Zajímavé mutace papoušků
Kam až může mutační fanatismus zajít:
28.01.2025, 21:35:01 xxx.xxx.139.178
Zdravím, tak z tohoto jsem vážně vedle.😱😱😱 S pozdravem Zappe
Velice hezké. Zdá se mi to anebo není tak výrazná “pleš” na hlavě?
Jinak mě napadly případně jména - samička by byla “Vločka” a sameček “Vloček”. 😀
v honbě za něčím “co nikdo nemá” se z toho stává týrání chovem…viz “helikoptéry” u andul …velmi krátká doba dožití a ptákům je to na obtíž
nic hodno obdivu 👎
Tak to samozřejmě. Osobně nejsem příznivcem takové honby. Nicméně jsem nedávno dal jasně svůj pohled na toto téma v jiném vlákně.
Každopádně s tím jako jednotlivec toho moc nenadělám v globálním měřítku či jen lokálně v ČR tak aspoň snad můžu říct, že je to napohled hezké a napsat jaký jména bych jim dal. Jinak rozhodně souhlas. 😉
Loriové
01.02.2025, 20:55:12 xxx.xxx.139.178
Zdravím, tak tohle je taky zajímavé. S pozdravem Zappe
Dobry vecer. Libi se mi moc tato mutace alexandru malych nevite jak se mutace jmenuje? Klasicka modra to nebude.
Foto zezadu nemáte ? Takhle se to nedá, takže jen tip , vypadá to na
cobalt = D blue = kombinace recesivní modré a codominantního jednoho D faktoru
PS . D = dark =tmavý
Krizenci zaka. Kdo mohl byt asi druhym rodicem? Naky ara?
02.05.2025, 08:44:42 xxx:xxx.151c:a96c
Zdravím, tak tomu moc nevěřím, vypadá to jako fotomontáž! S pozdravem Zappe
Určitě fotomontáž. Ještě špatně udělaná.
Anonymní:7:11🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪
Tak ten musí být modrý i zevnitř. 😄
Ale bílý žako existuje
Anonymní:Nemine to ani kakadů v Austrálii 😟😢😢https://www.smh.com.au/national/nsw/what-happened-to-these-cockatoos-20160427-gog4db.html
nebo zelení, růžoví https://www.dailymail.co.uk/news/article-9674639/Animal-Justice-MP-Emma-Hurst-slams-spray-painted-green-cockatoos-seen-Western-Sydney-trainline.html
Ale bílý žako existuje
Černá mutace korely. Je to fake nebo reálné? Toto by se mi líbilo.
Tak toho bych chtel do chovu. Muze byt takto zbarveny?
07.08.2025, 16:39:21 xxx.xxx.147.163
AI zvládne leccos…
Přesně je to AI, viděl jsem to na FB a bylo to tam dokonce napsany že to je z AI.