Aktuálně: 2 754 inzerátů261 588 diskuzních příspěvků19 170 uživatelů

Dvojvodítko

Dafi
Dafi 05.01.2025, 12:19:26 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 05.01.2025, 12:10:10

aha tak to jo,takže na těch koncovkách nejdou furt…já kdysi měla právě rozdvojku z obchodu-na vodění dvou psů,ještě když jsem měla Gera,a chodila denně se 3 psama-Gero,Betty a Max-psi rodičů-tak jsem to používala,ale to je tak do města/dědiny,civilizace,ale na celou vycházku jsou ty rozdvojky z obchodu na vodění 2 psů dost krátký..pro psy co musí něco občuchat,někde zvednout nožku mě to nepřijde dobrý…,tak jsem to pak přestala používat….

Dafi
Dafi 05.01.2025, 13:43:05 xxx.xxx.136.20

mám doma sedák od manmatu-kdysi jsem hoodně používala,hlavně na výlety,ale i na běžný vycházky..

můžete mě to někdo připomenout,že si ho můžu vzít i ted?😀

děkuji🙂

marcelaamax
marcelaamax 05.01.2025, 13:53:24 xxx.xxx.189.248

S tím venčením to bude individuální. Moji nemají problém se na tom dvojvodítku vyvenčit, ale jsou zvyklí i v režimu rychle se vyvenčit a “pracovat”. Ale jak jsem psala, fena chodí převážně na volno, a na voditko připínám jen v případě potřeby. Fena všeobecně je na venčení rychlá, když prší nebo je hnusně, hodí to klidně na zámkovku hned za dveře 😄. Pes býval v tomhle dámička, a na venčení driv potřeboval ideálně zalést někam do křoví, ale už to má taky jinak, jen si zaleze ke straně a je to. Uz jsou za ty roky i sehraní, jak jeden vidí, ze se druhej venčí, tak zastavuje a čeká 😀. Ale takové to hlavní venčení, kdy většinou hází bobek, je ráno a večer na zahradě na volno (s tím měl jeden pes dřív taky problém, teď už ne) a procházka až pak. 

Ono celkově bude každému vyhovovat něco jiného 🙂, jak jsem psala, mě  to nejvic vyhovuje naopak v přírodě. Kdyz jdeme do vesnice, do města, tak potrebuju korigovat každého psa samostatne, líp se ovládají na obojku, a každý na svém vodítku. Plus teda ona ta rozdvojka na dlouhém postroji, jak ji používám já,  je taky něco trochu jiného než na obojku. Na koloběžku máme navíc ještě krční spojku, to by na normalni procházky moc nebylo. A mam i jednu klasickou rozdvojku ze zverimexu, a ta je o dost kratší než to vodítko s amortizerem, tu nepoužívám vůbec, nevyhovuje. 

Aluška
Aluška 05.01.2025, 14:37:41 xxx.xxx.168.20

Tak jsem se konečně dokopala k vyfocení toho obrtliku na třívodítku . 

Obrázek Obrázek
efe
efe 06.01.2025, 10:23:57 xxx.xxx.199.5
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 05.01.2025, 14:37:41

Ty brďo, tak ten je hodně sofistikovanej, takovej jsem ještě neviděla 👍

Aluška
Aluška 06.01.2025, 10:28:23 xxx.xxx.200.75
efe:

Ty brďo, tak ten je hodně sofistikovanej, takovej jsem ještě neviděla 👍

Vyráběla známá doma, je to obšlehnutý podle nějakýho snad švédskýho. Krásně se zamotaný vodítka roztočí hned nahoře. Můžu kdyžtak ještě vyfotit podrobněji ty matky mezi a na těch placatejch kolečkách je vyříznutá dírka a v tý vodítko. A vlastně ty vodítka se pak točej na těch placatejch kolečkách při tom rozmotávání.

efe
efe 06.01.2025, 10:41:27 xxx.xxx.199.5
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 06.01.2025, 10:34:21

No to je ten klasický obrtlík, který mám i já.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.