»
Odpověď na příspěvek uživatele
JanaJanaJanaJana z 30.08.2025, 13:46:58
Nuz, nedokazala som vcera Fifu vycievkovat, jednak preto, ze som to nikdy nerobila a aj preto, ze je to v podstate hnusny krizenec bigla a tvrdohlava, spupna mrcha, ktora musela dostat kosik, lebo by bolo po nas.
Noc som stravila v sluzbe a v chmurnych dumach, ako jej dam kanylu, ako ju utratim a kam s nou po tom a ake je to priserne.
O 23:14 mi zazvonil sluzobny telefon ( su chvile, kedy clovek chce nebyt), volal chlapec z druheho konca republiky, nas student, ale este nemal ziadny klinicky predmet, ze je u susedov a ich kobyla ma hroznu koliku a ze ziadny vet nedviha telefon ( nuz, ano, niektori ludia maju zivot, heh) a ze jej chce dat sondu do zaludka, ale nevie ako, ci ho nebudem instruovat.
Nuz, instruovala som, nedarilo sa, lebo kobyla nespolupracovala, ale zato ju pri bojovani presli bolesti 😇
Potom nejaky vet dvihol telefon, ze si mozu prist k nemu po lieky (WTF???) a ze to zvladne pichnut, tak potom uz nevolal, takze asi ok.
Privliekla som sa dnes domov, cakajuc uremickeho psa, no Fifa veselo brechala, na to na mna matka vybehla, co necitam spravy a ze Fifa dva krat curala.
Uuuuuuuuuuf 🥳
Marazmus a entuziazmus su bratia, vo vet med urcite 😂