Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 18.10.2024, 21:01:31
Není.
Napsala jsem “třeba navijákem”. Ale pak mi došlo, že jsem dotyčný příspěvek špatně pochopila a proto jsem svou reakci chtěla smazat. A to zatím pořád nejde. Jenom takto krkolomně.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 18.10.2024, 18:13:33
To máte Kometo zřejmě pravdu. Moc jsme si ale neporozuměli, já jsem nechtěl hodnotit kvalitu ale celkový dojem. Jako protiklad k tomu čeho všeho jsou lidé schopní. A na mne prostě podobný projev krásného dospívajícího lidského mláděte v té době ještě nepokaženého šminkami a komercí dojem dělá. Uznávám však že to nemusí cítit každý podobně.
Odpověď na příspěvek uživatele J5 z 19.10.2024, 09:30:38
To máte J5 těžké. Většinově jsme zde ženy. Takže my na Vámi vloženém videu budeme hodnotit spíše tu přenádhernou skladbu. 👌 Tedy tak to mám já, a asi to tak myslela i Kometa.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 19.10.2024, 11:26:08
Fíkovnice bude mít zřejmě pravdu 🙂. Přestože jsem také “stará konzerva” musím říct že “Cohen zpívá hezky o tom žádná”, jen mne ten “děda” prostě na zadek neposadí a ani nemám potřebu si ho občas poslechnout. Stačí že znám. Thomas svým projevem kdykoliv i když musím přiznat že v současné době už jí žere byznys a není to co bývala. Tak to je zase můj názor. No a když už nic jiného, vždy je lepší řešit tyto “závažné problémy” než si číst o tom kdo je větší husa, krůta, slepice, případně jiné domácí zvířectvo, nebo snad ne?
J5, a co toto? Na tom jsem ulítávala hodně. V tomto případě i na tom klipu, který je úplně obyčejný. Měla jsem “Šinedku” hodně ráda… Pravda, ke konci života se trochu “zbláznila”, ale holt nemoc je nemoc…😢
Jj, nebo cover Rednex, Abba a tak. Je jen pár věcí, co se mi od něj nelíbí.
Jj, jak řekl můj syn, všetrannej týpek ze Sabatonů. 😊 Přibližuje starší hity mladé generaci a fakt se mu to daří. Kam se hrabe nějaká Mamma Mia, mně se ten film vůbec nelíbil.