korela nedosedí na vejcích
Dobrý den,mám pár kotel snesla šest vajíček s počátku na nich seděla pak přestala sedět prosvitili jsme vajíčko žádné známky života.nevite co se nepovedlo?
09.07.2025, 07:39:00 xxx.xxx.139.178
Zdravím, no nezlobte se, ale z toho popisu co jste napsal(a), tak to by nepomohla ani věštící koule. Důvodem může být cokoliv - bohaté krmení podporující k páření, vyrušení, nadměrný hluk, nějaká změna… Jak dlouho seděla na snůšce, když tvrdíte, že jsou neoplozená? Máte opravdu pár? Dejte foto. S pozdravem Zappe
PS: nechápu proč tazatelé rovnou neuvedou všechny informace, které by mohly pomoci, ale pořád se uvádí jen slabé a minimální informace, které vedou jen k oddálení výsledků. Vždyť je to pořád zdarma i když napíšu jedno slovo nebo sto slov!
09.07.2025, 15:52:03 xxx.xxx.147.163
Jenže když člověk moc (někdy vůbec) netuší, tak nedokáže napsat ani relevantní informace.
Je to na principu - uhynul mi králík (křeček, papoušek…), nevíte, co mu bylo? Na to neodpoví ani AI. Nebo možná odpoví, ale nabídne cca 10 možností.
Maki:Dobrý den,mám pár kotel snesla šest vajíček s počátku na nich seděla pak přestala sedět prosvitili jsme vajíčko žádné známky života.nevite co se nepovedlo?
Důležité je uvést stáří rodičů, u korel sedí samec i samice střídavě. Pokud nesedí ani jeden z rodičů, mohou být mladí nebo je něco hodně vyrušilo - myši.
JG:Důležité je uvést stáří rodičů, u korel sedí samec i samice střídavě. Pokud nesedí ani jeden z rodičů, mohou být mladí nebo je něco hodně vyrušilo - myši.
Pan Maky píše že “přestala sedět ” nikoli přestali sedět oba , tam bych viděl příčinu .