Dezoláti říkají Zelí … už víte? Přišel mi hodně podobnej ….. "slavnýmu" politikovi, vám nikomu ne?
Rapotačko, doporučila bych vám, vynechat na čas politiku. A upnout se třeba na oblíbené dětské knížky, filmy. V dobrém, já si to taky naordinovala. ( Je to jako s těma úplatkama ve filmu - “neber ú, neber ú….je to marný….." Já na to mám parafrázi “ s.er na politiku, s.er na politiku……je to marný”
No takhle , když to napíšete, tak mi to přijde logický… ale já jsem člověk, co v rámci zachování klidu a mého duševního zdraví politiku úplně vypouštím, tak vůbec můj mozek při běžné činnosti nebere nějaké souvislosti s politiky v potaz… takže pak čumim jak trubka a vůbec nevím vo co gou…
No takhle , když to napíšete, tak mi to přijde logický… ale já jsem člověk, co v rámci zachování klidu a mého duševního zdraví politiku úplně vypouštím, tak vůbec můj mozek při běžné činnosti nebere nějaké souvislosti s politiky v potaz… takže pak čumim jak trubka a vůbec nevím vo co gou…
No jejda, Jani, takových je nás víc. A hlavně já to odhadla na pohádku, Halí, Bélí, Zélí. 😂 Doufám, že jsem pobavila.
ahááá…každý máme jiné oko..taky mám někdy takové vidiny,že je třeba herec Pešek podobný mému otci a holka mi řekne “kde ho vidíš”?..takže vpořádku,každý to máme jinak..při troše fantazie ho tam taky můžu vidět👍