Aktuálně: 2 758 inzerátů261 692 diskuzních příspěvků19 170 uživatelů

Psi v médiích

Zrzavci
Zrzavci 08.12.2025, 11:22:32 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 08.12.2025, 11:16:20

Po tom volám už sto let, aby pes nebyl snadno dostupný zvíře. Protože to je fakt zoufalost.

U té paní jsem předpokládala, že ho dala na hlídání na nějakou omezenou dobu asi teda a ne stabilně, ale ono to je ve výsledku fučík. Prostě nechápu to, že psa strčim do rukou o kterých vím  kulovaný. Leč - jo, je to jak píšete.

Sarah01
Sarah01 08.12.2025, 11:22:55 xxx.xxx.162.253
impact:

Já tam bohužel vidím jen jednu jedinou věc a to je, že mu extrémně zvedli viditelnost na sockách. Pes nikde, normální akorát tak nafraní na imbecila a hlupáci maj před očima novou modlu, které se kšefty jen posypou.

Jo, to je pravda, vyskakuje to teď nejen na mě denně.

Sarah01
Sarah01 08.12.2025, 11:25:50 xxx.xxx.162.253
Zrzavci:

Po tom volám už sto let, aby pes nebyl snadno dostupný zvíře. Protože to je fakt zoufalost.

U té paní jsem předpokládala, že ho dala na hlídání na nějakou omezenou dobu asi teda a ne stabilně, ale ono to je ve výsledku fučík. Prostě nechápu to, že psa strčim do rukou o kterých vím  kulovaný. Leč - jo, je to jak píšete.

Vypadá to, že to bylo v době dovolené. Údajně k němu chodili cvičit, to vůbec nepobírám, že si se zlaťákem nedokázali poradit sami. A nebo když už, tak nešli k trenérovi, kterej má sám retrívry a zkušenosti.

Kilian
Kilian 08.12.2025, 13:21:01 xxx:xxx.6760:e328
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 08.12.2025, 11:18:54

..ja ho poměrně dost sleduju, a jemu tedy nepatří do ruky nic živého, to týrání vodní želvy stojí taky ta to…asi třikrát jsem se už neudržela a napsala svůj názor, ne tedy přímo jemu, ale prispěvovatelům…naposledy dneska ráno oani, co má obr asi vořecha a moc si ho chválila, bylo tam video jak jde s již jím napravenym psem, a co jsem tedy viděla a napsala,že potkat ji je o velký průšvih…nicméně od té doby už jsem se na jeho stránky nedostala…zvláštní je že oba dva, jak psí muž i psí biblák mají cvičák za sproste slovo a bezmezně ho nesnáší a taky cokoli s ním spojené a reaguji nesmírně vulgární a jejich projevy jsou mnohdy dost agresivní…nejvíc mně zaujalo,když si dal vodítko kolem svého krku a začal s ním cukat, to by už fakt bylo hodno odborné péče…

bambule
bambule 08.12.2025, 13:31:37 xxx.xxx.82.199
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 08.12.2025, 13:21:01

S tím vodítkem jsem to viděla taky a v první chvíli jsem nepochopila jestli má nějaký záchvat nebo o co tam jako jde. Problém je v tom, že jakmile se na fcb kouknu na jakékoli video o výcviku začnou mi naráz vyskakovat tito dva. Fakt. 

Kilian
Kilian 08.12.2025, 13:36:08 xxx:xxx.6760:e328
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 08.12.2025, 13:31:37

..byl přitom rudej….sem si vzpomněla na Pelíšky..dejchá, to nemá cenu,  dejchá….

assil
assil 08.12.2025, 15:24:36 xxx.xxx.121.3
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 08.12.2025, 13:31:37

Mně tam tohle teda naštěstí nevyskakuje a koukám teda většinou na Stafordi.

Arosek
Arosek 08.12.2025, 15:26:57 xxx.xxx.244.75
Sarah01:

No přesně a nejhorší na tom je, že výsledky za sebou nemá žádný, žádný zkoušky s nějakým psem, prostě nic. Jen má na stránkách videa, jak mu jde cizí pes pěkně u nohy a majitelé nevychovaných psů čumí. Jezdí po celé republice a tu hodinu výcviku si nechává slušně zaplatit. Kromě toho doporučuje krmit vařenými kostmi. 🙈

Hele jako bys to neznala od nekterych chovatelu - cim lepsi PR, cim vic sladkych “videicek” a srdicek a duhovych jednorozcu, tim lip a draz prodaj stene, bez ohledu na kvalitu. 
To neni o zkusenostech nebo kvalite sluzeb, ale o tom, jak se umis prezentovat a jak dokazes oslovit a nasledne ukecat lidi. Coz vzhledem k faktu, ze za tebou vetsinou prijdou uplne zoufali a vystresli neni az tak tezke - proste se tvaris dulezite, hodis par odbornych terminu a lidi kteri tomu vubec nerozumi ti zobou z ruky … 
A pak se divej, ze pes se nikam neposunul, ze nefunguje, ze zacal byt (jeste vic) agresivni/bazlivej, a ze je to stalo bambilion. 

bambule
bambule 08.12.2025, 16:06:13 xxx.xxx.72.150

Některé jejich příspěvky nechápu, ale možná je vina na mém přijímači …..

Obrázek Obrázek
Sarah01
Sarah01 08.12.2025, 16:58:13 xxx.xxx.35.204
assil:

Mně tam tohle teda naštěstí nevyskakuje a koukám teda většinou na Stafordi.

Jo, taky dost sleduju Stafordi & spol., pod jejich příspěvky probíhá často normální konstruktivní debata. Hlavně teda jejich názory jsou mi dost blízký. Bydlí tady kousek od nás, ale osobně je neznám.

Sarah01
Sarah01 08.12.2025, 16:58:58 xxx.xxx.35.204
Arosek:

Hele jako bys to neznala od nekterych chovatelu - cim lepsi PR, cim vic sladkych “videicek” a srdicek a duhovych jednorozcu, tim lip a draz prodaj stene, bez ohledu na kvalitu. 
To neni o zkusenostech nebo kvalite sluzeb, ale o tom, jak se umis prezentovat a jak dokazes oslovit a nasledne ukecat lidi. Coz vzhledem k faktu, ze za tebou vetsinou prijdou uplne zoufali a vystresli neni az tak tezke - proste se tvaris dulezite, hodis par odbornych terminu a lidi kteri tomu vubec nerozumi ti zobou z ruky … 
A pak se divej, ze pes se nikam neposunul, ze nefunguje, ze zacal byt (jeste vic) agresivni/bazlivej, a ze je to stalo bambilion. 

Jo, to máš pravdu, nemusíme chodit moc daleko, ale teda toto individuum je fakt extrém.

Sarah01
Sarah01 08.12.2025, 17:00:49 xxx.xxx.35.204
bambule:

Obrázek Obrázek

Klub moderního psa, to na mě asi taky vyskakuje, něco mi to říká, ale ignoruju to, už ten název mi přijde divnej.

Arosek
Arosek 08.12.2025, 17:24:19 xxx.xxx.244.42
bambule:

Obrázek Obrázek

Ani ja nehovorim jazykem tohoto kmene 😀

impact
impact 08.12.2025, 18:25:10 xxx:xxx.fea8:1d85
Arosek:

Jak lehce jde si tam dosadit veterináře. 😂

Dafi
Dafi 09.12.2025, 05:12:39 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 08.12.2025, 11:05:10

chápu🙂

no kamarádce ze cvičáku se stalo,že jí uhynul králíček během dovolené-hlídala jí ho známá paní

nebyla to její chyba-prostě se to stalo,možná steskem??

paní,že z toho byla úplně vyřízená……

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.