Veselé okénko
Anonymní:
Tady si myslím, že teda úplně nesedí obrázky “muži”…ta první fotečka by měla patřit k ženatému, neboť o něj jeho drahá polovička pečuje…krmí ho, stará se o jeho zevnějšek…😉
Sardullah:Tady si myslím, že teda úplně nesedí obrázky “muži”…ta první fotečka by měla patřit k ženatému, neboť o něj jeho drahá polovička pečuje…krmí ho, stará se o jeho zevnějšek…😉
Nebo ho úplně oškube o prachy
Milenka?
No ale to jsme v jiné ženské kategorii 😜
Malý démon do bytu, stačí si přijet s přepravkou, kdo chce?
24.10.2025, 08:07:59 xxx.xxx.224.101
Ono se to fakt nedá poslouchat.🙂 Ale exteriér nemá mládenec špatný. 🙂
No tohle mi připomnělo, že tak nějak zapomínám na strasti, které přináší život s kočkou a vzpomínám spíš na ty slasti.
Hele lidi a přijd vám normoš, že tam mají NAD postelema kameru?
Nepřijde, ale zas proti gustu.. …….
Jestli on v tom není zapletený dobrovolný souhlas🤔.
Zrzavci:Hele lidi a přijd vám normoš, že tam mají NAD postelema kameru?
Kámoška ji má v ložnici taky, ale na noc a na dobu, kdy je doma, ji vypíná. Jen aby během dne věděla, když je v práci, co psi doma dělají.
Zrzavci:Hele lidi a přijd vám normoš, že tam mají NAD postelema kameru?
Taky ji lidí pořídí, když tuší co na nich jejich kočka v noci páchá. Tak aby se dozvěděli co se opravdu děje, tak pořídí kameru aby se na to mohli kouknout. A pak se zasmějí a úlovek pošlou do světa.
Sarah01:Kámoška ji má v ložnici taky, ale na noc a na dobu, kdy je doma, ji vypíná. Jen aby během dne věděla, když je v práci, co psi doma dělají.
A taky z těch několika miliard lidí vyplujou jednotky případů kdy dojde k takové souhře že lidi si natáčí postel a kočka zrovna udělá hovadinu. A pak už je to na internetu na věky.
to já bych tu kameru někdy taky potřebovala..mám tu “poltrgaista”..klepe mi na dveře,lupe ani nevím čím-praská v televizi..v koupelně shazuje sprchovou hadici..a odlepuje přísavky od poliček..zamykám se,ale jakoby někdo chytal za kliku.. Není to denně,ale dost často..😎
pro zasmání
https://www.youtube.com/watch?v=rhKWerLuATU#utm_content=organic&utm_term=%C3%B3da%20na%20kadibudku&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz
Petr “Fous” Kozák - má jednu hezčí než druhou.
Slováci a povolená rychlost