Aktuálně: 2 787 inzerátů261 076 diskuzních příspěvků19 162 uživatelů

Volné létání v tenisové hale - Praha

Zrzavci
Zrzavci 11.03.2025, 08:07:56 xxx.xxx.226.62

Dobrý den, 

jen kdyby někdo nevěděl - nevím, jak se o tom moc ví, ale přijde mi fajn, tu možnost mít:

https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-foto-hodina-volneho-letu-za-70-korun-papousci-se-schazeji-v-tenisove-hale-v-praze-40512329#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Pro nepražáky - je to směr od Kadlé Vadlé, de facto kraj Prahé

zjarda
zjarda správce
11.03.2025, 08:21:24 xxx.xxx.139.178

Zdravím, no a tohle je taky něco podobného = shromáždiště! Nebudu se proto opakovat, ale lidi volnoletěctví v přírodě a tohle je ohromný rozdíl! Ale je to na každém.  S pozdravem Zappe 

Anonymní (neregistrovaný) 11.03.2025, 08:32:52 xxx.xxx.166.55

Je to ideální trénink pro budoucí volnoletce. Všichni začínajív podobné hale a pak jdou až do přírody. Já bych tam nikdy své papoušky nedal vzhledem k přenosným nemocem.

trojAAAcko
trojAAAcko 11.03.2025, 12:27:17 xxx:xxx.58c9:9194

Osobně i mimo rizika přenosu nemocí bych se ještě obával i případnému poranění mezi papoušky. Buď už jako neštastnou nehodu, že se trefí při letu (asi nepravděpodobné), ale co agresivita která se předpovídat nedá. Je to hrozná míchanice různých velikostí a lokací jednotlivých druhů a i v chovech se dávají jen určitý kombinace druhů které spolu nějak vycházejí. Pokud je to i organizačně naplánovaný tak aby se ty druhy nemíchali a nebylo ve stylu “dneska máme otevřeno tak kdo chce tak přijďte” tak asi proč ne, ale byl bych pěkně skeptický. Nechtělo by se mi kvůli takové návštěvě řešit třeba veterináře. 

Anonymní (neregistrovaný) 12.03.2025, 11:33:25 xxx.xxx.166.55

Tak jsem se koukl na to video a nejsem nadšený. Ano ti lidé to provozují v dobré víře že si papoušek zalétá, ale toto je trochu moc. V tom vzduchu musí létat mraky patogenů. Ještě oškubaný kakadu, bejt tam s hyacintem tak jsem fakt happy z takových ptáků, kde není jisté co má za nemoc. Ti lidi jsou blázni a svoje papoušky nemůžou mít zase tak rádi.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.