Tenurri:Já tedy teď sociální sítě extrémně omezila…ale sledovala jsem už dřív, že určitá sorta lidí už odsuzuje chovatele s PP taky jako množky (bez ohledu na nějaký individuální pohled), protože v útulcích je psů a koček bez domova až až a cokoliv, co se “produkuje” nad rámec těch psů co hledají domov jsou množky a hotovo a nemá se kupovat ani zvíře s PP. Jen útulek nebo nic.
Jo, přesně toto jsem měla na mysli. Dokonce v jedné skupině začala jedna taková nadávat i pánovi, který se mnou diskutoval, ať se se mnou nebaví. Přitom ten chlap měl psa NO bez PP z nějakýho pofiderního chovu. To je asi teda v pořádku. Zřejmě útulky se plnit můžou, protože se to omluví nezodpovědnýma lidma nebo nechtěným nakrytím a ti psi se musejí chudáčci stůj co stůj zachránit. Jako měla jsem záměr si ještě nějakýho takovýho do důchodu pořídit, občas někde s kamarády na společným venčení PP psů má někdo i docela milýho křížence z útulku. Ale pokud se do mě někdo takto naváží, tak si radši pořídím určitý plemeno s PP, jen nějaké menší. Nakonec po šedesátce mně z útulku psa už stejně nikdo nedá.