Ano, byl, promiňte.
Filmové vlákno
Ano byl, promiňte, příště budu trochu zdílnější🙋🏼♀️.
Promiňte, ale nevíte jak odstranit příspěvek? Přidala jsem sem jeden, ten se nenačet, tak jsem přidala druhej a pak se načetly oba😠.
16.03.2025, 20:07:39 xxx.xxx.147.163
Požádat admini. Ale jako neregistrovaný asi nemůžete poslat SZ.
⁰To nevadí, já už to nebudu řešit. Díky kometo.
dnes dávají ve 20:10 na tv.seznam moc povedený film (jeden z mála, co nezkazil knižní předlohu) Malý velký muž s vynikajícím Dustinem Hoffmanem
doporučuji 👍
Znám, viděla jsem několikrát. A to rozhodně nejsem žádný filmový fanda, čumím jen na blbiny, většinou cokoliv, čemu se dá zasmát, nemám ráda jakékoliv filmy, co mají v popisce drama, psychologické drama atd. Takovéhle filmy jsem sledovala ještě v dobách, kdy v té telce nic jiného nešlo😉Teď x programů, člověk si trochu může vybírat🙂A dramat je všude kolem…
eva:Zvětšenina….Love story…a podobné staré filmy. Současné mě vůbec neberou, asi jsem už stará…😏…Ordinaci jsem sledovala možná rok, je to už dávno…Ulici nesleduji, vůbec nevím, oč tam jde, jen že tam hraje Obermaierová…poslední dobou mám pocit, že se nemůžu v tv dívat na nic - sleduji ve středu Srdce ( baví mě 60. léta ), v pátek Máme rádi Česko, v sobotu Poldu a to je tak asi vše…ostatní jen jako kulisa, vypínám zvuk, co to jde ( když muž chrní 😀)…mám ráda staré české filmy, ale i ty už jsou pro mě “ohrané”, nějak poslední dobou nemám na televizi náladu😲
Kdybyste byla stará, tak by vašimi oblíbenými filmy byly Lásky jedné plavovlásky, Černý Petr a třeba Valčík pro milion (ale to už byste musela být velmi stará 😃), Ostře sledované vlaky…
Já miluju ty filmy, co maj na ČSFD míň než 10%, příběh a efekty hrozný, ale je to sranda(protože je to hrozný). Je to tak trochu můj koníček.
Orionka:Kdybyste byla stará, tak by vašimi oblíbenými filmy byly Lásky jedné plavovlásky, Černý Petr a třeba Valčík pro milion (ale to už byste musela být velmi stará 😃), Ostře sledované vlaky…
Tak jsem skoro stará😀…myslela jsem to tak, že mě nebaví ty novější ( a spíše zahraniční ) filmy např. natočené v 90. letech a na počátku tohoto tisíciletí, teď mě zrovna žádný nenapadá…miluju staré francouzské filmy s Delonem, to už jsem asi někde psala, na to můžu koukat pořád dokola…a taky na Colomba, to jsou pro mě oddychovky…
Tak to je opravdu zajímavý koníček 🤣
Jenže v televizi je moc nedávaj😭😭😭😭😭😭😭😭😭.
Ciri:Jenže v televizi je moc nedávaj😭😭😭😭😭😭😭😭😭.
A například jaký , jestli se můžu zeptat?
Orionka:Kdybyste byla stará, tak by vašimi oblíbenými filmy byly Lásky jedné plavovlásky, Černý Petr a třeba Valčík pro milion (ale to už byste musela být velmi stará 😃), Ostře sledované vlaky…
Jé…Černýho Petra miluju…"Ahóóóój…hoj"🙃
A když už jsme u černobílých komedií, tak já miluju Světáky..
18.03.2025, 09:14:10 xxx.xxx.224.101
Ti jsou skvělí!
No, zatím je favorit bostonské(20%) a ledové(19%) tornádo. Na ty pod 10 procent moc nenarazím, v TV skoro nejsou.
Ha, ha a neni vam lito casu, cumet na takove slataniny. Pred par rokama davali nekde v telce francouzskou komedii Moucha v kufru. To byla takova blbina, ale rehtali sme se celou dobu, zkuste pohledat.
Vedle se řeší kulhavka…..nepamatuje si někdo film, kde likvidovali zmetání skotu, hrál v tom mladý Kanyza (čili hooodně starý film )
https://www.csfd.cz/tvurce/1731-jan-kanyza/prehled/
Můžete hledat….