Aktuálně: 2 755 inzerátů261 819 diskuzních příspěvků19 171 uživatelů

Hudební vlákno

Bobca
Bobca 09.12.2025, 19:03:51 xxx.xxx.20.192

já si toho taky všimla…jak se to začlo řešit,tak si víc všímám…vadí mi,že z jednoho ID jsou 2 s jinými jmény…a navzájem si lajkují-nevím,proč to děláte…takže já můžu být klidně taky prudič…nevadí mi to..jen mi vadí ti anonymové,a pořád měnící si jména…a pamatuju si “vás” z dřívějška.. 

kometa
kometa správce
09.12.2025, 19:15:25 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 09.12.2025, 18:50:37

Ne, nezlobím se.

Vám asi nevadí, že si z nás někdo dělá srandu. Mně ano.

Nemluvě o krádežích identity.

Bobca
Bobca 09.12.2025, 19:19:08 xxx.xxx.20.192
Anonymní:

Kometo, asi se budete zlobit, ale největší prudič, jak já to vidím, jste tu vy. Na písničkách řešit nicky, IP adresy a lajky. Někdo je za to platí?- za ty lajky? Já jsem opravdu byla zvědavá, jakou písničku jste přidala….a ono nic. Lajky. U odborných rad bych to pochopila. ( Držte se prosím své parkety), ale u písniček?

budu ještě reagovat..Dobře,vás se to asi netýká..píšete sama za sebe…ale jak se člověk může vyznat v anonymech,když jsou buď anonymové,nebo si pořád mění jména?  Proč si třeba vy_když nejste TEN anonym,který se prezentuje jako víc osob-proč si nedáte jméno???

lesnizinka
lesnizinka 09.12.2025, 20:20:18 xxx.xxx.19.225
Bobca:

hledala jsem ho..nenašla..Raduš se dívala včera,jak píše,ale nevím na jakém programu..

Holky, na Oneplay. Když zapnu telku, teda zapla jsem někdy o víkendu, tak to tam pořád vyskakovalo. Teď je to v sekci Filmové hity. Teda jestli máte. 

lesnizinka
lesnizinka 09.12.2025, 20:40:13 xxx.xxx.19.225

Nevím, jestli mi to někdo věří, ale mě vůbec nenapadne koukat, na nějaké palce(jestli je řeč o tomhle?) Přijdu, přečtu, odepíšu co mě zaujme a zase odfrčím. Nikomu palce nedávám a neberte si to prosím osobně, nemá to co dělat s názory ani sympatiemi, prostě si toho vůbec nevšímám.😏

Orionka (neregistrovaný) 09.12.2025, 21:23:29 xxx:xxx.a6cc:eb74

Bobčo, tady orionka, stačí když na telefonu nezaškrtnu kolonku jméno a v tu ránu jsem taky anonym. Ale mě Kometa určitě pozná. Když se mi písnička líbí, je mi úplně jedno jestli ji tam dal Kukulín, Písnička, nebo anonym, nebo třeba vy. A palce, jak píše l.ž. jsou mi v tomhle vlákně jedno. Kdyby šlo o odborné rady, kouknu, která má nejvíce palců, ta bude asi správná. Mějte hezký večer. 

Orionka (neregistrovaný) 09.12.2025, 21:30:44 xxx:xxx.a6cc:eb74
kometa:

Ne, nezlobím se.

Vám asi nevadí, že si z nás někdo dělá srandu. Mně ano.

Nemluvě o krádežích identity.

Ne, v tomto vlákně a u slušných příspěvků mi to nevadí. Navíc jsem si toho nevšimla, že si ze mě někdo dělá srandu. Ať se klidně baví. Pokud mi někdo ukradne identitu na diskuzi o muzice, taky mi to nevadí. Do banky se tím nedostane 😃. Kdyby mi to vadilo, tak se ohradím, ale to je tak asi všechno, co se s tím dá dělat. 

kometa
kometa správce
09.12.2025, 21:37:01 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 09.12.2025, 21:30:44

Lupus a BaLu byli tenkrát teda rozhořčeni dost. Když se za ně dotyčný vydával. Já jenom malinko. 

A urážky, týkající se Sarah nebo Coudas, mi taky vadily. Velmi.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.