Nepřispíváte = nemáte čím a ještě bych Vás nadzvedl, tomu věřte.
Vy jste jako co nepochopil? Jinak u Vás nic nového. A jako má někdo vytušit na co Vy myslíte? Super, já myslel myši a potkany a Vy kočky a kuny. Je jasné, že kočka nebo kuna se přes oka pletiva neprotáhne(lasička je jiné kafe) a teda myši, potkani jsou dle Vás v pořádku, nejedná se o škodnou, která nadělá paseku jako hrom, no dobrá vyvracet Vám to nebudu nebo vlastně je mi to putna jaké máte proti tomu zabezpečení nebo se klidně postavte na druhou stranu výletu a mávejte rukama. A divím se sám sobě, že s Vámi oběma ztrácím svůj čas nebo teda Vám nepomůže ani svacená voda z Vatikánu. Přeji hezký zbytek dne, hezké myšlenky, super perfektní názory a klidnoučké spaní. Zappe
Nepřispíváte = nemáte čím a ještě bych Vás nadzvedl, tomu věřte.
Vy jste jako co nepochopil? Jinak u Vás nic nového. A jako má někdo vytušit na co Vy myslíte? Super, já myslel myši a potkany a Vy kočky a kuny. Je jasné, že kočka nebo kuna se přes oka pletiva neprotáhne(lasička je jiné kafe) a teda myši, potkani jsou dle Vás v pořádku, nejedná se o škodnou, která nadělá paseku jako hrom, no dobrá vyvracet Vám to nebudu nebo vlastně je mi to putna jaké máte proti tomu zabezpečení nebo se klidně postavte na druhou stranu výletu a mávejte rukama. A divím se sám sobě, že s Vámi oběma ztrácím svůj čas nebo teda Vám nepomůže ani svacená voda z Vatikánu. Přeji hezký zbytek dne, hezké myšlenky, super perfektní názory a klidnoučké spaní. Zappe
Vy mne nadzvednout opravdu nemůžete, něco jsem odchoval a je mi lito spousta mladých chovatelů kterým udílíte vaše bludné názory .
No, tak tomu nadzvednutí by jste se hodně divil. Ale jelikož nemám jenom Vás a navíc Vy sám jste v tom bludném velkém zamindrákovaném kruhu a nic jiného si ani nezasloužíte, tak jen takhle, když budete aspoň na stejném levlu jako já, tak se můžeme bavit a dohadovat, ale tomu nevěřím, že to se Vám někdy podaří! Za mě mluví spousta a spousta činů, nezištných rad, pomoc při dokrmování a to takových druhů o kterých se Vám ani nezdálo a tak bych mohl pokračovat dál ,ale k čemu? Je to jako házet hrách na zeď a u Vás to platí obzvlášť. Nuž lidská závist, zloba, neznalost,nemá dno! Zappe