Taky.
Taky.
Zbytecny
Co toto?
Dejavuuuu
Je straslivy, jako kdyz pejsek s kocickou varili dort. Ja to rikam jen proto, ze to muze bejt zbytecne moc prace pro nic. Kdo vydrzi koukat do toho zelenyho blazince, tak ai zadny dalsi nezaslouzi 🙂))
Pokud pri upravach atd neni potreba zvlast sahat do temat ( jako ze si myslim ze jo ), tak v pohode, ale jinak bych nechal tri, klasika, latecko a black dark 🙂 To zeleno cosi je otres, des bes.
Ja mam ovce vesmes pokrizeny, ve stade jsou pouze dve ciste romney, zbytek krizenky se shetland v ruznych procentech. Beranci meli vlete kolem 30-35, jehnice ted v sobotu mely podobne, nejvetsi asi 36. Kdybych mel ciste masny ovce, tak by to bylo jeste lepsi.
S beranem jak se to vezme, muj nebyl zlej, berany nemazlim, ale maly decka bych k nemu uz nepustil. Ale nenadelal by takovy skody jako 100kg hovada. Kazdopadne pokud si clovek chova sobe par ovci na maso, neni potreba mit u nich velkyho masnaka. Ted mam jurskyho berana, krasavce Juru, velikost akorat.
Necitelne cerne v cernem.tematu.
Je. Ted uz ale naporcovany, vakuovany a zamrazeny.
Spravne 🙂 ouvessantak
Muzete hadat jakyho plemene byl tatik 🙂
Prisel cas letosnich jehnatek. Varenej krcek.
Zeleny tema nema smysl, neni prijemny.
Mrkni na screen, nekde je mezera vetsi, nekde mala. Asi to ma puvod v tom, ze neco je odpoved nebo citace, ale ve vysledku to je jedno a akorat to ubira misto a duvod je podruznej.
Mobil, horni lista menu nezobrazuje se me tam avarar. Nad ck editorem ano.
Zluta barva,zvorazneni mobil dark tema neni pekna. Uvolil bych treba hodbne svetle zelenou nebo i tu svetle ruzovou nebo i zesvetlit tu zlutou
Dobrej napad. Taky bych zmenil ohran8ceni ckeditoru ma sedou?
Pri prihlaseni jsou necitelny jmena poli
Nedavam nic takovyho
Mobil, jeste zmensit mezery mezi tl pridat ( ja byvh prejmenoval na odeslat ) a vkladanim fotek.
Zelene tema je malo zelene. Zrusil bych ho. Pusobi neurcite. Staci tri. Vychozi, prirodni ( latte ) a dark.