raven_kix:Odpověď na příspěvek uživatele mastnacekk z 01.06.2023, 10:59:29
raven_kix:Odpověď na příspěvek uživatele mastnacekk z 01.06.2023, 10:59:29
Nojo v hlave jen cokl a herka a histerka navrch, brrrr. Admini dostali tip co s ifaunou, timto se se zdejsim "obecenstvem" loucim.
A posledni rada, pozadavek. Ohledne diskuze na ifaune. Udelejte si zalohu diskuze na ifaune a zprogramujte davku pro cron, ktera bude kazdy den importovat temata a prispevky starsi 10ti let. Konec hlaseni.
Postradam moznost smazat svuj ucet i se vsema prispevkama. Bude? phpbb na to ma plugin. Ocenil bych to.
Holka, oslovil te nekdo?
impact:Zrzavci:
Ale jo, jasně. No já si pořád říkala, že když jsem se domluvila s chvd - mimochodem mám pozdravovat nazpátek-psala jsem mu SOS jak mě vyblokováváli a pak už to vypli úplně, takže nebylo co řešit, že jo - , tak že tady to taky půjde, když jinak v SZ je ten projev velmi normální a byla velká snaha ten obsah uhájit a přesunou. Tak nechci bejt úplně nějak todlencto- odsuzující.
Nikdo se s mazanim srat nebude, sorry ze to pisu natvrdo, nebavi me chodit okolo horky kase polehoucku potichoucku. Leda by jste hrozila soudama atd. Za to to nestoji. Napad jsem dostal, ale nevim, jestli bude realizovatelnej. Zadna nelegalni aktivita, ale jestli chce nekdo schopnej vedet vic, tak SZ, nebudu zase cist dementni prispevky nekterych damicek.
Veril jsem taky do posledni chvile, ale prez moje hulvatstvi verim ze lidi vidi vic nez penize, nevidi. Nejspis nedopadne, leda by nekdo tvrde zacvakal a nekonkuroval, nevim kdo v CR.
Tak nektere mistni blbky muzou mit radot, presun archivu ifauny na malochov.cz nedopadl.
:))) vsude byl, vsechno videl, vsechno vim s jistotou hodnout umastenyho Kutala. Ale co cekat u pejskaru :)
https://vlktravunezere.cz/situace-v-zahranici/ostatni-staty/4letou-holcicku-pokousal-na-plazi-vlk/
Napisu k tomu vsemu posledni vec a stavejte se treba na hlavy.
Kdyz uz ifauna padla, chtel jsem dostat lidi na malochov z jednoho prostyho duvodu. Je to forum slozeny hlavne z vydedencu ze sekce ovce a kozy z ifauny z roku 2018. Po uprku sekce ovce a kozy na ifaune umrela. Jelikoz chovatele maji byt na jednom miste ( milion diskuzi o psech, rybickach atd je kontraproduktivni ). Kazdej dalsi portal je tristeni sil ( clenu ) a ovce a kozy se tam s nejvetsi pravdepodobnosti nepresunou uz nikdy. Ne ti pusvodni z ifauny. Ale ono je to vlastne jedno, ovce a kozy sezerou vlci a po ovcacich a kozarich nestekne ani pasteveckej pes. Neverim zadnymu projektu, kterej neni financovanej jen z dobrovolnych prispevku clenu. Ale kdyz nekoho bavi zacinat co chvili nekde od zacatku, kazdyho vec. Prima konkurence ifauny ktera ma i inzerci nema sanci nebo mizivou ziskat jeji archiv a zachovat letite zkusenosti chovatelu s takovym rozsahem. Je me jedno kde to bude ulozene, kdyz to bude pristupne vsem a nejlip bez reklam na strankach. Myslite ze je to tohle misto? Ja si myslim ze ne.
Konec hlaseni.
PumaCZ:mastnacekk:kdyz uz i admin cituje predeslej prispevek, tak je neco hodne spatne, at to jde od ruky.
S timhle pristupem veskera historie diskuzi na ifaune muze jit do kopru. To by me fakt zajimalo, jak by se konkretne vam libilo, kdyby se povedlo to presunout jinam. To by to mel nekdo promazat?
Co je "rad"? Ano, ja se smazal a proto vim o cem mluvim kdyz lidi chteji po ifaune smazat svoje prispevky. Nastesti by se zrejme nejednalo o nic zasadniho co by nekomu chybelo, kdo vi.
kdyz uz i admin cituje predeslej prispevek, tak je neco hodne spatne, at to jde od ruky.