Tak ji vám vyfotím celouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Korelu po výletu ?
Tak já vám to pošlu celeeeeeeeeeee
30.05.2025, 19:59:32 xxx.xxx.147.163
Kolik je vám let? Chováte se jako dítě. Nebo jste troll?
A ta klec je opravdu malá. Do takové bych dala max kanárky nebo zebřičky nebo tak.
Chudáci papouši. Vždyť se v ní ani neproletí.
Klec by ve své podstatě byla v poho, kdyby měli obyvatelé možnost prolétnout se mimo klec.
Ono nejde o tom jak velká je klec, ale spíš o to v jakém režimu korela žije…já na korelu měla podstatně menší a vlastně nevhodnou klec…ale ta klec byla celej den otevřená a korela si mohla létat po bytě jak chtěla…v kleci měla jídlo a pití a je fakt, že si tam zalezla, když chtěla spát.
Upřímně, pokud nemá papoušek možnost proletět se mimo klec, tak z mého pohledu jediná další možnost je přiměřeně velká a prostorná voliéra…protože klec, byť velká, je pořád klec….
Dobrý den já vím že to není k diskusi ale nikde to nemůžu najít. Před 3 dny jsem korelám vycistila budku i když tam měli vajíčka. Potom moc nechtěli sedět ani sedět moc nechcou nevím co jim vadí že moc nechcou sedět děkuji za odpověď
01.07.2025, 13:41:27 xxx:xxx.85a8:c95f
Zdravím, můžete mi vysvětlit, proč čistíte budku s vajíčky? Budka má být čistá a připravená před hnízděním a čistí se až, když jsou v ní mláďata a ještě lepší, když je v ní už bordel. A že nechtějí sednout? No prostě a jednoduše je rušíte! S pozdravem Zappe
Ale tam byl bordel a nebyla to první snuska my jsme to chtěli vyčistit ale tam už byly vajíčka myslíte že začnou sedět? Děkuji
01.07.2025, 17:21:36 xxx.xxx.147.163
Já teda nejsem odborník, ale nikdy bych nelezla do budky s vajíčky, abych ji vyčistila.
Sedět možná začnou a možná ne.
Muže se jednat jenom o snášení jako slepice, snusky před tím byli oplozené? A hlavně střídali se korely v sezení? Máte určitě páru? Zpívá samec?
Ano všechny věci ale nevím jestli ty vajíčka už nevyschly myslíte že už snůska nebude žádná? Ale jinak děkuji 😊😪
02.07.2025, 10:51:36 xxx.xxx.139.178
"Ano všechny věci"…
Takže teda máte na 100% pár, ale pak nechápu proč nebyli mláďata? Pokaždé jen vajíčka…letos měli pokolikáte snůšku? Vložte foto páru. Zappe
Měli druhou snůšku i z mládaty
02.07.2025, 17:00:32 xxx:xxx.565f:f119
Korely můžou 3x ročně sednout normálně, ale proč? Nevím teda kolik měli mláďat, ale na zbohatnutí to určitě nebude. Tak proč je vysilovat? Zappe
Pardon ale nerozumím správě
02.07.2025, 20:04:13 xxx.xxx.147.163
Korely mají letos už třetí snůšku a to je zbytečně vysiluje.
Ne mají druhou
02.07.2025, 22:18:27 xxx.xxx.147.163
Píšete, že měli druhou i s mláďaty. Takže teď je to třetí, nebo ne?
Ne není je to druhá
03.07.2025, 10:31:33 xxx.xxx.147.163
Nerozumím.
letos měli pokolikáte snůšku? Ptá se zjarda.
Měli druhou snůšku i z mládaty Vaše odpověď.
Takže jste je vyrušil ze třetí snůšky.
kometa:Nerozumím.
letos měli pokolikáte snůšku? Ptá se zjarda.
Měli druhou snůšku i z mládaty Vaše odpověď.
Takže jste je vyrušil ze třetí snůšky.
Že se v tom pořád patlate.