.2025, 13:09:02

Jenže psychopatovi je  jedno, že porušuje zákony. Ty platí přece pro ty druhé.

Zrzavci
Zrzavci 09.12.2025, 13:12:40 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele eva z 09.12.2025, 13:08:37

No, já tohle prostě mám jinak, no. STejně, jako bych nelitovala syna od sousedů, kdyby dělal tu stejnou věc mému dítěti, nelitovala bych ani opačně. 

Samozřejmě, že zbytek taky není v  pořádku. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.