Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 08.12.2025, 11:16:20
Po tom volám už sto let, aby pes nebyl snadno dostupný zvíře. Protože to je fakt zoufalost.
U té paní jsem předpokládala, že ho dala na hlídání na nějakou omezenou dobu asi teda a ne stabilně, ale ono to je ve výsledku fučík. Prostě nechápu to, že psa strčim do rukou o kterých vím kulovaný. Leč - jo, je to jak píšete.
Já tam bohužel vidím jen jednu jedinou věc a to je, že mu extrémně zvedli viditelnost na sockách. Pes nikde, normální akorát tak nafraní na imbecila a hlupáci maj před očima novou modlu, které se kšefty jen posypou.
Jo, to je pravda, vyskakuje to teď nejen na mě denně.
Po tom volám už sto let, aby pes nebyl snadno dostupný zvíře. Protože to je fakt zoufalost.
U té paní jsem předpokládala, že ho dala na hlídání na nějakou omezenou dobu asi teda a ne stabilně, ale ono to je ve výsledku fučík. Prostě nechápu to, že psa strčim do rukou o kterých vím kulovaný. Leč - jo, je to jak píšete.
Vypadá to, že to bylo v době dovolené. Údajně k němu chodili cvičit, to vůbec nepobírám, že si se zlaťákem nedokázali poradit sami. A nebo když už, tak nešli k trenérovi, kterej má sám retrívry a zkušenosti.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 08.12.2025, 11:18:54
..ja ho poměrně dost sleduju, a jemu tedy nepatří do ruky nic živého, to týrání vodní želvy stojí taky ta to…asi třikrát jsem se už neudržela a napsala svůj názor, ne tedy přímo jemu, ale prispěvovatelům…naposledy dneska ráno oani, co má obr asi vořecha a moc si ho chválila, bylo tam video jak jde s již jím napravenym psem, a co jsem tedy viděla a napsala,že potkat ji je o velký průšvih…nicméně od té doby už jsem se na jeho stránky nedostala…zvláštní je že oba dva, jak psí muž i psí biblák mají cvičák za sproste slovo a bezmezně ho nesnáší a taky cokoli s ním spojené a reaguji nesmírně vulgární a jejich projevy jsou mnohdy dost agresivní…nejvíc mně zaujalo,když si dal vodítko kolem svého krku a začal s ním cukat, to by už fakt bylo hodno odborné péče…
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 08.12.2025, 13:21:01
S tím vodítkem jsem to viděla taky a v první chvíli jsem nepochopila jestli má nějaký záchvat nebo o co tam jako jde. Problém je v tom, že jakmile se na fcb kouknu na jakékoli video o výcviku začnou mi naráz vyskakovat tito dva. Fakt.
No přesně a nejhorší na tom je, že výsledky za sebou nemá žádný, žádný zkoušky s nějakým psem, prostě nic. Jen má na stránkách videa, jak mu jde cizí pes pěkně u nohy a majitelé nevychovaných psů čumí. Jezdí po celé republice a tu hodinu výcviku si nechává slušně zaplatit. Kromě toho doporučuje krmit vařenými kostmi. 🙈
Hele jako bys to neznala od nekterych chovatelu - cim lepsi PR, cim vic sladkych “videicek” a srdicek a duhovych jednorozcu, tim lip a draz prodaj stene, bez ohledu na kvalitu. To neni o zkusenostech nebo kvalite sluzeb, ale o tom, jak se umis prezentovat a jak dokazes oslovit a nasledne ukecat lidi. Coz vzhledem k faktu, ze za tebou vetsinou prijdou uplne zoufali a vystresli neni az tak tezke - proste se tvaris dulezite, hodis par odbornych terminu a lidi kteri tomu vubec nerozumi ti zobou z ruky … A pak se divej, ze pes se nikam neposunul, ze nefunguje, ze zacal byt (jeste vic) agresivni/bazlivej, a ze je to stalo bambilion.
Mně tam tohle teda naštěstí nevyskakuje a koukám teda většinou na Stafordi.
Jo, taky dost sleduju Stafordi & spol., pod jejich příspěvky probíhá často normální konstruktivní debata. Hlavně teda jejich názory jsou mi dost blízký. Bydlí tady kousek od nás, ale osobně je neznám.
Hele jako bys to neznala od nekterych chovatelu - cim lepsi PR, cim vic sladkych “videicek” a srdicek a duhovych jednorozcu, tim lip a draz prodaj stene, bez ohledu na kvalitu. To neni o zkusenostech nebo kvalite sluzeb, ale o tom, jak se umis prezentovat a jak dokazes oslovit a nasledne ukecat lidi. Coz vzhledem k faktu, ze za tebou vetsinou prijdou uplne zoufali a vystresli neni az tak tezke - proste se tvaris dulezite, hodis par odbornych terminu a lidi kteri tomu vubec nerozumi ti zobou z ruky … A pak se divej, ze pes se nikam neposunul, ze nefunguje, ze zacal byt (jeste vic) agresivni/bazlivej, a ze je to stalo bambilion.
Jo, to máš pravdu, nemusíme chodit moc daleko, ale teda toto individuum je fakt extrém.