Politika...
Já zásadně nekamarádím s nikým. 😄
To je nepraktické. Každý s někým kamarádí. Dokonce i ta Severní Korea.
Nevím. Co si myslíte o takovém člověku vy?
A nemáme my takových lidí plné volební místnosti? 🙂
Také tu máme spoustu lidí, co si myslí, že vědí, také mají pevné názory, ale vlastně nevědí a jejich názory jsou omyl. To pak bývá těžké vystřízlivění.
Nejvíc máme takových co nejsou schopni sebereflexe, že.
Děcka, já prostě s Rusákem nechci mít nic společného, fakt nechci. Nehledě na moje chabé argumenty, Rusák je roztahovačnej a páchal tady systematicky strašné věci a systematicky páchá dál.
Radši budu kámošit s jůesej, už jen kvůli tomu, že prostě tuhle zkušenost s nimi historicky v CZ nemáme.
Kdo z vás bude radši kamarádit s Rusem než s Emerikou? Jako fakt, komu se můj názor na to, že Amerika je lepší než Rusko, nelíbí, tak řekněte, proč je Rusko lepší než Amerika.
Ještě tak beru, že je třeba máte na roveň. Ale ok, tak proč máte problém s tím, že má někdo radši jednoho a ne druhého, když jsou oba na jedno brdo? Je nutné být pořád v opozici?
Anonymní:Nejvíc máme takových co nejsou schopni sebereflexe, že.
Je to skutečně osobnostní posun, když si tohle člověk o sobě uvědomí. Blahopřeji a mnoho zdaru v dalším osobním rozvoji!
Já nevím, jen vím, že bych chtěla abychom MOHLY být samostatní ve všem , v ničem se na nikoho nespoléhat, takový ten trend “ mír v duši” což je v dnešní době velká blbost. Kdybych mohla a měla moc tak prosazují jenže a zase to ale, že jo……pst už mlčím🤫.
Také bych ráda, abychom měli svobodu si o sobě rozhodovat jako země sami, ale na to jsme politicky a osobnostně slabí, tak se holt musíme spoléhat na jiné, vypadá to, že už to jinak s námi nebude. Mít tichomořský ostrov, tak to asi takový problém není, ale jsme plně závislí na svém okolí, tak musíme koukat, abychom šli na ruku těm “správným”.
Buggyra:Já zásadně nekamarádím s nikým. 😄
To je nepraktické. Každý s někým kamarádí. Dokonce i ta Severní Korea.
Nemám přátele, jen své zájmy.😀
Jo tak, vy tomu jen neříkáte přátelství, tak teď už rozumím.
„Výhledy počasí a obavy ze začátku měsíce se naplňují a suchý únor máme nejen v některých domácnostech, ale bohužel i za okny. Od začátku měsíce spadla na našem území asi čtvrtina obvyklého množství srážek," napsali meteorologové. V Čechách spadlo v průměru asi dvakrát víc srážek než na Moravě. Zdroj: https://liberecka.drbna.cz/zpravy/spolecnost/38594-letosni-unor-bude-v-cesku-srazkove-nejchudsi-za-posledni-desetileti.html?utm_source=copy
Tohle bude ještě veselé.
Ono to naprší na jaře. Když si člověk poslechne nějaký příčetný meteorology, tak se dozví, že počet srážek je dlouhodobě pořád stejný, jen jsou jinak rozložené v čase. Ale holt vždycky bylo a bude že některé roky jsou sušší a jiné zas mokřejší.
Buggyra:Jo tak, vy tomu jen neříkáte přátelství, tak teď už rozumím.
Joo Buggyro, my teď budeme s RF větší kamarádi než s celou Evropou. Brzy dojde na stahování jednotek z Evropy a nasvědčuje tomu i “ořezání” armády. Zřejmě pouze USA využije strachu z RF, ale ve skutečnosti nic nehrozí.
Jak to začalo.
Třeba - květen 2O14. (kromě jiného)
N:Joo Buggyro, my teď budeme s RF větší kamarádi než s celou Evropou. Brzy dojde na stahování jednotek z Evropy a nasvědčuje tomu i “ořezání” armády. Zřejmě pouze USA využije strachu z RF, ale ve skutečnosti nic nehrozí.
Nečetl jsem cca měsíc vlákno. Geopolitika. Evropa se mj. v rámci pomoci Ukrajině vysílila, RF se raduje, USA tancuje a s Čínou se uvidí (byl to chytrý tah proti ní, např.?). Tlak na Evropu s 5% na zbrojení… není to úlitba americkému zbrojařskému komplexu nebo jiným, co platili kampaň nebo jsou velcí hráči v zákulisí? Komu patří půda a další zpoplatnitelné věci na Ukrajině už dnes? Trump využívá slabosti Evropy, která spočívá na její závislosti v různých oblastech, od energetiky, přes přelomové technologie a další, až po obranu. Nemá komu v Evropě zavolat, protože každý , každý, chce reprezentovat Evropu. A úředníci z EK pro něj nejsou partneři (navzdory tomu, co nám EK z pozice jí dané pravomoci EK servíruje za …). Nechají si to lídři Evropy líbit? Podle vašeho scénáře… kdo bude SACEUR? Nebo o úroveň níže. Jaká bude budoucnost základny v Rammstein vs. dohodnuté kvóty na obsazení míst ve velení a na místa náčelníků divizí na štábu ve vztahu k jejím úkolům v rámci C2 NATO, a to po stažení sil USA z Evropy, se kterými operujete? Toto platí i pro další HQ NATO na úrovni CC nebo operační. Nechají si to členové NATO v Evropě líbit nebo se tímto krokem poruší ta dlouhodobě oslavovaná transatlantická vazba? Bude to konec NATO?
Lídři Evropy žádní nejsou..V Bruselu se zhmotnila neschopnost ze všech členských zemí. Jen se podívejte pořádně kdo dnes v EU parlamentu sedí.. Leyenová je ta paní co “zkurvila” Bundeswehr a pak jí kopli do Bruselu? Kde mimochodem “kváká” dál naučenou písničku o uhlíkové neutralitě a nulových emisích? 😄 Dítě nebo co to je? Takových tam je plno a třeba i pan Špidla? Nevěděli jak se ho zbavit po jeho “popularitě” v ČR a šup s ním do Bruselu.😄 Jestli tohle dělá každá členská země, tak potěš koště.
Podle mě jsme svědky největších změn od WW2, akorát si to mnozí ještě neuvědomujeme. Jak dopadl Řím asi všichni víme a proč? Lenost a špatné vedení. To je ten důvod. Docela by mě zajímalo, jak chtějí lídři Evropy zbrojit, když není ani kde vyrábět a vlastně ani kdo by to vyráběl.😄 Bude mít chemický a metalurgický průmysl v takových měřítcích taky emisenky či snad nulovou uhlíkovou bilanci? 😄 Nebo to bude tak, že Rusko s Čínou vyrobí munici a zbraně 100:1 k Evropě? Kdo dodá potřebné suroviny a materiál? Mnoho zbraní je pod licencí USA a.. Už nemůžu..😄 A je opravdu vůbec důvod takhle zbrojit? Kdo řekl, že RF chce napadat NATO? Ten zelený šašek co ho vyhodili z “ oválné pracovny”? Prdel si může dělat z těch pitomců v Bruselu, ale ne z Ameriky. Jsem moc potěšen tím, že Trump jedná s Ruskem. Jedině jednání může totiž něco změnit a přinést mír. Izolace byla záměrná a vždy přinese jen eskalaci konfliktu.
https://www.facebook.com/CeskaKotlinaMaVlast/videos/599284826268487 .
- EVROPA SE RUSKU "UBRÁNÍ" , KDYŽ HO NECHÁ NA POKOJI .
Podle mě jsme svědky největších změn od WW2, akorát si to mnozí ještě neuvědomujeme.