raduz26.09.2011, 09:26:28xxx.xxx.92.194Zdravím, pokud víte pro co jedete tak se to vyplatí ale když jedete jen na "čumendu" tak než se rozkoukáte je většinou to co bylo k něčemu už pryč a navíc během průběhu burzy se stoly neustále doplnují takže i když si ji projdete znovu uvidíte zas něco jiného...
jinak na fotkách máte : toko strakaté,mandelíka fialovoprsého,toka deckenovy a rudozobé, a poslední foto je mandelík modrobřichý všichni tito ptáci již jsou v soukromých chovech v ČR jen u toka strakatého si nejsem jist...k těm Deckenům a i ostatním tokům nebyly v nejlepším stavu..deckeni měli ke konci burzy do krve vytrhané ocasní pera nebyl to hezký pohled...Jinak at se Vám do začátku daří!!
gazd26.09.2011, 16:38:03xxx.xxx.84.145Sakra Radku vždyť já vím že jsi jihočech jako poleno. Nevím co to do mne vjelo, že jsem napsal středočecha. Přijmi prosím mou omluvu a na důkaz smíru máš u mne jak pojedeme Francii domácí klobásu.
Jinak ikdyž pojedete na burzu pouze na čumendu, doporučuji Vám, mít u sebe nějaké to euro navíc. Mluvím z vlastní zkušenosti, také jsem neplánoval nákup ptáků, avšak přece jen jsem si něco přivezl.
anonymní (neregistrovaný)26.09.2011, 20:33:26xxx.xxx.187.21Ahoj s časovích důvodů jsem se tam nedostal jenom se chci zeptat měli tam tukany jestli jsem o něco přišel Díky za info Jindra
raduz27.09.2011, 10:53:30xxx.xxx.92.194Zdravím pro p.Mocika loskutáky jsem viděl všeho všudy 2ks myslím že to byli střední ..jinak cena ve Zwolle je vyšší než u nás ale za kolik byli jsem se nedíval..pro Ivu deckeni byli jen ti dva samci bez ceny a v bídné kvalitě..
tragopan30.09.2011, 07:56:00xxx.xxx.31.214Dobrý den, cena loskutáků 700-800 za kus. Jinak velmi pozitivní informace, ten pár ink skončil v českých rukou.
Zdraví Míla
Roháč05.10.2011, 15:00:36xxx.xxx.248.160Dobrý den, chtěl bych se zeptat těch šťastných, kteří navštívili Zwolle, zda-li nebyly k vidění také druhy evropské, např. sojky obecné, špačci obecní, příp. růžoví, mandelíci hajní, dudci chocholatí či pod., příp. jejich ceny.
Děkuji mnohokrát. Růžek Rudolf, Praha