Páření andulek při hnízdění
Tomáš
Tak vám držím palce, aby už to vyšlo, klec by mohla být. A tu neplodnost nelze vylečit je to trvalé, ale to zatím hodte za hlavu a delte jim tedy čas.🙂
Do budky se dávají hobliny, ale samice andulek je často vyháží ven a hnízdí na holém dně, z toho si nic nedělej Anežko a nech to na ni, zvládne to. Jen je dobré aby měla budka udělaný ve dnu dolík, ve kterém budou vajíčka, aby se ji po holém dně nerozutekli po celé budce, pokud hobliny nevyháže, tak dolík nemusí být.
citron se nemá dávat.
mate li opravdu par, zacnete pestre krmit. Ovoce, zeleninu, vajecnou michanici ( vajicko na tvrdo, mrkev, strouhanka a treba i tvaroh na strouhani. Vse nastrouhejte a promichejte .
Dobrý den, začínáme s chovem andulek mám dva páry. Kdy dat budky do voliéry ,jsou spolu chvily at něco neuspechame .Děkuji
zkus korelu dát do jiné klece
Dobry den,
Chci se poradit, da se nejak omezit snusku? V kleci mam samicku (mel to byt samec) a k ni samecka. Samicka snasela vajicka, i kdyz byla sama. Nyni snasi cca co 1,5 mesice…budku samozrejme nema. Necham ji na podkladkach cca 4 tydny a tyden po odebrani uz snasi zase :/ uz jsem omezila ovo-zel, ted pres zimu moc zeleneho take nemaji, uz davam jen travni semeno…tak zvazuji, zda nezajit na vet kvuli chronicke snusce, aby se uplne nevycerpala :/
Diky za postrehy.
01.03.2025, 17:56:07 xxx.xxx.147.163
Obávám se, že vet nepomůže. Samičky jsou holt naprogramované na snášení vajec.
kometa:Obávám se, že vet nepomůže. Samičky jsou holt naprogramované na snášení vajec.
Správně česky je: samičky jsou naprogramovány.
Dovzdělejte se, ostudo.
Tap:Správně česky je: samičky jsou naprogramovány.
Dovzdělejte se, ostudo.
Á další profesor češtiny! Tady nejsme v lavici, takže by se mohlo přižmouřit očko!
Tap:Správně česky je: samičky jsou naprogramovány.
Dovzdělejte se, ostudo.
Tady tomu chytrolínu už jsem dnes slušně odepsal a byl jsem smazán. Napíšu mu ještě jednou. Co jste dodnes odchoval za druhy papoušků ? Ne..r se tady do chovatelství a jsi zase mezi slepice ! Ty češtináři ! Vím o koha jde, nebudu ho tady jmenovat, ale je to člověk, co neumí zatlouct ani hřebík.Jak mě naštveš, tak tady zveřejním tvé jméno a adresu !
03.03.2025, 07:20:56 xxx.xxx.224.101
Správně česky je: samičky jsou naprogramovány.
Správně česky je obojí. Konzultováno s kolegyní češtinářkou.
kometa:Správně česky je: samičky jsou naprogramovány.
Správně česky je obojí. Konzultováno s kolegyní češtinářkou.
nesmíte Ťapíka naštvat, neb nemaje jiné argumenty, ihned se mění z “královského majestátu” na chování a metody (s) prostého paparazziho 😀