Ten můj poslední příspěvek byl pro Buggyru
Ten můj poslední příspěvek byl pro Buggyru
To je takové radosti kvůli tomu Jirkovi? A nebo se povedlo něco s těmi nebohými? To by bylo třikrát lepší 🙂
Na Jiříka momentálně prdím. Páč - Je to víc, než třikrát lepší!!! Je to tisíckrát lepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A řekněte mi někdo, proč se musí na ty instituce tak tlačit, aby něco dělaly? Bába řekne- proč jste mě neinformovali?? Boha jeho , pět let měla na stole co? nebo u toho stolu neseděla ona? měla a seděla. až se musí stát něco takhle hroznýho, až se musí tlačit ze všech stran, až to musí celý za ně někdo navíc zorganizovat!!!! Opravdu od a až do zet a oni nevědí?? Neznají zákon?? Ani neví!! co má správně dělat, jaký kroky…... a tohle člověk živí z daní!!
Je to tak, že dokud to nepadá hlavou přímo do žumpy, tak budou sedět a tvářit se jakoby nic, protože toho mají hodně a jejich kompetence jsou mizerné, dokud není hromada důkazů, které si ovšem oni těžko legálně obstarají, tak nemůžou ani pípnout, legislativa neumožňuje. Já na ně nejsem naštvaná, protože v tom křesle bych se asi ukousala bezmocí.
Zrzavci:A řekněte mi někdo, proč se musí na ty instituce tak tlačit, aby něco dělaly? Bába řekne- proč jste mě neinformovali?? Boha jeho , pět let měla na stole co? nebo u toho stolu neseděla ona? měla a seděla. až se musí stát něco takhle hroznýho, až se musí tlačit ze všech stran, až to musí celý za ně někdo navíc zorganizovat!!!! Opravdu od a až do zet a oni nevědí?? Neznají zákon?? Ani neví!! co má správně dělat, jaký kroky…... a tohle člověk živí z daní!!
Takže se to konečně pohlo?
, které si ovšem oni těžko legálně obstarají,
Když budu mít zájem, půjdu prostě okolo, udělám fotky budu chtít vysvětlení, nápravu, budu minimálně prudit, aby ten kdo špatně koná, nevěděl dne ani hodiny, kdy se tam zjevím. Pít kafe nemusím na židli za stolem, ale klidně cestou v autě. Musí se stát něco takhle fatálního, oslovit tisk, natlačit je do toho…. Víte Buggyro - oni OPRAVDU NEVĚDĚLI CO MAJÍ DĚLAT, CO MOHOU DĚLAT. Nelžu, kdyby to za ně někdo nezorganizoval, opět by se to nepovedlo. Tohle je lemplovství a takový kafíčkář tam nemá co dělat.
Úplně a do plnejch. Je to moc krásný vánoční dárek.