Já jen vím, že gazpacho se jí studené, neohřívá se.
Já jen vím, že gazpacho se jí studené, neohřívá se.
aháá..tak na trpaslíka já nekoukám🙂..a to B by mě teda nenapadlo..to už je na mě moc složité🤭
Orionka:👍 vidím, že Bobča je v ráži, to je dobře.
to mi poslali 2 lidé nějak po sobě..jinak už dlouho nedostávám ty humorné věci…
A v Červeném trpaslíkovi je o tom celý díl.
Toho jsem nesledovala. Já koukala na Monty Pythonův létající cirkus. Trpaslík byl až potom, a to už mi padala víka 😀 (to tenkrát na ČT2 ještě dávali takové kousky)
Bobca:aháá..tak na trpaslíka já nekoukám🙂..a to B by mě teda nenapadlo..to už je na mě moc složité🤭
Buď v klidu, mě to B taky nenapadlo…musela jsem si přečíst řešení hádanky. Můj mozek a řešení hádanek se tak nějak neslučuje.
Jako upřímně, kdybych hádanku “dvě panenky vedle sebe sedí, jedna na druhou nevidí” neznala už od školky, tak v životě nevymyslím, že to jsou oči.
Pobavilo
acher:
Ta 4 sice není vtip, ale 👍
Sarah01:Ta 4 sice není vtip, ale 👍
ale ostatní stojí za to!🤭😊
Tak nevím, je to veselé :
jako…jak pro koho..můj názor je ten,že ty děti nechápou,že je to-nevím,jak to nazvat-ironie?že to je právě ten opak,jak by se měli chovat….jenže ta pravda je právě jinde…
Bobca:jako…jak pro koho..můj názor je ten,že ty děti nechápou,že je to-nevím,jak to nazvat-ironie?že to je právě ten opak,jak by se měli chovat….jenže ta pravda je právě jinde…
On tam chyběl otazník. Také tomu nerozumím.
Dokonce mě chvíli napadlo, že děcka jsou tam přidaná, že u toho projevu diváci nebyli. I těch sprostých slov tam bylo moc.
( Na telef.mi to nejde editovat).
Anonymní:
to nemá chybu!!🤗