Aktuálně: 2 750 inzerátů262 027 diskuzních příspěvků19 174 uživatelů

Zálet

zjarda
zjarda správce
18.07.2025, 19:13:39 xxx:xxx.f8b8:5968

Nepřispíváte = nemáte čím a ještě bych Vás nadzvedl, tomu věřte. 

Vy jste jako co nepochopil? Jinak u Vás nic nového. A jako má někdo vytušit na co Vy myslíte? Super, já myslel myši a potkany a Vy kočky a kuny. Je jasné, že kočka nebo kuna se přes oka pletiva neprotáhne(lasička je jiné kafe) a teda myši, potkani jsou dle Vás v pořádku, nejedná se o škodnou, která nadělá paseku jako hrom, no dobrá vyvracet Vám to nebudu nebo vlastně je mi to putna jaké máte proti tomu zabezpečení nebo se klidně postavte na druhou stranu výletu a mávejte rukama. A divím se sám sobě, že s Vámi oběma ztrácím svůj čas nebo teda  Vám nepomůže ani svacená voda z Vatikánu. Přeji hezký zbytek dne, hezké myšlenky, super perfektní názory a klidnoučké spaní.  Zappe 

Dancek
Dancek 18.07.2025, 19:26:07 xxx:xxx.0:1
»
Odpověď na příspěvek uživatele zjarda z 18.07.2025, 19:13:39

Už mi je vás líto, není to o radách ale osobních výpadech.

Dancek
Dancek 18.07.2025, 20:02:49 xxx:xxx.3fd:1
zjarda:

Nepřispíváte = nemáte čím a ještě bych Vás nadzvedl, tomu věřte. 

Vy jste jako co nepochopil? Jinak u Vás nic nového. A jako má někdo vytušit na co Vy myslíte? Super, já myslel myši a potkany a Vy kočky a kuny. Je jasné, že kočka nebo kuna se přes oka pletiva neprotáhne(lasička je jiné kafe) a teda myši, potkani jsou dle Vás v pořádku, nejedná se o škodnou, která nadělá paseku jako hrom, no dobrá vyvracet Vám to nebudu nebo vlastně je mi to putna jaké máte proti tomu zabezpečení nebo se klidně postavte na druhou stranu výletu a mávejte rukama. A divím se sám sobě, že s Vámi oběma ztrácím svůj čas nebo teda  Vám nepomůže ani svacená voda z Vatikánu. Přeji hezký zbytek dne, hezké myšlenky, super perfektní názory a klidnoučké spaní.  Zappe 

Vy mne nadzvednout opravdu nemůžete, něco jsem odchoval a je mi lito spousta mladých chovatelů kterým udílíte vaše bludné názory .

zjarda
zjarda správce
18.07.2025, 21:53:41 xxx:xxx.f8b8:5968

No, tak tomu nadzvednutí by jste se hodně divil. Ale jelikož nemám jenom Vás a navíc Vy sám jste v tom bludném velkém zamindrákovaném kruhu a nic jiného si ani nezasloužíte, tak jen takhle,  když budete aspoň na stejném levlu jako já, tak se můžeme bavit a dohadovat, ale tomu nevěřím, že to se Vám někdy podaří! Za mě mluví spousta a spousta činů, nezištných rad, pomoc při dokrmování a to takových druhů o kterých se Vám ani nezdálo a tak bych mohl pokračovat dál ,ale k čemu? Je to jako házet hrách na zeď a u Vás to platí obzvlášť. Nuž lidská závist, zloba, neznalost,nemá dno!  Zappe 

kometa
kometa správce
19.07.2025, 08:31:25 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele zjarda z 18.07.2025, 21:53:41

To chce nádech, výdech - opakovaně a nereagovat. Jenom si ničíte karmu.😉

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.