No přijde mi normální dát myš slepicim, než si je hýčkat doma .
Vsak by bylo přemnoženo. Manžel s nima dělá to samé. Má tedy klasickou klapačku past.
Však to není sranda, kdyby Vas Sardullah kousla 😟
No přijde mi normální dát myš slepicim, než si je hýčkat doma .
Vsak by bylo přemnoženo. Manžel s nima dělá to samé. Má tedy klasickou klapačku past.
Však to není sranda, kdyby Vas Sardullah kousla 😟
Buggyra:Taky mě to štve, ale je toho kolem mě tolik… štve mě to čím dál míň, otupuji, i záměrně. Abych se tím netrápila, když jsou to situace, se kterými nemůžu nic dělat…
Já bych chtěla vědět, jak to udělat, aby člověk otupěl? Mně přijde, že si to spíš přitahuji
Jestli si někdo pamatuje, 2 roky zpet jsem zde řešila čivavu v kotci. Tam jsem díky některým zde a jejich příspěvkům uspěla, .majitelé si debatu zde přečetli a chytli se za nos.
Sháníme s manželem pozemek pro klidne stáří🙂 našli jsme úžasný. Minimum lidi.
Mluvíme s jedním sousedem a povídá tak nějak o všem ,i o tom druhém sousedovi. Doma přemýšlím a z indicií mi vychází, že je to chlap, který svoji bývalou ženu dohnal téměř k sebevraždě, a 25 let mám v živé paměti, jak se choval šíleně ke svým psům, . Tehdy jsem byla hned po škole a bylo mi z toho zle hooodně dlouho, pamatuji si to dodnes.
No a hádáte dobře, je to náš možný soused. Když se snažíte, vidíte i za plot, který má zadělaný vším možnym. A tam hrůza, takový bordel a mezi tím kotce a xxx psů na řetězech.
A světe div se , tento psí milovník je předseda místního kynologickeho svazu.
Přijde mi, že některé věci, které se dějí nemohou být ani pravda. Fraška nebo žijí v nějakém divném světě
Takže jak na to? Jak otupit?
mne pomáhá jen nevědomost.
efe:Ona ta semena namočená v tom oleji jsou fakt chutná - já sama jsem to užívala a bylo to moc dobrý. Má to takovou oříškovou chuť.
Dvě.mouchy jednou ranou- chutná a pomáhá…ideál
Děkuji všem za rady,.budeme zkoušet 🙂
Tabletky musíme taky pašovat , drtit, mělnit ve vybranýc lahudkach 🤪
bambule:Za nás doporučuji tento ostropestřec. Hrubší, ale fenka ho sežere i když ho vmíchám do krmiva. Za tři měsíce z kritických hodnot jater máme dobré ukazatele. https://www.spokojenypes.cz/canvit-barf-silybum-marianum-160-g/
Bambule,
Dávali jste tři měsíce a pak pauza ?
My nemáme potvrzené špatne jaterky, spíš podpůrné kvuli té boulicce
Jejda, to jsem zase nakoupila ;-)
Ale ju, dokoupim teď semena, nadrtim. Pozitivum, ale je, ze alespoň bude chutnat🙂
Díky moc
Děkuji
Ostropestřec
Složení: Ostropestřec mariánský za studena lisovaný olej, Rozmarýnový CO2 extrakt, Vitamín E
Návod k použití:
Podávejte 5 – 10 ml (1 – 2 čajové lžíce) přípravku na 10 kg hmotnosti denně. Olej se velmi dobře aplikuje v potravě. Výhodou je velmi příjemná chuť.
Efe, ještě se zeptám.
Dnes dorazil balíček🙂
- ostropestřec kapky - dáváte nějakou kůru?
Měsíční, tříměsíční? Zkusila bych vykapat balení kapek 200 ml A dala pauzu .
- dračí krev - teď má zase zahojeno, začala bych i tak kapat. Ad) preventivně- myslíte třeba 1-2 x týdne?
Děkuji
Děkuji moc za tipy .
Zkusím bachovky i Zylkene
Dam vědět, co pomohlo
Děkuji, ale ona nezvrací.
Má stres - stres z radosti. Vždycky sedí v autě jako první, těší se už když vidí tašky, jak balíme. A v tu chvíli začne dýchat a dýchá dokud nedojedeme na místo.
Teď už balíme tajně🙂
Děláme přestávky co hodinu, aby se prošla, napila,ideálně i smocila ,vyčůrala .
Ale dýchá, dýchá jako zbesila až je úplně hotová☹️
Když je to výlet na 30min/hod ok, ale něco delšího je pro ni náročné.
Je jedno, zda je jaro, léto nebo zima, je jedno, zda jedeme na noc nebo brzy rano,aby spala. V autě je chladno, klimatizace
Nespí a dýchá
Dobrý den,
Možná zde již téma je, nicméně dohledat mi nelze.
Náš pes začal být při cestování stresař. Je neklidný, dýchá celou dobu jako šílená, jak je natěšena na výlet.
Když je to kratší cesta ok, ale teď pojedeme zase na dovcu 4hod.
Podotýkám, že jezdí s nama od malinka, ale jak stárne je plašan. A radosti by jí trefil šlak
Nemáte tip na něco na zklidnění?
To zní pozitivně, 🙂
Už jsem objednala ostropestřec i dr. Krev a budeme věřit, ze pomůže.
Děkuji moc
Děkuji moc.
Zkusím taky koupele a černou mast.
Ad) dračí krev a ostropestřec - nasadíme.
Jak často se to u Vas objevovalo?
Když jste dávala ostropestřec- přešlo to ? Nebo alespoň zmírnilo se to ?
Zkusím ty jaterky nabrat.
Děkuji ,divim se, že zde nikdo nema zkusenost.
Jelikoz mezi lidmi jsme náhodne nasla už dva chovatele, kteří s tím bojují. Bohužel dost marně, jako my.
vzorky odebrány 3x. Z analyzy vznikla ta diagnoza. Nikdy nic pichleho nebylo uvnitř.
Konkrétně INTERDIGITÁLNÍ CYSTA, kterou zpusobuje zarustajici chlup, který musí vyjít ven. A je to prý proto, že mopsi a molossoidni plemena vyvíjejí velký tlak na přední tlaky.
Což se potvrdilo, 2x jsme chlup vytahli a měsíc klid. Pak nanovo.
Zkusim ještě jiného veterináře, varianta pod narkozou vyčistit padla, ale mám strach, že to nebude k ničemu, když zarustaji chlupi, které porostou dále.
Dobrý den,
Od listopadu se opakovaně potýkáme se stále se vracející boulickou mezi prsty.
1x do měsíce se vyklube, nateče, 2x jsme vytáhli chloupek. Po masti splaskne nebo když nemažu praskne. Někdy bolí, pokulhává☹️
takze postupne bylo vyloučeno, že by si tam něco pichla, alergie potravinová i sezónní.
Závěr, že ji zarustá chlup . Klasické prý u starších mopsů - doporučeno zhubnout.
Dostali jsme mast Cortizeme, mazat jakmile se boule objeví. Sice do 2 dnů zmizí, ale ráda bych něco, abych předešla jejímu vzniku.
Nemáte s tím někdo zkušenost, je nějaká prevence?
Vlastně nám neporadili ani na klinice, ani naše veterinárka.
Co se tak ptám, pejskové se s tím potykali po zbytek života.
Přikládám foto
Tak já do bazénu chodím a vadilo by mi, aby tam byl "muž" . A když nad tím přemýšlím, snad by mi ani tak nevadil chlap, jako “skorochlap”.
Ještě víc by to vadilo mé16ti lete dceri, ktera se stydi i mezi ženami .
Není to lehká problematika, ale neměla by být v nekomfortu ani jedna strana.
Mám blízkou příbuznou , která se cítí být mužem. Nyní podstupuje potřebné zákroky, vyšetření, léčbu, aby byla mužem. Je za tím spousta bolesti fyzické i psychické, už od pubertálního veku. Ale i kdyby se na hlavu postavil(a) nikdy chlapem nebude, což vede jen k prohloubení bolesti.
Věřím, že kdyby vyrůstala v době, kdy tohle nikomu nepřišlo ani na mysl - měla by život jednodušší.
Se Stelle máte pravdu, právě proto , že to nema třeba růžové hledala spřízněnou duši zde.
Nebo taky ne, mohlo být vše jinak.
Každopádně chování, ktere zde vzniklo ničemu nepomůže.
Je mi z toho smutno celkove
Asi záleží jak je kdo utlocitný🙂
Já si za cele ty roky co chodíte na diskuzi nevšimla jediného vulgárního příspěvku z Vaší strany.
Ale hon na Stellu, který se tu rozpoutal byl vulgární nechutně (urážky, ponižování a šikana jsou horsi, nez nekoho poslat do pr…).
Zde jsem pochopila jak lidé mohli upalovat “Čarodějnice” . Jedno podezření vyslovené na “správném místě ” a je s Vámi amen 👌
Dámy, které mají pocit, že tyto stránky jsou jejich by si měly založit svoji uzavřenou skupinku někde přes fcb či Whatsapp.
Dřív tu bývalo opravdu líp-bez přistěhovalců z IF. Když se nešikanuji mezi sebou, mastí aroganci do jiných.
Divím se správci, že na tohle vůbec mární svůj čas .
Souhlasím s Lesní žínkou, Varaxi i Sardullah
Ano! To je ono 🙂
Tak prostý název…🙃 děkuji vám moc
Dobrý den,
Někde v diskuzi jsem viděla na stránky na psí pelíšky.
Daly se tam kombinovat barvy a hlavně mají úžasně pevné okraje. Což ná pes vyžaduje.
Jeden jsem koupila, ale neuložila jsem si email Nejsem schopna ve vyhledávači tu diskuzi najít. 🤪
Pokud se nejde ten, kdo psal… můžete dát odkaz, prosím?
Děkuji moc
Nevím, ale mě osobě přijde nevhodné říkat někomu svůj plat. Ať to ve smlouvě mám nebo nemám.
Většinou tohle nedělá dobrotu, ale problémy.